Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    14-03-2003
    Vendndodhja
    Albanistan
    Postime
    146
    Na mushe menjen tashti!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2003
    Vendndodhja
    Diku
    Postime
    112
    Shqiptaret kane nje reputacion te keq sepse reputacioni i mire eshte i shtrenjte dhe ne nuk jemi aq punetore sa te fitojme gjera te shtrenjta...

Virtualisht prane jush Maska e AlbanianQT
    Anėtarėsuar
    16-07-2002
    Vendndodhja
    $$town
    Postime
    99
    E kane te keq se as qe jane lodhur te krijojn/prezantohen mire me te huajt..dhe tani...e han i njomi me te thatin.
    Our greatest glory, is not in never failing but in rising in each time we fall!

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Fiori :
    "Dua te them kur vjen puna tek vleresimet, varet kush vlereson shqiptaret, si dhe varet cilet shqiptare vleresohen."

Me shume pak fjale eshte pergjigja e pyetjes se kesaj teme.

Kundra_rrymes, nuk te heq nji presje nga ato qe ke thene.

Me pak fjale, mos e mundoni veten me idene qe ne jemi te nenvleftesuar e te percmuar neper bote, sepse nuk jemi.

Nqs. ti si person nuk je i zoti te krijosh respekt ne rrethin social ku ndodhesh, nuk ta ka fajin origjina...
    Summertime baby!

Anėtarėsuar
    16-07-2002
    Vendndodhja
    $$town
    Postime
    99
    po ne teori mire e ke ti, dhe une ashtu do te thoja me gjith shpirt. po e verteta eshte tjeter..
    merr shembull se si trajtohen njerzit ne shtetet fqinje si greqia, italia...mos me thuaj mire, se kam njerez vete ne te dy keto shtete dhe plus qe ne greqi kam qen vete per ca koh.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    514
    Vella ne 1990-1991 mbaj mend qe GREKET i futen ne shtepi shqiptaret, u dhane buke/uje edhe i mbanin ngrohte. Pas kesaj erdhen bandat e "bagetive" dhe hajduterit LEBER qe merrnin edhe CIZMET dhe CORAPET . Pra opinioni anoi me vone nga e liga, ngaa e keqja. Dikur diku MALESORET (shqiptare) u respektonin edhe ne shqiperi. Por pas 1990, kur ndodhi dyndja ne BATHORE( shperngulja) shume njerez ndryshuan mendim. edhe i cilesonin CECENE e ku e di une se cfare. Pra ne ne nje vend , me te njejten gjuhe, kemi nje opinion te tille. Cfare mund te presesh nga nje shtet i huaj kur ti/une shkojme atje edhe bejme drogen/prostitucionin/krimin? Problemi eshte se nese je i ndershem , punetor, trego veten edhe rri me ballin lart.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2003
    Vendndodhja
    Diku
    Postime
    112
    YES.
    Ēdo gje e ka nje arsye.

Anėtarėsuar
    16-07-2002
    Vendndodhja
    $$town
    Postime
    99
    Postuar mė parė nga kundraRRYMES
    Vella ne 1990-1991 mbaj mend qe GREKET i futen ne shtepi shqiptaret, u dhane buke/uje edhe i mbanin ngrohte. Pas kesaj erdhen bandat e "bagetive" dhe hajduterit LEBER qe merrnin edhe CIZMET dhe CORAPET . Pra opinioni anoi me vone nga e liga, ngaa e keqja. Dikur diku MALESORET (shqiptare) u respektonin edhe ne shqiperi. Por pas 1990, kur ndodhi dyndja ne BATHORE( shperngulja) shume njerez ndryshuan mendim. edhe i cilesonin CECENE e ku e di une se cfare. Pra ne ne nje vend , me te njejten gjuhe, kemi nje opinion te tille. Cfare mund te presesh nga nje shtet i huaj kur ti/une shkojme atje edhe bejme drogen/prostitucionin/krimin? Problemi eshte se nese je i ndershem , punetor, trego veten edhe rri me ballin lart.
    Dakort, pikerisht dhe une kete po thoja.

