edhe???as me intereson fare, me Realin do mbetem!!
Jo po ta dish![]()
edhe???as me intereson fare, me Realin do mbetem!!
Jo po ta dish![]()
Te dua se s'te urrej dot......
si po ecin skuadrat italiane nuk keni per te pare kup kampionesh me me sy ju tifozat e realit
Njė komb qė nuk merret me problemet e tij rrezikon deri dhe ēkombėtarizimin. Ka njė televizion nė Shqipėri qė bėn njė lojė me telefonime. Kur i pyet tė rinjtė apo tė rejat shqiptare qė i dalin pėr njė quiz, se "tifozė tė cilės skuadėr janė", asnjeri nuk pėrmend skuadra shqiptare, por me krenari thonė: "Jam tifoz i Interit", "Jam i Milanit", "Jam i Realit". Kulmi ėshtė kur dėgjon edhe ndonjė gazetar qė me krenari pėrgjigjet kėsisoj.
...marre nga nje shkrim i Besnik Dizdarit tek gazeta TEMA
ore ermal cpune ke me Realistet ti? Shif Juven, edhe meqe u kujtova Milani u rraf ketu me penallti nga Fc.Internacional (Bukuresht) turppppp per faqe te zezeJo pergje por ne vend te 6 a 8 ndodhet kjo skuadra ketu ne klasifikimin Rumun.
Sa per ty dordi me thuaj pak ca futbolli ka shqiperia e? me ke duhet te jemi tifoze? Me Tiranen, Elbasanin, Dinamon, Vllaznine apo Besen? Kam deshire te shof sport {futboll} jo lojra.
O flava, ka mundesi te na vesh ndonje foto te Morientes, futbollistit me te bukur te te gjitha kohrave, meqe ka qene me Realin (nuk e di a eshte me).
Falemnderit in advance.
juvja kete vit eshte kampione e italise dhe vajti ne finale te champions .........ne itali kampionati nuk ka filluar akoma por di qe reali nuk eshte ne vend te pare ne spanjePostuar mė parė nga Flava
ore ermal cpune ke me Realistet ti? Shif Juven, edhe meqe u kujtova Milani u rraf ketu me penallti nga Fc.Internacional (Bukuresht) turppppp per faqe te zezeJo pergje por ne vend te 6 a 8 ndodhet kjo skuadra ketu ne klasifikimin Rumun.
Sa per ty dordi me thuaj pak ca futbolli ka shqiperia e? me ke duhet te jemi tifoze? Me Tiranen, Elbasanin, Dinamon, Vllaznine apo Besen? Kam deshire te shof sport {futboll} jo lojra.
po mir avash avash behen kto gjera..
d&g te ve un foto te morientesit se edhe mua me pelqen shum, pas Raulit kuptohet!
Ja dhe Mori
prap Morientes
Krijoni Kontakt