burrat mer po cilat gra
burrat mer po cilat gra
O Azem shqipe malsie,
Per ty loti na ka hije.
hajt se do te shohim ty...![]()
epo mire sh h do e shohim![]()
O Azem shqipe malsie,
Per ty loti na ka hije.
sic kam degjuar,ne shqiperi (kam fjalen ne pergjithesi) komandojne burat.nuk eshte e pelqyeshme kjo ne Evrope !
pones ekomandojne sejcili veten e vet ateher ateher do te ishte kaos,e nese kane mirekuptim ne mes veti ciftet do te jet kjo mrekulli.peruroj per kete te fundit.
-Nga vij une? -Ku gjendem une? -Ku shkoj une? -Kush jam une? -Kush dua te jem une? ...
Ne Shqiperi e ne cdo vend komandon ai/ajo qe arrit t'ia merr anen i pari/e para.
Punen e sotme mos e le per neser - remember?!? Pra, sa ma shpejt apo me se miri mos u mundoni te merrni ane fare sepse ashtu eshte me se miri - pra me qene =
:^xhan2 "How often have you sailed in my dreams and now you come in my
awakening which is my deeper dream" K.Gibran :^smooches
KosovaHawaii te lutem shprehu me qarte! Nuk merr kuptim mendimi yt i shprehur keshtu.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Me sa e mora vesh une KosovaHawaii-n ai ne fillim thote qe do komandoje ai qe i merr frenat ne dore qe ne fillim te maredhenies, pra qe kur njihen. Prandaj sipas tij, shpejtoni te zini vendin te paret
Pastaj thote qe edhe me mire do ishte qe mos behet boss asnjeri po te jene te dy partneret baraz.
Kshu e kuptova une, po ne qofsha gabim, bujrum KosovaHawaii dhe na sqaro.![]()
In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.
" Kush komandon nje grua mund te komandoje nje shtet" se ku e kam lexuar... ne Shqiperi del se askush s'mund te komandoj nje shtet pra ska as edhe nje burre ne gjith kete popull qe te komandoje gruan. Vec para se gruaja i ka frenat ne dore
Zot me shpeto nga miqte, une mund te mbrohem vete na armiqte
Jashte teme.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 16-05-2003 mė 13:50
:^xhan2 "How often have you sailed in my dreams and now you come in my
awakening which is my deeper dream" K.Gibran :^smooches
Thone " Gruaja eshte hoxha e nates"
Burrat diten, Grate naten.
tani gjejeni ju se kush , ka me fuqi ligji i dites apo ai i " nates"
Me duaj 1 here qe te dua 100
Krijoni Kontakt