P.S. Vete nuk kam qene ne 90-91 dhe per kete nuk mund te flas.
    Kam qene ne 98 dhe ishte ku thrret qameti.
    Prandaj thash dhe me siper, eshte djegur i njomi me te thatin. Megjithate secili ben ate te veten..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AlbanianQT : 08-05-2003 mė 22:14

i/e regjistruar Maska e Andrra e Jetes
    Anėtarėsuar
    21-12-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    105
    Djema!Nami na ka dale por kjo eshte me shume per konsum propagandistik dhe mbajeni mend kete qe po iu them!Shqiptaret vjedhin,prostituojne e bejne njemije e nje te zeza por nuk i kane shpikur shqiptaret keto fenomene.Dihet Italia me Francen jane qendra boterore te prostitucionit,shkaku eshte morali fals i italianeve dhe francezeve,moral ne te cilin gjen shesh e lulezon tregu i shqiptareve!Zvicra psh po ashtu eshte e njohur si qendra boterore e droges,(Gabriel Garcia Markez kur pat marre Nobelin e pat deklaruar ne Suedi kete dhe si kolumbian ktheu mbrapsht akuzat ndaj vendit te tij ne drejtim te helvetikeve!),pra shqiptaret nuk e hapen ate treg aty por e gjeten dhe vetem hyne ne ate valle pas turqve e shqiptareve te Kosoves!Ēuditerisht shtypi gjerman sikur na ka pasur me ne hater na ka ruajtur me shume nuk para u ka dhene faqen e pare ngjarjeve me protagoniste shqiptare!Ndersa per anglezet nje gje duhet ditur,Anglia ka rene ne hall me emigrantet sepse po e kolonizojne tash pas shekujsh kolonizimi nga ana e saj neper bote!Ē'ti besh Zoti eshte i madh,i ka ardhe radha t'ia kthejne viziten anglezeve,tani nigeriane,ugandeze,sudaneze,somaleze,punjabi,pasht u,afgane,urdu,paki,rumune,shqiptare,ukrahinas,pola ke,ruse,bullgare,kineze,etj e kane marre mbare ate shtet!Pse merren me ne,e para ne jemi te bardhe e si te tille shahemi me kollaj sepse nuk ka vend per mbrojtje nen masken e racizmit,e dyta shqiptaret ne UK jane cope e cope te ndare e nuk kane nje ze qe t'i perfaqesoje apo t'i mbroje e keshtu jane malli me i lehte ne tregun e shtypit londinez dhe e treta mendoj une eshte se ne jemi me te "kushtueshem" sepse shumica e shqipeve kane shtepi nga socialet e marrin ndihma e nga ana tjeter punojne ne te zeze dhe kjo rendon xhepat e taksapaguesve angleze te cilet pastaj shfryjne e nje nga menyrat e te shfryrit eshte shtypi si puna e "The Sun"!Me kujtohet nje gjerman njehere me pat thene se kamerat neper supermarkete i kemi pase vendose nga vjedhjet e tmerrshme te italianeve,te cilet kishin pase bere namin neper Gjermani,(por edhe kudo neper Evrope),duke vjedhe,tash italot bejne si "padrone" kane harruar te shkuaren jo te larget te tyren,po le te shpresojme qe edhe neve na vjen dita e veme dike tjeter poshte se me radhe eshte kjo pune...

i/e regjistruar Maska e The Hobbit
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Postime
    211
    Une mendoj se kjo ka ndodhur (dhe fatkeqsisht ndodh), per shkak te nivelit te ulet ekonmik qe trasheguam por edhe ambicjes (ose me mire lakmise) se madhe tw shqiptarit per tu bere sa hap e mbyll syte "i pasur".....!!!!!
    Give light and the darkness will disappear of itself.
    Erasmus (d. 1536)

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shqiptarėt Popull Solidar
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-01-2006, 20:16
  2. Kuvendi qė na la trashėgim ADN-nė e Dushkut
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-05-2005, 01:24
  3. Lufta Italo-Greke dhe shqiptarėt
    Nga Eni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-02-2005, 20:07
  4. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28
  5. Kadare - "Kombi shqiptar nė prag tė mijevjeēarit tė tretė"
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-01-2004, 04:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •