Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,144
    Postimet në Bllog
    22

Shenja nga Qielli: Republikanët votbesojnë unanimisht Mike Johnson si kryetar i ri i Kongresit

Mike Johnson fiton zgjedhjet për kryetarin e Dhomës së Përfaqësuesve pasi u shfaq si "kandidati i unitetit i GOP" i mbështetur nga Trump pas 22 ditësh trazirash

- Republikani i Luizianës fitoi mbështetjen unanime nga të gjithë kolegët e tij
    - Fitorja e tij vjen pas 22 ditësh farsë, trembëdhjetë kandidatëve të dështuar, katër të nominuarve dhe votave katër kate që nga rrëzimi i McCarthy

Nga MORGAN PHILLIPS

Pas 22 ditësh farsë, trembëdhjetë kandidatë të dështuar, katër të nominuar dhe vota në katër kate, republikanët më në fund kanë zgjedhur një kryetar të Dhomës.

Mike Johnson i Luizianës është zgjedhur unanimisht nga partia e tij për të marrë dorën në një votim që i dha fund cirkut tre-javor të Dhomës GOP të shkaktuar nga rrëzimi i Kevin McCarthy.

Duke fituar të 220 votat republikane në dysheme, babai i katër fëmijëve, Johnson, 51 vjeç, fitoi postin kryesor pas një beteje të dominuar nga goditjet me thikë, kërcënimet me vdekje, marrëveshjet anësore, Donald Trump dhe Matt Gaetz .

Johnson, i cili shërbeu si nënkryetar i Konferencës së GOP të Dhomës së Përfaqësuesve dhe mbështetet nga Trump, kishte nevojë për të paktën 215 nga 220 republikanët e pranishëm për të votuar për të - por në vend të kësaj mori pëlqimin unanim nga partia e tij.

Të 209 demokratët e pranishëm votuan për udhëheqësin e pakicës Hakeem Jeffries në një votim të dominuar nga talljet për mashtrimin zgjedhor dhe Trump.

Johnson ishte kandidati i katërt republikan për postin kryesor në tre javë dhe i pari që depërtoi në luftën e brendshme të GOP.

"Dhoma e Popullit është kthyer në punë," tha Johnson pas zgjedhjes së tij në katin e Dhomës për brohoritje në të gjithë dhomën.

Emri:  76998087-12671123-image-a-90_1698259840519.jpg

Shikime: 184

Madhësia:  51.5 KB

Emri:  76994271-12671123-image-a-19_1698256452270.jpg

Shikime: 147

Madhësia:  46.8 KB
    Pas 22 ditësh farsë, trembëdhjetë kandidatë të dështuar, katër të nominuar dhe vota në katër kate, republikanët më në fund kanë zgjedhur një kryetar të Dhomës

Emri:  76993471-12671123-image-a-41_1698251743529.jpg

Shikime: 155

Madhësia:  45.4 KB
    Emri i ish-kryetarit Kevin McCarthy u hoq më në fund nga dera mbi zyrën e kryetarit

Emri:  76997839-12671123-image-a-88_1698258701243.jpg

Shikime: 158

Madhësia:  61.5 KB
    Një tabelë e re u instalua mbi zyrën e kryetarit në Kapitol menjëherë pasi Johnson u zgjodh

Ai ishte kryetari i parë republikan që mori çdo votë në partinë e tij që nga John Boehner në vitin 2011, duke kundërshtuar ashpër ndarjen e thellë me të cilën është përballur secili kandidat që kur McCarthy u votua.

Fitorja e tij tani do të lejojë Dhomën e Përfaqësuesve të kryejë përsëri biznes të rregullt, gjë që nevojitet dëshpërimisht me më pak se një muaj deri në një mbyllje të mundshme të qeverisë dhe ndërsa lufta Izrael-Hamas intensifikohet.

"Unë do të them këtë: ne do të heqim dorë nga të gjitha ceremonitë dhe festimet e zakonshme që tradicionalisht pasojnë një foltore të re, sepse nuk kemi kohë për asnjërën. Biznesi i popullit amerikan është shumë urgjent në këtë moment”, u tha Johnson gazetarëve pas fitores së tij.

"Ju do të shihni Kongresin duke punuar aq shumë sa ka punuar ndonjëherë dhe ne do të ofrojmë për popullin amerikan. Unë jam mirënjohës për këtë mundësi. Dua t'ju falënderoj për durimin me ne', shtoi ai.

Dhoma e Përfaqësuesve do të katapultohet përsëri në biznesin legjislativ që përfshin një rezolutë për të mbështetur Izraelin dhe një betejë të diskutueshme për shpenzimet.

"Ky është një vend i bukur," tha Johnson në dhomën e Dhomës së Përfaqësuesve menjëherë pas zgjedhjes së tij, duke vënë në dukje se SHBA përballet me shumë sfida aktualisht.

"Ne jemi në një kohë shumë të rrezikshme...Një Amerikë e fortë është e mirë për të gjithë botën," tha ai duke duartrokitur nga ana demokratike dhe republikane e dhomës.

Një burrë plot besim, oratori i ri përmendi se si gruaja e tij u lut në gjunjë për javë të tëra që çuan në zgjedhjen e tij.

Ai iu lut Zotit edhe në fjalimin e tij hyrës. Ai iu referua motos "Në Zotin ne besojmë" të Dhomës së Përfaqësuesve.

Republikani tha se rruga e parë e veprimit që Dhoma do të ndërmarrë nën udhëheqjen e tij është miratimi i një rezolute që dënon Hamasin dhe në mbështetje të Izraelit.

"Ne kemi një katastrofë në kufirin tonë jugor," shtoi ai gjithashtu. “Status quo-ja është e papranueshme dhe ne duhet të bashkohemi dhe të adresojmë kufirin e thyer. Duhet ta bëjmë.'

Johnson tha se duhet të ketë një sundim të shpenzimeve federale në mënyrë që të ulet inflacioni.

“Kërcënimi më i madh për sigurinë tonë kombëtare është borxhi i kombit tonë”, shtoi ai.

“Zyra e këtij kryetari do të jetë e njohur për decentralizimin e pushtetit këtu”, përfundoi Johnson.

Ai tha se dëshiron që anëtarët të jenë më të përfshirë dhe të ndikuar në të gjitha proceset e Dhomës.

Besimi, transparenca dhe llogaridhënia do të jenë shtyllat e mënyrës sesi ai do të drejtojë zyrën e udhëheqjes.

Ai u betua në zyrën e kryetarit nga Dekani i Dhomës Rep. Hal Rogers, RK.Y.

Menjëherë pas betimit të tij, Dhoma e Përfaqësuesve mori rezolutën në mbështetje të Izraelit pasi ai përballet me sulme nga terroristët e Hamasit.

Presidenti Joe Biden tha se nuk ka asnjë problem me kryeparlamentarin e ri Johnson të mërkurën gjatë një konference për shtyp me kryeministrin australian Anthony Albanese.

Ish-presidenti Donald Trump - i cili mbështeti publikisht Johnson - brohoriti zgjedhjen e tij të mërkurën.

'Urime Rep. Mike Johnson. Ai do të jetë një "folës i mrekullueshëm". BËJË AMERIKËN SËRI TË MADHE!' ai shkroi në Truth Social.

Johnson u emërua të martën në mbrëmje - vetëm disa orë pasi Whip Tom Emmer, R-Minn., fitoi një votim të brendshëm republikan, por u largua pasi 26 republikanë sinjalizuan se nuk do të votonin për të në katin e Dhomës.

Udhëheqësi i shumicës Steve Scalise, një tjetër nga Luiziana, ishte kandidati i parë i GOP pasi Kevin McCarthy u rrëzua në një mocion historik për të liruar votën mbi tre javë më parë.

Emri:  76998113-12671123-image-a-89_1698258997270.jpg

Shikime: 150

Madhësia:  55.6 KB
    Udhëheqësi i pakicës në Dhomën e Përfaqësuesve, Hakeem Jeffries, i jep dorën reputacionit të sapozgjedhur, Mike Johnson.

Emri:  76995723-12671123-image-a-13_1698255316692.jpg

Shikime: 150

Madhësia:  53.7 KB
    Ish-kryetari Kevin McCarthy flet me pasardhësin e tij, kryetarin e ri Mike Johnson

Por ai u largua pas rreth 24 orësh, kur kuptoi se kishte të pafuqishëm që nuk mund të lëvizeshin në favor të tij - ata që mendonin se ai ishte shumë 'establishment'.

Pastaj republikani nga Ohio , Jim Jordan, kryetar i Komitetit të fuqishëm Gjyqësor, fitoi nominimin pas Scalise, por nuk ishte në gjendje të lëkundte rreth 20 të moderuar në favor të tij gjatë tre votimeve të dështuara në dysheme.

Johnson dhe Jordan kanë rekorde shumë të ngjashme votimi.

Të dy votuan kundër certifikimit të zgjedhjeve të vitit 2020, kundër rezolutës së vazhdueshme që e mban qeverinë të financuar deri më 17 nëntor, kundër ndihmës prej 300 milionë dollarësh për Ukrainën dhe për marrëveshjen e tavanit të borxhit McCarthy-Biden.

Përfaqësuesja Madeleine Dean tha për DailyMail.com se një kolege i tha se ndryshimi i vetëm midis Johnson dhe Jordan është se "dikush vesh një xhaketë".

Emri:  76995563-12671123-image-a-11_1698255078189.jpg

Shikime: 156

Madhësia:  47.6 KB
    Kryetarja e Konferencës së GOP, Elise Stefanik përqafon Mike Johnson pasi e emëroi atë për kryetar në dhomën e Dhomës.

Si pjesë e markës së tij 'të ndezur', Jordan është i njohur në të gjithë Capitol Hill për të hequr dorë nga xhaketa e kostumit, edhe kur ai është duke ushtruar biznes si kryetar i Komitetit Gjyqësor të Dhomës së Përfaqësuesve.

Disa përvetësues republikanë dhe skifterët e mbrojtjes e kishin kundërshtuar Jordanin duke besuar se ai mund të shkurtonte shpenzimet e mbrojtjes.

"Jim Jordan ka thënë se gjithçka është në tryezë për shkurtimet e shpenzimeve, duke përfshirë mbrojtjen," tha një ndihmës i një anëtari të moderuar që kundërshtoi Jordanin për DailyMail.com. "Johnson nuk ka shkuar aq larg."

Jeffries u shpreh në lidhje me nominimin e Johnson: "Ish-presidenti i akuzuar dy herë urdhëroi republikanët e Dhomës së Përfaqësuesve të ndalonin Tom Emmer dhe të ngrinin një mohues kryesor të zgjedhjeve. A është dikush i befasuar që ata respektuan?'

Johnson udhëhoqi një takim miqësor të nënshkruar nga më shumë se 100 republikanë në një padi në Teksas që kërkon të përmbysë rezultatet e zgjedhjeve të 2020.

I pyetur në lidhje me përpjekjet e tij të kaluara për të përmbysur rezultatet të martën mbrëma, ai u përqesh dhe i tha një gazetari: 'pyetja tjetër'.

Ndërkohë, demokratët kapën përfshirjen e tij në pretendimet për mashtrim në zgjedhjet e vitit 2020.

"[Johnson] është dalluar si një nga antagonistët kryesorë të institucioneve tona demokratike dhe zgjedhjeve tona të lira dhe të ndershme," u tha gazetarëve Rep. Adam Schiff, R-California.

Përfaqësuesja Nancy Mace, RSC, një nga tetë që votuan për të rrëzuar ish-kryetarin e parlamentit Kevin McCarthy, tha për DailyMail.com: "Unë besoj se Johnson do të jetë i besueshëm, më shumë, do të jetë i sinqertë, do të jetë i vërtetë".

Por demokrati Dean parashikoi se Johnson do të përballej me të njëjtat akuza 'të pabesueshme' që u ngritën kundër Kevin McCarthy.

“Ai nuk është dikush që bazohet në të vërtetën, ai flet shumë mirë. Ai është qartësisht i zgjuar, por nuk bazohet në fakte dhe të vërteta”, tha ajo.

Deputeti Dusty Johnson, RS.D., tha se ai nuk priste ndonjë dallim të madh në lidership apo politikë midis Johnson dhe McCarthy, por Johnson ishte më i besuar nga krahu i djathtë i partisë.

"Më kanë thënë një numër miqsh të mi në Grupin e Lirisë se ata presin që ata t'i japin Mike Johnson më shumë hir sesa i dhanë Kevin McCarthy-t. Unë mendoj se kjo do t'i japë atij pak më shumë pistë për t'u përpjekur të përballet me tre muajt e ardhshëm, dy muajt,' tha ai, duke iu referuar betejës së ardhshme të shpenzimeve për të financuar qeverinë.

Emri:  76995137-12671123-image-a-17_1698256388809.jpg

Shikime: 155

Madhësia:  90.1 KB
    429 anëtarë u paraqitën në votimin që zgjodhi Mike Johnson si kryetar

"Unë besoj se ata i besojnë Mike Johnson në një mënyrë që nuk i besuan Kevin McCarthy."

McCarthy u rrëzua pasi ai vendosi një rezolutë të vazhdueshme 'të pastër', një projekt-ligj për të zgjatur fondet e qeverisë në nivelet e vitit 2023 për gjashtë javë, ndërsa Dhomës së Përfaqësuesve iu desh më shumë kohë për të miratuar 12 fatura shpenzimesh për një subjekt, në katin e Dhomës.

Republikani i Dakotës së Jugut parashikoi se Johnson do të ishte në gjendje të punonte në të gjithë rreshtin për të negociuar marrëveshjet e shpenzimeve, pavarësisht nga rekordi i tij i votimit konservator.

Ai tha kur erdhi në detyrë, 'Mike Johnson erdhi në zyrën time, u ul me mua si një anëtar i ri dhe më foli se sa e rëndësishme ishte civilizimi në këtë vend, se si edhe kur nuk pajtohemi me kolegët tanë në anën tjetër të në korridor, ne duhet të përpiqemi ta bëjmë atë si njerëz që kemi besim të mirë dhe qëllim të mirë me mirësjellje.'

"Kjo nuk është diçka që shumë anëtarë do të kalojnë kohë në këto salla, duke predikuar rëndësinë e mirësjelljes, por unë e përmend këtë, sepse në zemrën e tij është ai që është Mike Johnson."

Burimi: Daily Mail

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,144
    Postimet në Bllog
    22

Për: Shenja nga Qielli: Republikanët votbesojnë unanimisht Mike Johnson si kryetar i ri i Kongresit

Kush është Mike Johnson? Kryetari i Dhomës së Përfaqësuesve është nga shteti i Luizianës me katër fëmijë dhe mbështetet nga Trump

- Johnson hyri në Kongres në 2017 dhe në 2020 ndihmoi në udhëheqjen e përpjekjeve për të përmbysur rezultatet e zgjedhjeve presidenciale të vitit 2020
    - Babai i katër fëmijëve pëlqen ta çojë familjen e tij në poligonin e armëve, të shkojë në gjueti dhe është një fanatik futbolli që mbështet Universitetin Shtetëror të Luizianës

Nga KATELYN CARA

Rep. Mike Johnson, Kryetari i ri, është një nga ligjvënësit e profilit më të ulët në Kongres, por ka arritur fitoren dhe tani mban pozicionin më të fuqishëm në Dhomën e Përfaqësuesve të SHBA .

Republikani nga Luiziana është baba i katër fëmijëve, i cili hyri në Kongres në vitin 2017 dhe po kryen mandatin e tij të katërt.

Johnson, 51 vjeç, konsiderohet si një intelektual dhe një njeri i familjes dhe suksesi i tij e shpëtoi Shtëpinë nga një gjendje e vazhdueshme kaosi.

Të martën, ai u bë zgjedhja e katërt e partisë së tij për kandidatin për Kryetar të Dhomës së Përfaqësuesve në vetëm tre javë pas rrëzimit historik të Kevin McCarthy në fillim të këtij muaji.

Pra, ndërsa Xhonson merr kaviljen, kush është politikani i qetë me syze për të cilin më në fund ranë dakord republikanët?

Emri:  76992737-12671147-image-a-6_1698251100562.jpg

Shikime: 139

Madhësia:  48.1 KB
    Rep. Mike Johnson është kryetari i ri i Dhomës së Përfaqësuesve. Këtu republikani nga Luiziana është fotografuar me gruan e tij Kelly dhe katër fëmijët e tij nga L: Hannah, Abigail, Will dhe Jack

Emri:  76992717-12671147-image-a-8_1698251142489.jpg

Shikime: 145

Madhësia:  50.2 KB
    Nga Shreveport, Luiziana, Rep. Johnson përfaqëson një zonë ku ai u lind, u rrit dhe u arsimua. Johnson ishte më i madhi nga katër fëmijët dhe djali i një zjarrfikësi

FËMIJËRIA DHE EDUKIMI NË LUIZIANE

Rep. Johnson ka lindur në Shreveport, Luiziana dhe ende jeton në atë zonë në Bossier Parish. Ai përfaqëson distriktin e 4-të të kongresit të Luizianës, i cili përfshin Shreveport.

Më i madhi nga katër fëmijët, Johnson kishte dy vëllezër Chris dhe Josh, dhe një motër, Laura.

