Close
Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 138
    femmedecarriere Maska e Visage
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Citim Postuar mė parė nga Korca_Reli
    Po ne asnje menyre ajo nuk eshte flert.
    Flert mund te te beje dikush qe me te vertete i pelqen.
    Kurse ata "trimat" qe ju flasin kur ju jeni te shoqeruara jane thjesht injorante dhe pa experience. Mgase dhe te virgjer
    Ke shume te drejte ... madje mua me duket dhe si tallje kundrejt nje femre qe mund te jete e lezetcme dhe ngaqe s'jau var ata reagojne keshtu.

Ai qe me verte te pelqen di si te t'a tregoje e si te te njohe, i gjen menyrat pa merak, s'ka nevoje per ca batuta te femijerore

ps. sa per virgjerine s'i kam pyetur

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Perpara kane qene ngacmime pa qeder kuptohet qe kane patur ene lezetin e vet te kohes. Sikur kishte disko apo clubs ku me u mbledh rinia perpara. Aty rruges para pallatit ose ne bulevarde ashtu kane qene por skane qene ngacmime te demshme. Sidomos kur te kthente nje te buzqeshme tjetra nga mbrapa.

Shko ti kalo tani ku te duash neper Tirane jane bo gjithe gay ose te ngacmojne ne ate menyre sa qe e shiko veten ose ne motel ose ne skaf.

E kom lexuar nje interviste te asaj goces qe ka luajtur te filmi moza llastica ene asaj i kishte bo shume pershtypje qe ste ngacmo njeri mo me kunja neper tr si perpera ndoshta ajo o bo e vjeter :P

£u & £i Maska e xlindax
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Citim Postuar mė parė nga Kristiano
    ah,mire pulcina.isha pak me realiste se ato siper,po ende se kuptova mir.pshi kalon para meje,dhe une te them:"o ylli i vogel,sa e mira qe qenke,si rrush qenke".kete,ti e quan kompliment,apo budallallek.?

As njeren e as tjetren,te quaj ndonje maniak!

Keto jane komplimente,por varet dhe nga menyra se si shprehesh...
    per te then keto fjal dhe te kuptohen duhet te kesh pak takt....
    te dish dhe si thuhen!

Gje qe per ju shqiptaret (ne pergjithsi) eshte e veshtir.

pa ofendim.
    Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
    Xkč lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    kur din te flasin mir ndjehesh nuk diskutohet ,po ketej ne usa nuk para ngacmojne si djemt shqiptar ,nuk e di mua sme ka ndodhur ndonjeher te perdoren ketu ,te hengsha kete e te hengsha ate ,sic eshte e modes ne shqiperi ..
    ne shqiperi jan bere mishngrenes njerezish ,kepucesh ,pantallonash e ku di une ..
    te hengsha kepucet thoshin ;----o prit sa te ngjitem ne shtepi se ti jap me gjith corapet kepucet se s'ka uji dhe pertoi ti laj ..a je e re ne ket pallat ?se qenke si rrush .........jo pallati eshte me njerez te rinj se une e vjeter jam ........
    me fal motra po se dija se banoje ketu .................oh se dija qe kisha vlla te jashteligjshem ......................per fat te keq ishte komshija 18 vjec e katit te pare qe sapo kishte blere shpi te re dhe sdinte c'fliste ..........dhe gjithmone kur ja kujtoja ulte koken si struci ,e dhe ti me thoshte si nuk e harrove kete muabet .....

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Smile

Ngacmimet i urrej deri ne maksimum, dhe i konsideroj cunat te cilet i bejne si te papershtatshem per mua. Me duket vetja si neper xhungla me sinjale...

Sigurisht, ai qe provon te me ndjelle me te tilla forma, i ka humbur te gjitha shanset pa filluar mire.
    As qe du me dit!

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anėtarėsuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Smile

Citim Postuar mė parė nga alnosa
    kur din te flasin mir ndjehesh nuk diskutohet ,po ketej ne usa nuk para ngacmojne si djemt shqiptar
    Po le t'a provojne po deshen, se gati i kane harassement, stalking, unapproved contact, restraining order, sexual predator charges...

Kur te mbaroje lista e gjithe emertimeve te mundshme nga mund t'i kapi ligji, kane kaluar 2 shekuj e gjysem ne burg.
    As qe du me dit!

shko n'RRS be njeri....!! Maska e xHeneta_18..kS
    Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    103

Talking

paj....varet kush t'nguc.......e kom per femrat beqare........o sh palidhje kur je me frajer dhe nje mashkull tjeter t'nguc (plas sherri masanej) ......n'pergjithesi n'ballkan e teprojn, kurse n'perendim nuk t'guc askush (preveq marokinve,rumenve, kajhere edhe shqiptart dhe kosovart.......amo sh rradh kat dy t'fundit)..........kshtu qe ju meshkuj ngucin femrat (amo jo me fjal banale) por mos e teproni se dilni si manjaka seksual masanej

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga thugish
    Hi, ju pershendes te gjithve ketu,
    kete tem e hapa se thjesht kam nje pyetje per vajzat ne forum dhe jam teper kurioz te di pergjigjen.
    Te gjithe e dim qe ju gocat vdisni per pak...vemendje( jo vetem nga cunat por nga te gjithe ne pergjithesi).
    kurse ne cunat kemi nji ves qe nuk bejme dot pa te....vdesim ti ngacmojme ēik vajzat kur kalojne rruges( une per vete ja fus nje...
    fishkellime). anyways...
    pyetja ime ishte kjo:
    Si ndiheni ju vajzat kur ndonje djal qe nuk e njihni ju thot dicka ne rruge( ju virshellen, ose ben ndonje gjest tjeter)?
    Dhe cfare mendoni per keta djem?

p.s. po mundet vetem vajza te shkruajn!

Personalisht mendoj se nuk eshte e thene qe femrat te vdesin per ngacmime ka edhe te tilla po jo ti gjeneralizojme.
    Nga ana tjeter ka ngacmime edhe ngacmime!Me kulture dhe ne menyre brutale.
    Mendoj se te gjithe femrave do tju pelqente me teper ajo e para!
    Nga ana tjeter mendoj se per femrat eshte nje lloj krenarie kur tjetri e ngacmon me sy ne rruge ose ne vend tjeter sepse kjo gje i ben qe te ndihen mire ne vetevete,te ndihen te shikuara,sepse te gjitheve na ben mire te kemi nje lloj sigurie ne veten tone dhe te ndjehemi te pelqyer nga te tjeret..mendoj se asgje te keqe nuk ka ketu !
    Fishkellimat dhe ngacmimet brutale nuk me pelqejne fare dhe aq me teper qe ulin personin qe i ben,me pelqen delikatesa dhe kultura te meshkujt....
    "Carpe Diem"

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA
    Personalisht mendoj se nuk eshte e thene qe femrat te vdesin per ngacmime ka edhe te tilla po jo ti gjeneralizojme.
    Nga ana tjeter ka ngacmime edhe ngacmime!Me kulture dhe ne menyre brutale.
    Mendoj se te gjithe femrave do tju pelqente me teper ajo e para!
    Nga ana tjeter mendoj se per femrat eshte nje lloj krenarie kur tjetri e ngacmon me sy ne rruge ose ne vend tjeter sepse kjo gje i ben qe te ndihen mire ne vetevete,te ndihen te shikuara,sepse te gjitheve na ben mire te kemi nje lloj sigurie ne veten tone dhe te ndjehemi te pelqyer nga te tjeret..mendoj se asgje te keqe nuk ka ketu !
    Fishkellimat dhe ngacmimet brutale nuk me pelqejne fare dhe aq me teper qe ulin personin qe i ben,me pelqen delikatesa dhe kultura te meshkujt....

bashkohem me mendimin tend !!! e ke thene shume drejte !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Wćy ųf tħé Šąwņ Maska e _Elena_
    Anėtarėsuar
    06-02-2006
    Postime
    975
    Mendimi im personal eshte se ēdo goce i pelqejn ngacmimet qe u bejn cunat ne rruge, me perjashtim te atyre ngacmimeve qe jane pak extrem
    Une nuk jetoj ne Shqiperi por ne Ca.. dhe ketu me vertet njerzit jan shume te frenuar mire po ne Shqiptaret si ne Shqiperi si dhe jasht shtetit prap njesoj sillemi
    Te lagjja ime kam shume Shqiptar dhe sa here dal do e degjoj nje fjale

Mbas cdo ngacmimi une o do ul koken dhe do vazhdoj rrugen ose nqs nuk me pelqen ajo qe me thon atehere u jap pergjigjen qe u meriton

Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Reagimi ndaj xhelozisė!
    Nga JaCk_DaniELs nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 16-06-2008, 09:35
  2. Reagimi ynė ndaj njė pėrgjigjeje "jo tė duhur"!
    Nga Baptist nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 13-11-2007, 18:59
  3. Reagimi juaj ndaj nje Zhgenjimi
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 26-10-2004, 19:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •