Te nderuar forumiste dhe forumista
le te hapim kartat e te flasim pak hapur
cili eshte veprimi me i keq qe keni bere ne jeten tuaj dhe per te cilin jeni penduar me pas?
Te nderuar forumiste dhe forumista
le te hapim kartat e te flasim pak hapur
cili eshte veprimi me i keq qe keni bere ne jeten tuaj dhe per te cilin jeni penduar me pas?
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 30-12-2007 më 16:56
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
pot kur nuk tregove asgje per mekatet tua ,si hapse teme.cfar pret nga tjeret!??
apo nuk paske ber mekate ti??
hajt zhvishu ti i here, se po te vi une nga pas dhe ti tregoj te gjitha!!
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 30-12-2007 më 16:56
theodora, po ca me tre fjal e hap temen ti , sa kot ja ke fut .
PSekati , me i math eshte qe po shkruj akoma ketu
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 18-06-2007 më 16:05
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
e po varet si e kupton secili mekatin
psh, nje kopjim ne oren e detyres te kontrollit dikush e quan mekat e dikush jo
nje te share ne nje person dikujt nuk i ben pershtypje e dikush tjeter skuqet
nje gabimi im i madh ka qene besimi tek te tjeret
se mesa duket asnje nuk eshte ashtu sic tregon se eshte por te gjith qenkan me maska e te fshehur tamam si profesionista.
po jeta i paska keto
kaq
p.s.personalisht kam bere e un gabimet e mija
po do desha shum te jepja nje shpull tek ai qe ka postuar pak me siper ,.. po nuk do e quaj mekat, por kenaqesi.
Si Teme Seshte E Keqe;
Por; Si Prezantim Teme Le Per Te Deshiruar.pse?
Sepse Nuk Mund Te Thuash Te Hapim Pak Kartat E Te Flasim Hapur,sepse
Kartat Hapen Kur Je Midis Nje Shoqerie Te Besuar,dhe Jo Ne Nje Forum.
Pra Tema Mund Te Ishte Thjesht Ajo; Cili Eshte Mekati Qe Keni Bere Dhe Me Pas Jeni Penduar.
Dhe Ai Qe Do Mund Te Shprehe Dicka.
Pastaj Qe Te Jete Pak Me Interesante Tema Mund Te Tregoje Ti Dicka
Ashtu Si Te Ka Thene Dhe Behari,se Nje Teme Hapet Kur Ti E Para Ke Dicka Per Te Shprehur,apo Jo?
Nejse Une Per Vete Nuk Do Doja Te Flisja Per Mekatet E Mia.....
Respekte.............
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 30-12-2007 më 16:57
dont worry be happy
po avash njehere ti!!se une qe te marr ty ne mrojtje duhet qe te me rrefesh te gjitha gjynafet gje ke ber,e kjo duhet ber perpara se te shkojme ne sallen e gjygjit apo jo!??pa lere qe per pagesen nuk kemi fol asgje !!e di ti qe nje avukat i forte po te fitoj ceshtjen duhet paguar mire!!Haaahaaahaaaaaaaa!Postuar më parë nga theodora*
Sdi te kem bere ndonje mekat te dashures ndonjeher ?? ,ndoshta pse jam yll fare![]()
Sui generis
dhe une kam ber mekate.....(ca sme kan then shpirtgur e pashpirt ,vrasese ndjenjash,kam vrare me nje fjale,me fjale,veprime pa perdorur arme)
s,ka njeri te mos ket ber mekat ,te pakten une keshtu mendoj .Tani mendoj se duhet te klasifikohen dhe mekatet (me dashje ,apo pa dashje) dhe une veten e klasifikoj ke mekatet me dashje(lol)e pranoj.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
jom pendu qe kom bo sex me 1 murgesh
nese ai person qe i ke bere keto ishte djale dhe e kishte hak mir ja ke berePostuar më parë nga bebushja
te lumte
nese nuk e kishte hak prap mir bere qe ta paralajmerosh qe mos te te merzite![]()
Krijoni Kontakt