Babai i tij James Patrick Johnson ishte një zjarrfikës i cili u dogj dhe u paaftë gjatë detyrës. Ai më vonë vazhdoi të themelojë Fondacionin jofitimprurës Percy R. Johnson Burn, i quajtur pas partnerit të tij dhe kapitenit të parë me ngjyrë të zjarrit të qytetit, i cili vdiq në të njëjtin zjarr.

Johnson u diplomua në shkollën e mesme Kapiten Shreve.

Ai fitoi diplomën e tij universitare në administrimin e biznesit nga Universiteti Shtetëror i Luizianës në Baton Rouge, Luiziana dhe më vonë doktorin e tij Juris nga Qendra Juridike e Universitetit Shtetëror të Luizianës.

Zyra e Kongresit të Johnson-it e përshkroi atë për Dailymail.com si një "dashamirës të madh të LSU-së si një alum i dyfishtë i LSU-së".

Emri:  76992725-12671147-image-a-7_1698251135419.jpg

Shikime: 136

Madhësia:  52.9 KB
    Mike Johnson u martua me Kelly Lary në vitin 1999. Çifti kanë katër fëmijë dhe banojnë në Bossier Parish me dy djemtë e tyre. Vajzat e tyre po ndjekin kolegj

BURRI DHE BABA I PËRKUSHKUAR I KATËR FËMIJËVE

Rep. Johnson u martua me Kelly Lary Johnson në 1999.

Çifti, i martuar tashmë 24 vjet, ka katër fëmijë së bashku - Hannah, 23, Abigail, 21, Jack, 18 dhe Will, 12.

Kelly Johnson është një ish-mësuese shkolle e cila tani jep leksione për çështje të lidhura me familjen dhe është një këshilltare baritore e licencuar. Ajo studioi në Universitetin Teknik të Luizianës dhe u diplomua në 1995.

"Kelly është gjithashtu e njohur nga shumë për dëshminë e saj personale të çlirimit përmes sprovave të jashtëzakonshme, duke përfshirë shërimin e saj nga një thyerje e qafës në një aksident automobilistik të vitit 2007 dhe sfida të tjera serioze shëndetësore," vëren Onward Christian Counseling Services në biografinë e saj.

Organizata, të cilën Kelly e themeloi, synon të 'sigurojë këshillim konfidencial, individual, të bazuar në Bibël, për martesën dhe familjen për njerëzit e Luizianës Veriperëndimore'.

Biografia vëren se Kelly është një "udhëheqës në lëvizjen pro-familjes".

Rep. Johnson dhe gruaja e tij kanë marrë shumë nderime në hapësirën e familjes dhe besimit, duke përfshirë çmimin 'Champions of the Faith' në Konventën Baptiste Jugore.

Kelly u shfaq në televizionin kombëtar me burrin e saj në 1999 për të promovuar ligjet e sapo miratuara të marrëveshjes martesore të Luizianës, të cilat e bënë më të vështirë divorcin në shtet.

Ai moment e ndihmoi Johnson të fitonte një profil më të lartë.

Emri:  76989709-12671147-image-m-3_1698250871183.jpg

Shikime: 144

Madhësia:  65.1 KB
    Kelly (foto me ish-Zonjën e Parë Melania Trump) është një ish-mësuese që themeloi Onward Christian Counselling Services për të 'siguruar këshillim konfidencial, të bazuar në biblik, për martesën dhe familjen për njerëzit e Luizianës Veriperëndimore'

Sipas faqeve përkatëse të Mike dhe Kelly në Facebook, djali i tyre më i madh, Jack, kalëron dema, luan dhe jep mësime kitarësh dhe u zgjodh 'guvernator' i klasës së tij në shtetin e Luizianës Boys.

Uill-i i tyre më i ri luan bejsboll dhe i pëlqen të vizatojë.

Të dyja vajzat e Johnson po ndjekin gjurmët e babait të tyre.

Fëmija i tyre i madh Hannah është në vitin e dytë të shkollës juridike në Shkollën Juridike të Universitetit Shtetëror të Luizianës dhe Kelly Johnson tha se vajza e tyre Abigail është 'në rrugën për në shkollën juridike' dhe është në vitin e saj të fundit në Louisiana Tech këtë vit.

Shumë imazhe në internet tregojnë se familjes i pëlqen të shkojë së bashku në poligonin e armëve dhe të gjuajë.

