Imazhet skandaloze/ Sajmir Tahiri duke pirë me vrasësin e policit që u betua se do i merrte hakun

Emri:  saimir-tahiri-Ibrahim-basha.jpg

Shikime: 196

Madhësia:  45.4 KB

Pak ditë më parë një foto nga burgu i Lushnjës e ish ministrit të brendëshëm Saimir Tahiri, me bosët e krimit Klement Balili dhe Safet Bajri skandalizoi një pjesë të madhe të mediave. Ish numri 2 i qeverisë Rama 1, shefi politik më jetgjatë i policisë këto 30 vite, dukej në shoqëri të këndëshme duke pirë verë dhe konsumuar mish të pjekur në shoqërinë e atyre që dikur kishte marrë mandat ti luftonte.

Emri:  1691163711_saimirtahiriklementbalili.jpg

Shikime: 103

Madhësia:  26.2 KB

Kjo shkonte përtej pretendimeve të Tahirit se dënimi i tij ishte i padrejtë dhe se ai qe i pafajshëm. Njësoj si me habilajt për të cilët i dolën përgjimet, ish ministri më i suksesshëm i rilindjes gjendej si peshku në ujë me ata që duhet të qenë kontigjenti i forcës që ai drejtonte dikur.

Por kjo qe vetëm ana më pak e rëndë e asaj fotoje skandaloze. Gazetari Flamur Vezaj që e zbuloi atë, kur e botoi nuk identifikoi dot personin e tretë që ishte ulur në krah të ish mistrit. E vërteta u mor vesh vetëm dy ditë më vonë, pas verifikimeve. Personi që harbohet në avujt e alkoolit me Tahirin ishte Klodian Selimi (majtas lart), nga Lazarati i denuar me 13 vite burg si bashkëautor në vrasjen e policit të RENEA-se Ibrahim Basha.

Emri:  Screenshot 2023-08-08 at 10.33.05 AM.jpg

Shikime: 100

Madhësia:  69.4 KB

Pra atij punonjësi të shtetit që Saimir Tahiri e kishte çuar të luftonte bandat e kultivimit të kanabisit, në qershor 2015. Pas këtij lajmi shefi i opozitës Sali Berisha botoi një video ku krahas fotos së Tahirit me vrasësin dukej ajo që ai pati thënë në ceremoninë mortore të policit të ndjerë.

Lapsi