Pfizer pranon se punonjësve iu është dhënë "vaksinë speciale", që ndryshonte nga vaksina për pjesën tjetër të popullsisë

Emri:  Screen-Shot-2023-08-05-at-12.26.44-AM-678x381.png.jpg

Shikime: 238

Madhësia:  28.3 KB

Një zëdhënës i Pfizer pranoi se punonjësve të kompanisë iu dha një "dozë e veçantë" e vaksinës Covid-19, materialisht e ndryshme nga vaksina e shpërndarë në pjesën tjetër të popullsisë. Zbulimi tronditës erdhi gjatë një seance dëgjimore në senat në Australi, kur zëdhënësi i Pfizer zbuloi se gjigandi Big Pharma importoi një grup të veçantë vaksinash kundër COVID-19 vetëm për programin e tyre të vaksinimit të punonjësve.

Senatori australian Malcolm Roberts udhëhoqi marrjen në pyetje të Drejtorit Mjekësor të Pfizer Australian, Dr. Krishan Thiru, dhe Shefit të Shkencave Rregullative, Dr. Brian Hewitt, me hetimet e tij të forta që përfundimisht çuan në pranimin e Dr. Thiru që punonjësit e Pfizer nuk morën vaksinën normale. Shiko:

Lajmi se punonjësit e Pfizer nuk u injektuan me vaksinën e zakonshme të Pfizer Covid-19 që iu detyrua publikut, nuk është për t'u habitur duke marrë parasysh Dr Ugur Sahin, CEO i BioNTech, kompania që punoi me Pfizer për të zhvilluar vaksinën, pranoi në kamera se ai nuk u godit as nga vaksina kundër Covid.

Sipas senatorit Roberts, Big Pharma bëri një pasuri nga populli australian për shkak të menaxhimit të pandemisë të miratuar nga WEF nga qeveria.

Sen. Roberts kërkoi të dinte se çfarë roli luajti Pfizer në vendimet e qeverisë për t'i bërë vaksinat të detyrueshme për punësim dhe pjesëmarrjen e tyre në ndalimet e mundshme të qeverisë për trajtimet alternative si Ivermectin.

“Pfizer nuk ka asnjë përfshirje, nuk ka pasur asnjë përfshirje në imponimin e mandateve të vaksinave… Pfizer nuk ka pasur asnjë përfshirje në lidhje me Ivermectin,” tha Dr. Thiru.

Megjithatë, hetimi mori një kthesë të diskutueshme kur Roberts hetoi marrëveshjet konfidenciale të dëmshpërblimit të Pfizer me qeverinë australiane, duke sugjeruar që taksapaguesit që financuan vaksinën kanë të drejtë të shohin detajet e asaj që blenë.

“A shtrihet dëmshpërblimi që keni me qeverinë në sigurimin e dëmshpërblimit në situatën kur një punonjës detyrohet nga punëdhënësi i tij të bëjë vaksinimin dhe më pas pëson dëm? Dhe nëse keni dëmshpërblim, unë dua provat," pyeti Roberts.

Dr. Thiru pohoi se specifikat e këtyre marrëveshjeve mbeten konfidenciale, sipas praktikës standarde për marrëveshjet kontraktuale ndërmjet qeverisë dhe organizatave private.

“Senator, çdo marrëveshje zhdëmtimi midis Pfizer dhe qeverisë australiane është konfidenciale dhe ne nuk jemi në gjendje ta diskutojmë këtë në këtë forum,” tha Thiru.

“Pse janë konfidenciale? Sepse si taksapagues i kam paguar ato injeksione edhe pse nuk kam marrë asnjë. Pse janë konfidenciale? Nga taksapaguesit, 26 milionë australianë. Çfarë po fsheh?” pyeti Roberts.

Roberts pyeti gjithashtu për programin e vaksinimit të punonjësve të Pfizer-it, i cili Dr. Thiru konfirmoi se ishte aktiv dhe i kryer në përputhje me udhëzimet e shëndetit publik, duke lejuar akomodime ose përjashtime për ata me arsye specifike mjekësore ose fetare për të mos u vaksinuar. Megjithatë, ai pranoi se një numër i vogël kolegësh u larguan nga kompania në dritën e këtij programi.

Roberts më pas vuri në pikëpyetje përdorimin nga Pfizer të një grupi të veçantë vaksine për punonjësit e tyre që nuk ishte testuar nga Administrata e Mallrave Terapeutike (TGA), për të cilën Dr. Hewitt pohoi se kjo ishte bërë për të siguruar që asnjë vaksinë nuk do të merrej nga stoqet qeveritare.

“Ne kemi lexuar se mandati juaj i vaksinës ishte duke përdorur grupin tuaj të vaksinës, veçanërisht të importuar për Pfizer, e cila nuk u testua nga TGA. Është e saktë?" pyeti Roberts.

Dr. Hewitt më pas u përgjigj: "Kështu që Pfizer mori përsipër të importonte një grup vaksinash posaçërisht për programin e vaksinimit të punonjësve, dhe kjo ishte në mënyrë që asnjë vaksinë të mos merrej nga stoqet qeveritare që po dorëzoheshin në klinika sipas nevojës."

Roberts më pas pyeti: “A përfshin kontrata juaj me qeverinë për furnizimin e injeksioneve COVID një klauzolë që mohon dëmshpërblimin tuaj në rast se Pfizer kryen një krim si trajtimi mashtrues i të dhënave të provës? Pyetja është e thjeshtë. Cila është përgjigja? Po ose Jo?"

Dr. Thiru nuk ishte në gjendje të jepte një përgjigje përfundimtare kur u pyet nëse kontrata e Pfizer me qeverinë australiane përfshinte klauzola që do të anulonin dëmshpërblimin e tyre në rast të "trajtimit mashtrues të të dhënave të provës".

“Senatori Roberts, siç e kam përmendur më parë, përmbajtja e kontratës së Pfizer me qeverinë australiane mbetet konfidenciale dhe unë nuk kam asnjë informacion që mund t'i jap Komitetit në lidhje me këtë,” tha Thiru .

Dyshimi i Roberts shtrihej në origjinën e vaksinës Pfizer COVID-19, duke vënë në pikëpyetje nëse ajo u zhvillua fillimisht si një kundërmasë për Departamentin Amerikan të Mbrojtjes. Dr. Thiru u përgjigj, duke theksuar se zhvillimi i vaksinës kishte për qëllim vetëm luftimin e urgjencës globale të shëndetit publik që rezulton nga pandemia.

Burimi: Dainikbiyaloy