AVOKAT I KTHYER NË LIGJVËNËS

Johnson kishte një karrierë ligjore përpara se të bëhej ligjvënës – si shumë të tjerë në Kongres.

Ai ishte një partner në firmën ligjore Kitchens dhe një avokat i lartë, duke u dyfishuar si zëdhënës i medias kombëtare, për Fondin e Mbrojtjes së Aleancës, një grup konservator i mbrojtjes ligjore të krishterë.

Johnson ishte gjithashtu një këshilltar kryesor për firmën ligjore jofitimprurëse Freedom Guard.

Kur përshkroi karrierën e tij juridike në shtator 2016, Johnson tha se ai ishte i fokusuar në 'mbrojtjen e lirisë fetare, shenjtërinë e jetës njerëzore dhe vlerat biblike, duke përfshirë mbrojtjen e martesës tradicionale dhe ideale të tjera si këto kur ata kanë qenë nën sulm. '

Nga viti 2004 deri në vitin 2012, Johnson shërbeu si administrues i besuar i Komisionit të Etikës dhe Lirisë Fetare.

Më pas, për një mandat, Johnson ishte anëtar i Dhomës së Përfaqësuesve të Luizianës për distriktin e 8-të nga 2015 deri në 2017.

Emri:  76993871-12671147-Rep_Johnson_was_also_a_member_of_Trump_s_impeachment_defense_tea-a-29_16982527.jpg

Shikime: 138

Madhësia:  43.0 KB
    Rep. Johnson ishte gjithashtu një anëtar i ekipit të mbrojtjes së impeachmentit të Trump dhe ndihmoi në bindjen e kolegëve të tij për të nënshkruar një përmbledhje ligjore që miratonte një padi që synonte anulimin e rezultateve të zgjedhjeve presidenciale të vitit 2020

KARRIERA KONGRESIONALE DHE PËRPREKJA PËR TË PËRSHKRUAR ZGJEDHJET E 2020

Në të njëjtën kohë që Donald Trump po kandidonte për president, Johnson vendosi të kandidojë për Kongresin në vitin 2016 për të zëvendësuar republikanin në largim John Fleming.

Fleming vazhdoi të shërbejë për dy vjet në administratën Trump si Zëvendës Ndihmës Sekretari për Reformën e Teknologjisë së Informacionit Shëndetësor. Ai gjithashtu mbajti dy poste të tjera në Shtëpinë e Bardhë të Trump.

Johnson është gjithashtu pro-Trump ashpër. Ai fitoi mbështetjen e ish-presidentit në rizgjedhjet e tij që nga viti 2016 dhe ka marrë pjesë në tubime të shumta dhe ngjarje të Trump.

Ai ishte një nga ligjvënësit që ndihmoi në përpjekjet për të ndaluar certifikimin e rezultateve të zgjedhjeve presidenciale 2020 për Joe Biden. Johnson drejtoi një përmbledhje miqësore në mbështetje të një padie që kërkon të përmbysë rezultatin e vitit 2020.

Kongresmeni ishte gjithashtu anëtar i ekipit të mbrojtjes të shkarkimit të Trump.

Johnson është tashmë në krye të Dhomës së Përfaqësuesve si Zëvendës Kryetar i Konferencës Republikane. Ai gjithashtu shërben si Asistent Whip dhe është anëtar dhe ish-kryetar i Komitetit konservator të Studimit Republikan.

Ai gjithashtu ulet në Komisionet e Gjyqësorit dhe të Shërbimeve të Armatosura, të cilat janë panele shumë të rëndësishme dhe me ndikim.

Rep. Johnson dhe deputeti Jim Jordan (R-Ohio) kanë të dhëna pothuajse të njëjta votimi.

Megjithatë, Jordani, i cili ishte nominuar më parë për kryetar nga republikanët, nuk arriti të bashkonte partinë pas tij dhe të merrte vota të mjaftueshme për të fituar golin.

Aty ku Jordania e profilit të lartë dështoi, Johnson ia doli përfundimisht.

Burimi: Daily Mail

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 06-10-2023, 01:42
  2. Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 18-05-2023, 17:47
  3. Shenja nga Qielli: Një tërmet i fortë godet Shqipërinë
    Nga Albo në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-01-2023, 21:00
  4. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-01-2023, 16:03
  5. Agjencitë amerikane kërkojnë pezullimin e vaksinës Johnson & Johnson
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-04-2021, 08:47

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •