BURRAT
Mos ja futni kot po ku din grate me komandu,
vetem urdhera japin![]()
hajde po deshe mos i zbato...
" Art is long , but life is short "
Ne Vlore komandojne burrat, grate kane vetem te drejte te gatuajne, lajne shtepine, dhe mbajne femijet.
Keep it REAL!!!
Epo vlonjatet e kane grope kraharorin nga te renet e shumte.
Me duaj 1 here qe te dua 100
Grate ketu komandojne dhe kinezin, jo me vlonjatet. Nje grua qe ishte martuar me kinez, kur e pa qe nuk ia doli kembenguljes se burrit per te percjelle prinderit ne banesen e fundit, i tha: Mos u kthe me ne Shqiperi.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 21-05-2003 mė 05:21
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Burrave u pelqen te komandojne ( iku ajo kohe kur komandonte burri) dhe te mburren e te thone ne shtepi behet si them une, por kjo nuk eshte e vertete.
Kur ne familja ka mirekuptim dhe konsensus ( dhe jo te themi " keshtu si them une se ndrushe s'behet") ateher c'do gje vete persembari. Do te me pelqente qe burri te mos vendosi vete, por ta diskutoje edhe me te shoqen , kesaj i thone fryme komunikimi, qe cdo njeri prej nesh duhet ta kete.
Iku ajo kohe kurr burrat u thonin grave " rri urte ti se nuk merr veshe nga keto pune"
Me duaj 1 here qe te dua 100
Burrave do ju pelqente te komandonin dhe disa dhe e bejn kete gje por e di si eshte puna...burri eshte koka e shpise (besoj se me kete jemi te gjith dakort)por gruaja ama eshte qafa...dhe qafa po te doje e leviz koken ne drejtime te ndryshme..
keep that in mind.
Our greatest glory, is not in never failing but in rising in each time we fall!
burri eshte mbreti ,ndersa gruaja eshte mbretersha.tani mbreti gjithmone i ka marre keshillat nga mbreteresha ,por vendimin e fundit ai e ka!
Eshte nje kuote from "My big fat greek weeding", kur thote e ema se burri eshte koka e shtepise por guaja eshte qafa, keshtu qe e sjell koken ngado.....
Mire e keni thene...
Une mendoj se Gruaja eshte si ai cakmaku qe nuk ndez, por perderisa eshte i bukur dhe i shtrenjte, "ajo" nuk pushon kurre se provuari per te ndezur ate.
Ajo do te bej gjithcka qe ta ndez ate.
Ka raste ku i ndezet shume shpejt, ne disa raste i duhet kohe, e ne disa raste KURRE.
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
Krijoni Kontakt