Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22

Për: Përshkallëzohet protesta e opozitës: Erion Veliaj e ka vendin në burg jo në krye të Bashkisë Ti

VIDEO/ Budina: Erjon Veliaj kur të vesh në burg do të të shqyjnë ata 96 ‘këlyshët e lepurit’

VIDEO

Regjizori i njohur, Edmond Budina, gjatë fjalës së mbajtur në protestën qytetare se jemi kundër bandës së mafiozëve.

“Unë jam një nga ata lepujt, që ashtu siç je edhe ti, jemi në stanin e lepujve, por po të them o ‘koqefiksi’ Erion Veliaj, nuk bëj pjesë në stanin e hajdutëve, mafiozëve, në stanin e çingijeve, ku bën pjesë ti.

Koha e fjalëve ka mbaruar, këta duhet të shporren, nuk japin dorëheqjen. Policia ti thërrasë mendjes, të jetë me qytetarët. Ai bëri krahasimin me lepujt, por lepuri lind 8 herë në vit, dhe bën 12 këlyshë, pra në një vit 96 këlyshë. Por ruaju nga 96 këlyshët e lepurit se do të të shqyejnë kur të vesh në burg”, tha Budina.

Syri

Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22

Për: Përshkallëzohet protesta e opozitës: Erion Veliaj e ka vendin në burg jo në krye të Bashkisë Ti

VIDEO/ Këlliçi: Policia të arrestojë banditin Veliaj, ku janë ndërkombëtarët që s’flasin për…

Belind Këlliçi, anëtar i Kryesisë së PD-së, tha se sot pamë një lepurush të vogël, pa ngjyrë në fytyrë, që shkoi në SPAK, aty ku e kishin thërritur, për të dhënë shpjegime për aferën e inceneratorit të Tiranës, ku ai është pronari faktik.

VIDEO

Në protestën qytetare para Bashkisë së Tiranës, Këlliçi tha se policia e shtetit të arrestojë një bandit dhe të arrestojë atë që vodhi 30 mln euro, të kapë atë bandidin që as nuk skuqet dhe as nuk nxihet.

“Kjo protestë është kundër hajdutit më të madh që ka parë Shqipëria, banditit më të madh që ka parë bashkia e Tiranës.

Erion Veliaj ka vjedhur 132 mln euro me inceneratorin e Tiranës, 60 mln euro me dherat, 30 mln euro me ‘5D’, dhe kjo banda këtu vjedh taksat e qytetarëve”, tha Këlliçi.

Në vijim ai tha “ku janë ndërkombëtarët që nuk shohin vjedhjen që ndodh në Bashkinë e Tiranës, ku janë këta ndërkombëtarë që nuk shohin se si nuk lejohen anëtarët e këshillit bashkiak të marrin pjesë në mbledhje. Kjo protest është kundër hajdutëve, po na vjedhin të gjithëve”.

VIDEO

Syri

Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22

VIDEO/ Neritan Liçaj: ‘Luani’ i vogël Lali del me badigardë, këta duhen rrëzuar…

Ka nisur protesta qytetare në Bashkinë e Tiranës kundër Erion Veliajt, i kapur në vjedhjen e 30 mln eurove me aferën ‘5D’.

Aktori Neritan Liçaj tha se ecim në rrugët e qytetit pa roje, kurse luani i vogël Lali, ecën me badigardë.

“Ai kryebashkiaku i Kievit që është në luftë del pa truproja, ndërsa ky del me truproja.

Çfarë do të presim më të ndodhë që qytetarët të dalin dhe të rrëzojnë kriminelët e këtij vendi?

Çfarë do tëp resin më shqiptarët që të dalin dhe të fitojnë të drejtat e tyre?

Ne duhet të rrëzojmë këtë, apo edhe atë tjetrin, ai që do të vijë pas këtij apo atij tjetrit do të sillet edhe më keq”, tha Liçaj.

Emri:  auto_molle1714488934.jpg

Shikime: 1128

Madhësia:  52.6 KB

Syri

Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-03-2022, 11:05
  2. 13 maj 2017, protesta e opozites shqiptare ne Tirane
    Nga skender76 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 17-05-2017, 10:25
  3. Përgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 10-05-2016, 17:22
  4. Erion Veliaj mburret me projektin e vjetër të Bashkisë, parashutisti e nxjerr bllof!!
    Nga Duke_Of_Arberia në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-03-2016, 13:05
  5. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-11-2015, 15:36

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •