Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    *KOSOVARE* Maska e Arjeta
    Anėtarėsuar
    17-10-2002
    Vendndodhja
    Danimarke
    Postime
    184
    Edhe une mendoj qe nga Misset me te bukurat ishin Denisa Kola dhe kosovarja Miss Zvicrra Qendresa Cacaj ndersaa misteret ja kisha dhene voten Kosovarit Arben Bajramit dhe Dritan Shehut sepse qe te dy kishin rendesi dhe qendrim ne skene...por edhe pjesemarresit tjere ishin te bukur!!

te
    fala
    arjeta
    [size=0.5]Sometimes friends
    cause You pain & happiness
    they come & go
    but one thing 4 sure
    they Love & miss you,
    believe me I am 1
    of them......!!![/size]

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-07-2002
    Vendndodhja
    Vaqarr plako
    Postime
    133
    Flm MISS kuqja,sapo pashe fotot dhe nga gocat te gjitha dukeshin te hijeshme ne vecanti Mariola dhe Aida ishin me fgurantet.Ndersa per djemte mendoj qe ai qe e fitoi se te gjithe te tjeret kishin pozuar sikur i kishe nxjerre nga ndonje kamp perqendrimi,pra fituesi e meritonte per mendimin tim.
    I"M A PLAYA!

MiStReCe^BR Maska e KaMeLaaa
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    FoRuM hihihi ;)
    Postime
    184
    Mesa pash une pjesemarresit...fituesja sme pelqeu...mua me teper me pelqeu njera prej shoqerueseve...dmth Qendresa dhe Drenusha Jatipi ishte e lezetshme ...ndersa nga cunat...fituesi simpatik duket...gjithashtu me pelqeu: Bledi, Enuar dhe Kledi...

Po, dhe Hana do t'a dije
    Edhe Dielli do t'ket pa
    Se per qark ksaj rrokullije
    Si Shqypnija 'I vend nuk ka

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-08-2002
    Postime
    495
    Pervec linkut qe na ka ofruar Kuqja, a di ndonjeri te jene publikuar foto te pjesemarresve ne ndonje faqe tjeter por qe te jene me cilesi te mire, sic kane qene te publikuara vitet e kaluara?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    61

MISS - ALBANIA

Ju lutem jepni mendimet tuaja persa i perket spektakleve, misseve, dhe shtoni ndonje foto nese keni.

Psh; Per miss albania 2003 nuk mendoj qe ajo goca e meritonte kuroren. Ajo ishte e bukur por ama kishte edhe me te bukura. But i suppose one has to win aftreall.

Shikoni yjet tjera ne parajsa .com me duket
    Sx to everyone will do good in their malnurished lives

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    61
    Ketu mund te shikoni te gjitha kandidatet....oh my god they are stunning...all of them except the boys....
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Sx to everyone will do good in their malnurished lives

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-03-2003
    Vendndodhja
    ceki
    Postime
    88
    E LEZECME...............

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Denisa Kola: Pse u vlerėsua inteligjenca ime

Nga Ermira Shpėtimi @ SPEKTRI

Pėrsėri ēifti Grabocka-Gjebrea godet nė shenjė nė pėrzgjedhjen e vajzės mė tė bukur shqiptare pėr nė Miss Bota. Titulli Miss Dituria, pagėzon Denisa Kolėn si mė tė zgjuarėn ndėr 106 mise tė botės.

Ka mbetur akoma i freskėt nė kujtesėn tonė emocioni i konkursit ndėrkombėtar tė bukurisė kur vajza shqiptare me emrin Anisa Kospiri u zgjodh njė ndėr 10 mė tė bukurat e botės. Vendi ynė, gati i padukshėm nė hartė bėri jehonė nė njė konkurs ku pėrzgjedhja nuk qe aspak e lehtė dhe konkurenca shumė e fortė.
    Vera Grabocka dhe Ardit Gjebrea, tė mėdhenjtė e spektakleve shqiptare, asnjėherė nuk u mjaftuan me njė konkurs kombėtar tė pagėzuar "Miss Albania". Ai u pasurua para dy vjetėsh me zgjedhjen e djalit mė tė bukur shqiptar dhe si gjithmonė sytė mbaheshin nga bota, nga konkurset e bukurisė qė zhvilloheshin atje, tė pėrballeshin pra vajzat tona me bukuritė e pėrtej kufinjve. Kėshtu ndodhi edhe sivjet. Denisa Kola, e zgjedhur si Miss Albania 2003, kėtė vit mori pjesė nė dy konkurse ndėrkombėtare: Miss Universi nga ku ajo mori dhe vendin e dytė si trupi mė i bukur dhe u cilėsua si vajza me bukurinė mė natyrale dhe nė Miss Word (njė konkurs mjaft i freskėt ky pėr ne) ku ajo mori ēmimin Miss Dituria ose Miss Shkollarja. Pra Vera Grabocka dhe Ardit Gjebrea morėn kėshtu shpėrblimin e njė investimi tė jashtėzakonshėm dhe njė pune e kėmbėnguljeje tė madhe qė vajza shqiptare tė konkuronte krah bukurosheve tė botės, por edhe tė sillte qė andej njė ēmim. Duket pra sikur po bėhet njė farė riti qė kėto vajza tė kthehen me njė trofe nė vendin e tyre, qė Shqipėria e vogėl tė spikasė me Misin e saj. Denisa sapo ėshtė kthyer nga ky konkurs dhe flet pėr emocionet qė ajo provoi atje...

"Konkursi Miss Word ishte njė eveniment qė i kalonte totalisht parashikimet e mia. Akoma pa u 'ftohur' nga emocionet e Miss Albania, zonja Vera Grabocka dhe Ardit Gjebrea mė krijojnė mundėsinė qė unė tė marr pjesė nė njė konkurs kaq madhėshtor. Isha me fat pėr faktin se konkursi bėhej nė Kinė dhe krahas tij unė pata mundėsi qė tė shoh vende tė jashtėzakonshme si dhe tė bėja shoqėri me 105 vajza nga tė gjitha vendet e botės. Natyrisht emocionet qenė tė mėdha, kėnaqėsia po aq. Ishte shumė interesant fakti se njė ditė shkonim nė njė vend me borė dhe ditėn tjetėr nė njė vend me temperaturė 30 gradė ku mund tė bėje plazh. Kina na njohu ne dhe ne njohėm Kinėn me shėtitjet tona. Pastaj mikpritja e atij vendi ishte e pa fjalė. Festat qė bėheshin pėr ne ishin tė jashtėzakonshme, dilnin e na prisnin me elefantė, bėheshin kokteje me sponsor tė ndryshėm. Edhe njė detaj tjetėr shumė i kėndshėm, nė ēdo vend ku ne shkonim, dilnin e na prisnin me lule 106 fėmijė, pra pėr aq mise sa ishim."

- Cila qe e veēanta e kėtij konkursi nė krahasim me Miss Universin?
    - Kėrkohej imazhi i njė femre qė bėn shumė pėr tė tjerėt, sepse bamirėsia aty ishte qėllim kryesor. Dhe kėtij qėllimi dukej sikur iu pėrgjigjėn tė gjithė. Biletat aty u shitėn nė ankand dhe ka patur raste kur njė biletė u shit edhe 40 mijė dollarė.
    - Ēfarė ndryshimi kishte midis fazės pėrgatitore tė Miss Albanias dhe asaj tė Miss Botės?
    - Faza pėrgatitore ngjante shumė me konkursin kombėtar qė ne bėjmė kėtu. Kėtu kemi bėrė njė muaj prova, atje biles mė pak se njė muaj. Nuk kam ndjerė ndonjė ndryshim tė madh sepse edhe organizatorėt kėtu punojnė shumė pėr Miss Albanian, kėshtu qė kjo fazė pėr mua nuk qe shumė impenjative po ta krahasojmė me konkursin tonė. Pra ambientoheshim me kamerat, objektivat e fotografėve, koreografitė etj.
    - Gjatė fazės pėrgatitore, duke parė edhe konkurentet e tjera, a e mendoje veten pėr njė ēast Miss Bota?
    - Dihet qė nė njė konkurs shkohet pėr tė fituar, por tė them tė drejtėn ēmimi i diturisė qė mu dha ishte ai qė unė kisha mė pėr zemėr.
    - Mė fol pak pėr fazėn pėrgaditore, pra pėr testin qė kaluat pėr tė arritur tek ky ēmim...
    - Testi u bė dy javė para shfaqjes. Kryetari i jurisė ishte profesor i njė prej kolegjeve mė tė famshme nė Londėr. Asgjė nuk mėsova paraprakisht pėr ēmimin. Lajmin e mora vesh nė skenė njėlloj si spektatorėt dhe telespektatorėt.
    - Mė thuaj diēka mė konkrete pėr testin, pra si funksiononte ai?
    - Ishte test mjaft interesant, shpesh mė dukej edhe si thikė me dy presa ku ti si pėrgjigje duhej tė zgjidhje njė tė mesme tė artė. Psh mė pyesnin nėse respektohen nė Shqipėri tė drejtat e njeriut. Unė duke u nisur edhe nga fakti se jam studente nė vitin e dytė pėr ekonomik, u pėrgjigja qė normalisht respektohen, por infrastruktura qė ne kemi ndoshta nuk na ndihmon qė gjithēka tė ecė si duhet. Psh shumė tė rinj do tė donin tė vazhdonin shkollat e larta, por jo tė gjithė e realizojnė sepse ka njė numėr tė caktuar studentėsh qė pėrballė njė numri profesorėsh dhe vendesh nė konvikte, apo njė sėrė problemesh tė tjera, ėshtė mjaft i lartė dhe i papėrballueshėm. Pra po tė thoja qė nė vendin tim shkelen tė drejtat e njeriut, mė dukej e padrejtė, tė thoja qė ato respektoheshin totalisht, pėrsėri do tė pohoja njė tė pavėrtetė, kėshtu qė dhashė njė pėrgjigje disi tė zbutur.
    Gjithashtu mė thonin, "mė jep njė arsye pse duhet tė vij unė pėr tė vizituar Shqipėrinė". Unė i pėrgjigjesha se ka mė shumė se njė arsye pse ju duhet tė vini nė Shqipėri. Nė rrallė tė parė shqiptarėt janė njė popull i vogėl por mjaft mikpritės, e dyta jetojmė nė njė vend me vlera turistike tė jashtėzakonshme, me njė bregdet shkėmbor dhe ranor, me lumenj, liqene, male. Aty pra gjen gjithēka. Fill pas kėsaj njėri nga anėtarėt e komisionit mė tha: "Unė do tė vij nė Shqipėri, mė binde."
    Do t'ju tregoj edhe njė detaj tjetėr. Pyeteshin tė gjitha vajzat se si i thonė fluturės nė gjuhėn e secilės, mė pyetėn edhe mua dhe unė iu pėrgjigja. Mė pas ato mė thanė: "pse ka flutura nė vendin tuaj, akoma nuk i kanė vrarė?" Aty kuptova pėr imazhin qė kishin krijuar ato rreth Shqipėrisė. Dhe unė replikova duke iu thėnė se ne jemi njė vend nė paqe, nuk vrasim askėnd, por mundohemi tė punojmė pėr tė ndėrtuar jetėn tonė. Mė pyetėn se ēfarė do tė bėje ti po tė ishte ministre e ekonomisė. Dhe unė iu pėrgjigja qė do t'i jepja prioritet turizmit si njė pikė e fortė dhe mjaft fitimprurėse pėr vendin tonė me njė potencial qė duhet tė shfytėzohet. Gjithashtu do tė punoja qė Shqipėria tė pėrfshihej nė BE.
    - Kjo pėrgjigje ishte sa pėr testin apo tė ka vajtur ndonjėherė nė mendje pėr tu marrė me politikė?
    - Kjo pyetje mė duket me vend, pasi titulli qė unė mora shpėrblehej me njė bursė studimi nė Amerikė ose Angli. Unė dua tė mbaroj studimet e larta kėtu dhe pėr kėtė arsye e kėrkova bursėn si njė master pėr ta bėrė mbas universitetin, por pėr ekonomi politike. Kam ambicie pra nė kėtė fushė.
    - Po afėr skenės e sheh veten?
    - Posi jo, do tė shfrytėzoj ēdo mundėsi qė do tė mė jepet sidomos po tė ma ofronte Vera Grabocka, regjizore me tė cilėn gjithmonė e kam patur ėndėrr tė bashkėpunoj.
    - Do tė tė pėlqente tė ishte prezantuese nė krah tė Ardit Gjebreas?
    - Shumė, por nuk e di nėse do tė isha nė lartėsinė e duhur pėr tė qenė nė krah tė tij.
    - Emocionet e tua nė skenė janė aq tė forta sa tė tė prishin punė?
    - Jo, tashmė jam miqėsuar me kameran dhe ndjehem mirė para saj, nuk kam probleme, jam e ēlirėt. Jam njė tip qė ambientohem.
    - A mendon se kurora e misit u vu nė kokėn e duhur, ti vetė kishe ndonjė preferencė?
    - I shikoja vajzat dhe nė momente tė ndryshme zgjidhja me mėndjen time vajza tė ndryshme si mise, pra njė herė mė pėlqente njėra mė shumė, pastaj tjetra, nuk kisha shumė siguri. Ishte shumė e vėshtirė, por gjithsesi mu duk shumė interesante Miss Gjeorgjia, vajza qė fitoi Talent Show. Ajo kishte fytyrė ėngjėllore, sy ėngjėllor dhe megjithėse ishte vetėm 18 vjeē ishte mjaft inteligjente.
    - A tė ka vajtur ndonjėherė nėpėr mend, kuptohet para pjesmarrjes tėnde nė miss, se jeta jote do tė ishte ndryshe nga tė tjerat?
    - Kur kam qenė e vogėl i kam thėnė njė herė mamasė se kur tė rritem unė do tė bėhem dikush, do tė bėhem e famshme, por kam qenė shumė e vogėl kur e kam thėnė.
    - Ēmimi qė ti more a i kėnaqi dy menaxherėt e tu, Verėn dhe Arditin?
    - Mendoj se po. Ato kanė patur shumė besim tek unė nė tė dy konkurset dhe jam e kėnaqur qė besimi iu shpėrblye me njė ēmim kaq fisnik.
    - Si tė duket pamja jote Denisa?
    - Nė pėrgjithsi jam e kėnaqur. Tek konkursi Miss Universi u quajta si vajza me bukuri natyrale, sepse nuk kisha njė pjesė silikoni apo diēka tjetėr, gjithēka ishte natyrale. Edhe truku qė unė pėrdor ėshtė shumė i lehtė, nuk ndjehem mirė me shumė truk. Kam pozuar pėr revistėn Vogue dhe pata gjithashtu dhe njė ofertė nė Amerikė pėr tė punuar nė njė agjensi mode me pėrkrahjen e fotografit tė famshėm shqiptar Fadil Berisha. U detyrova ta refuzoj sepse pėr momentin mė intereson shkolla.
    - Si vishet Denisa?
    - Shumė thjeshtė, pėlqej tė zezėn dhe tė kuqen, tani ka filluar tė mė pėlqejė edhe e bardha, pėrdor veshje praktike qė mė bėjnė tė ndjehem rehat. Takat i kam fiksim megjithėse jam e gjatė, nuk i heq kurrė.
    - Po tė kishe mundėsi, ēfarė do tė ndryshoje nga vetja jote?
    - Do tė mė pėlqente tė isha mė fotozhenike se sa jam. Kam bėrė disa fotografi tek Fadil Berisha dhe ai kur mbaroi, mi tregoi fotografitė duke mė thėnė: po t'i tregoj kėto foto pėr tė tė bindur qė nuk ėshtė e vėrtetė qė nuk je fotozhenike. Por gjithsesi mua nuk mė pėlqen vetja ime kur e shoh nė televizor, mė duket ndryshe.
    Mė pėlqen gjithashtu tė ndryshoj look-un tim, psh t'i bėj flokėt e zeza ose bionde, por kam frikė tė eksperimentoj.
    - Ku do tė jesh mbas 10 vitesh?
    - Me familjen time tė re dhe me njė fėmijė, mundėsisht djalė.
    - E ke gjetur atė me tė cilin do ta bėsh djalin?
    - (Qesh) Top sekret.
    - Ēfarė raporti ke me mediat?
    - Dua tė jem afėr tyre, mė pėlqen kur e shoh veten nė njė kopertinė psh. Mediat bėhen promovuese me punėn qė bėjnė dhe mjaft mbėshtetėse gjithashtu.
    - Si tė duken miset qė janė zgjedhur ndėr vite, rruga qė secila nga ato kanė ndjekur mbas kurorės?
    - Gjithmonė e kam ndjekur kėtė spektakėl pa e ditur qė njė ditė do tė isha edhe unė aty. Mė pėlqen shumė Valbona Selimllari edhe pėr angazhimet qė ajo ka patur mbas titullit tė misit, Monika Zguro tė cilėn e kam pėr zemėr edhe si njeri. Por gjithsesi secila prej tyre ka patur mundėsi qė ta gjejė veten aty ku duhet. Por nuk mendoj se titulli i misit tė krijon shumė ambicie pėr karrierė, sepse nuk mjafton, nėse ajo ka me tė vėrtetė talent pėr tu futur nė botėn e spektaklit, dyert pa diskutim qė janė tė hapura pėr to dhe jo vetėm pėr miset vlen kjo.
    - Sa pėr qind je euforike dhe sa pėr qind me kėmbė nė tokė nė kėto momente qė po flasim?
    - Jam 10 pėr qind euforike dhe 90 pėr qind me kėmbė nė tokė. Dhe euforia ekziston pėr faktin se mė erdhi shumė mirė qė u pėrmend Shqipėria nė atė aktivitet. Por gjithsesi ky titull nuk mė bėn tė mendoj se kam arritur gjithēka.
    - Sė fundi cila ėshtė pika e fortė e tipit tėnd?
    - Sinqeriteti, fakti qė flas hapur me ēdo njeri, i them gjėrat ashtu siē i mendoj. Dhe me po kėtė cilėsi mund tė mė hyjė dikush nė zemėr.

Nė konkursin Miss Bota 2003 vajza mė e madhe nė konkurim ishte 25 vjeē, mė e vogla 17 vjeē, por mbizotėronin vajzat qė studionin nė shkolla tė larta.

Vajza qė fitoi Miss Bota mori si premio 100 mijė dollarė, duke vertetuar edhe njė herė shprehjen e famshme popullore qė paraja shkon tek paraja, meqė ajo ėshtė vajzė e prindėrve tė famshėm dhe shumė e pasur.

Njė ditėlindje ndryshe

Denisa pati edhe njė kėnaqėsi tjetėr nė kohėn e qėndrimit nė Kinė. Mė 4 dhjetor ajo mbushi 20 vjeē dhe tė gjitha vajzat i kėnduan njėkohėsisht "Shumė urime pėr ty" nė tė gjitha gjuhėt qė ato flisnin. Nuk mungoi torta gjigande, por gjėja mė fantastike ishte fakti se ajo gjithmonė ditėlindjen e ka festur me xhup, sepse e ka nė dimėr dimėr, ndėrsa kėtė rrallė e festoi me rroba banjo nė pishinė nė cepin tjetėr tė botės.

Peshkopia nė festė
    Qė kur ka marrė titullin e Miss Albanias gjithė qyteti i Peshkopisė dhe vendlindja e Denisės ka bėrė tifo pėr tė. Kur ajo mori dhe titullin prestigjos tė Miss Diturisė nė Miss Bota aty ėshtė bėrė festė e madhe dhe tė gjithė kanė votuar pėr tė.
    "Unė kam qenė nė dhjetėshen mė tė votuar nga teleshikuesit me internet dhe mendoj qė shumė nga kėto vota mi ka dhėnė qyteti im". - shprehet Denisa.

Skeda personale

Ditėlindja 4 dhjetor 1983
    Shenja nė horoskop: Shigjetari
    Gjatėsia: 177cm
    Pesha: 57 kg
    Pėrmasat: 89-61-90 (Pėrmasat e saj nė Miss Bota u cilėsuan si mjaft tė mira)
    Tiparet e saj u quajtėn tipike mesdhetare, e ėmbėl dhe nganjėherė edhe e egėr, megjithėse kjo e fundit tingėllon pak si ēuditshėm po tė shohim fytyrėn gjithmonė tė qeshur tė Denisės.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Rreth Pėrhapjes Sė Islamit Ndėr Shqiptarėt
    Nga cobra nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 20-09-2012, 14:47
  2. Enciklopedia Britanika mbi historine tone
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:32
  3. Sa prifterinj paguan Serbia dhe sa kisha nderton ajo?
    Nga _Mersin_ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 14-04-2009, 10:03
  4. Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 06:46
  5. Epiri ne lashtesi dhe sot/Epirus in ancient times and today
    Nga King_Gentius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-03-2005, 01:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •