Agjenda Illuminati: Supremacia e Rendit të Ri Botëror (2016)
Ekziston një grup i djallëzuar dhe i fshehtë njerëzish që drejtojnë globin duke kontrolluar gjithçka, nga bankat tek mediat. Ata e arrijnë këtë duke zotëruar 99% të pasurisë botërore, pavarësisht se përbëjnë më pak se 1% të popullsisë. Ata vijnë nga gjaku i familjes së lashtë dhe e përcjellin fuqinë e tyre brez pas brezi. Ata kanë rite të shenjta dhe rituale sekrete, si dhe një sistem besimi që shtrihet për mijëra vjet deri në origjinën e tyre. Ata krijuan fetë, familjet mbretërore, biznesin global dhe sistemet financiare. Ata gjithashtu përfitojnë monetarisht nga revolucionet dhe luftërat që krijojnë strategjikisht në një shkallë epike. Ata monitorojnë gjithçka që bëjmë dhe kanë shpikur metoda për të manipuluar mendimet dhe veprimet tona. Të gjithë jemi në shërbim të tyre pa e kuptuar. Për mijëra vjet ata e kanë bërë këtë me një qëllim në horizont - supremacinë e plotë dhe totale në Tokë. Kjo është historia më e errët, e patreguar e luftës për të kontrolluar masat. Kjo është historia e asaj që ata besojnë, çfarë bëjnë, si e bëjnë dhe pse. Ndërsa kanë shumë emra, ato kanë vetëm një origjinë dhe qëllim. Megjithatë, duke përdorur burime të panjohura dhe sekrete më parë, ne do t'i zbulojmë ato. Ky është Illuminati.
Mund ta ndiqni dokumentarin të plotë në anglisht më poshtë:
Për të parë më shumë dokumentarë si ky, klikoni mbi #dokumentari.
Krijoni Kontakt