Albin Kurti Tallet keq Me Opoziten - Me Kordinim apo pa Kordinim
Hamit Kastrati - Albin Kurti
Ne pergjithesi politika i normalizon idealistet,i heq ne fillim ideologjine pastaj i heq idealin dhe ne fund fare edhe moralin.
Albinit deri tani pushteti i ka pakesuar ideologjine,mbase i ka ndryshuar edhe idealin por me moskorruptimin,me perballjen me sukses te shantazhimit,masave dhe presionin sigurisht qe i ka rritur moralin. Ka treguar nje kurajo moraliste qe eshte per tu marur shembull.
[QUOTE=SERAFIM DILO;3869388]Ne pergjithesi politika i normalizon idealistet,i heq ne fillim ideologjine pastaj i heq idealin dhe ne fund fare edhe moralin.
Na e kena nji Albin, ju nuk keni asnji lider, nji lider, ju e keni ne flladushk
Ndryshuar për herë të fundit nga Akuamarini : 09-04-2024 më 07:20
"Albini është më i miri, kur të hin ai në parlament duhet me ja pastru këpucat se ai është njëshi"
"Me pranu Albin Kurti edhe shtëpinë teme ja dha"
"Ça ka ba Albini për 3 vjet, nuk ka ba kush" - Rrëfimi i banorit të lagjes 'Kroi i Vitakut'
"Albin Kurti është gjeniu i Kosovës, "Albin të dua", ja se çfarë thojnë qytetarët për Kurtin
"Politikanat po 'rrejnë', po i thojnë Albinit mashtrues"
Çdo politikan, peshohet në dy aspekte:
- Njerzillëkun (A është ky një njeri që do ta prisja me dëshirë në shtëpinë time?)
- Aftësitë qeverisëse (Si kanë ndikur politikat e tij në jetën e familjes sime?)
Albin Kurti fiton shumë pikë nga ana e njerzillëkut. Nuk mund të dyshosh sinqeritetin e tij karshi popullit të tij. Ai nuk është as i shitur as i blerë, siç është rasti me shumë politikanë të tjerë në botë. Dhe në çdo çështje, ai di të artikulojë e shprehi qëndrimin e qeverisë së tij në popull. Aftësitë e tij komunikuese me publikun janë shumë të mira.
Problemi me Albin Kurtin janë aftësitë e tij qeverisëse. Aftësia për të kthyer besimin e qytetarëve në zgjedhje, në një jetë më të mirë për ta falë politikave të qeverisë që ai drejton. Deri më sot, Albin Kurti ka bërë më shumë bujë në politikat e jashtme, se sa në politikat e brendshme në Kosovë. Unë nuk di që ai të ketë ndërmarrë politika të suksesshme në Kosovë që kanë sjellë një rritje të ndjeshme të mirëqënies së qytetarëve të atij vendi.
Një gjë është e sigurt. Albin Kurti, ndryshe nga Ramat, Veliajt e Bashat, nuk është një politikan i blerë nga Klubi i Davosit në Zvicër. Të paktën deri më sot nuk e kanë kompromentuar dot.
Albo
Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 22-04-2024 më 21:46
Qytetari për Albin Kurtin: Ja ha zemrën, lum na që e kemi na e ka zbardhë fytyrën
Çfarë mesazhi keni për Albin Kurtin?
Albin Kurti - Lidhjet e veçanta te qytetit bregdetar te Ulqinit me Kosoven
E du Albin Kurtin sikur me pas BABË, fort kisha pi kafe me Kurtin, krejt LLAPI e ka n'qef!!
Erdhi Dita Albin Kurti Vjosa Osmani.
Perparim Brati & Ismet Guci - Albin Kurti
Sokol Gjoka - Albin Kurti nderi i Kombit (Official Video 4K)
Krijoni Kontakt