Do shohim keto dite se si qendrojne punet ne Champions League.
Pershendetje!![]()
Do shohim keto dite se si qendrojne punet ne Champions League.
Pershendetje!![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
------------------------------------------------------
Gol!
Bayern - Real 1-0 (Roy Makaay)
------------------------------------------------------
Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!
--------------------------------------------------
1-1 (Roberto Carlos) - Budallallek i "majmunit" Kahn
--------------------------------------------------
Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!
Fati e ndihmoi Realin ne mbremjen e sotme.
Gafa e Kan e veshtireson shume kualifikimin e Bayern.
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Kahni deri ne fund te jetes se vet do ta sheh ne enderr kete gol te Carlosit dhe gabimin ndoshta me te madh ne karieren e vet qe e ka be.
Pershendetje!![]()
SI KAM THENE UNE ME PARE MAKAAYB EDHE RONI DO KENNE GOLA NE BERNABEU ESHTE RADHEA E QEROSIT PERSHENDEYJE TE PERKELEDHURIT E UEFES
Erdhe more , a cna gjeti me ty, gjithandej ket pune ke, futesh i fut nje llaf gjermanisht edhe zhdukesh pastaj. Po pse e ke inat ekipin qe i rref te gjithe more djalosh.
shko shif ato te Milanit se sa te perkedhelur jane, ketu jane kampionet me merita sportive, dhe jo si disa ekipe kalbaraqe qe je tifoz ti.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Eh mer,edhe ne temen e Realit ju merreni me Interin e Milanin.
Do shohim sot lojen me Celten se cfare do bejne.
Pershendetje!![]()
Real Madrid [4 - 2] Celta de Vigo
18' [0 - 1] Ilic
22' Alexander Mostovoi (karton te verdhe)
31' Jose Maria Guti (karton te verdhe)
41' Michel Salgado (karton te verdhe)
44' Pavon (karton te verdhe)
55' [1 - 1] Ronaldo
64' [2 - 1] Zinedine Zidane
71' [3 - 1] Luis Figo
90' [4 - 2] Zinedine Zidane Savo Milosevic
Fituan edhe sot...dhe me humbjen e Valencias...me mire i qendrojne pune Realit.
Pershendetje!![]()
Tung
Mire se ju gjeta tifoz te Realit.....une jam nje tifoz i flakte i Realit
dhe tju them se ne ne Tetove se une jam tetovar kemi themelu grupin e tifozeve te Real Madridit dhe kemi edhe karta indentifikimi.....dhe ja kalojme shume mire tere diten lokalin e kemi plot me fansa te rinje...qe duan te anetaresohen ne klubin tone....kemi me shume se 500 anetare....por me interesantja eshte se edhe tifiozet e pakte te Milanit dhe Juves duan te themelojne klub sikur ne por skane me shume se 20 fansa dhe keshtu sen e themelojne....
Pra te them se 90 % e Tetoves qe shiqojne futboll jane kah Real Madridi.....kur luan Reali ne tetove eshte feste a nese jeni ne tetove te dialeve ku luan Reali mendoni se jeni ne Madrid thjesht Tetova jeton per Realin....
Ju dua te gjitheve dhe ju them se Reali ka qene ka qene klubi me i mire, eshte the do te jete the BEST ne boten e futbollit.....
see u....
My silence doesn't mean I am gone!
Krijoni Kontakt