Close
Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 138
    Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Faleminderit Fierake, por me duket nuk jam sqaruar mire. Puna eshte qe une jo se rri hijerende per t'i dhene rendesi vetes, larg kesaj, por une nuk kam ngacmuar kurre dikend, as me fjale as me te lujtme syri, as fare... Thjesht rrija ne qoshen time dhe kaq. Nejse, prape ēun i mire ngelem, edhe llosh siē thote Kuqja, ska gje, me pelqen

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga oiseau en vol
    Shpjegohu ti moj, ku marr vesh une nga keto formula keshtu, "krenari femerore" thote...

Hajt se nuk paguaj kot une doktorin, me thuaj ē'eshte kjo krenaria femerore, a luftohet, me se, a ka sherim te plote, etj etj...

lol

nuk kurohet, o pullumb...je i bekuar ...ptu ptu se do te marrin me sy (nga xhelozia) meshkujt e forumit

krenaria femerore eshte si nje zogeze qe nuk temptohet te bie per cicerimat e nje zogut...ti nuk ciceron qe te marresh vemendjen e zogzave, ke dhe ti krenarin tende
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Citim Postuar mė parė nga oiseau en vol
    Me nje fjale, nuk kam qene kurre rrugaē, idiot, budalla, siē i trajtonin ēupat e ngacmuara ēunat qe vershellenin apo thoshin ndonje gje si trima te medhenj...
    Oiseau si je?

Kisha vetem nje koment te vogel per ket qe ke thene me siper. Ka disa vajza qe shpesh here per tu dukur apo per vete moshen qe kane, qe mund te thone qe nje mashkull qe ngacmon eshte budalla dhe idiot. (Ja vlen te precizoj qe po flas per ngacmime te vogla qe behen rruges e jo te kapme nga menga si behej nje here e nje kohe ne Shqiperi).

Por eshte fakt qe asnje femer thelle thelle nuk mendon se nje mashkull qe i ben nje kompliment apo nje te luajtur te syrit eshte idiot apo budalla, perkundrazi mund te filloje ta shohi dhe ajo pak me vemendje nqs mashkulli do jete dikush qe kjo mund ta kete ne klase apo ne shkolle. (dmth jo djale kot rruges), ose thjesht mund ta quaj...qefli e keqja fare. (se spo du te them fjale tjeter)
    Jam e sigurt qe ne gjithe keto faqe teme ka nga ato femra qe thone qe ngacmimet nuk i pelqejne, por se besoj te kete 1 femer ne ket bote qe te ndjej vertete ket gje.
    Mgjth qe ti kthehemi edhe nje here citimit tend, meshkujt qe ngacmojne bukur ...nglen gjithmone ne kujtese ata qe s'dine ...do futen ne nje thes me shumicen, por ama, pa u quajtur te gjithe budallenj apo idote nga femrat.

kaq kisha dhe seriozisht nuk ka asgje te keqe qe citova fjalet e tua besoj nqs po ...do te shkruaj ne privat e do te kerkoj falje
    kalofshi mireeee
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Julie : 02-03-2006 mė 21:34
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Asnje gje te keqe nuk ka qe me citove, jam i nderuar nga kjo. Dhe falje t'i kerkoje nje ēupe nje ēuni ?! Bota permbys !

Qe thua ti Julie (mire jam une, po ti si je ?), une nuk e kam patur kurre problem qe ēupat, sidomos ato qe hiqeshin si me te shkatheta, te mos me shikonin si dikush qe bije ne sy, as qe me behej vone per kete. Keto ngacmimet rruges nuk i honeps fare, ēeshtje barku duhet te jete, stomak delikat... Edhe po qe se shihja shoqet e mia, nuk i ngacmoja ne ate drejtim, gjoja tip loje. Rri ēun i mbare ne punen tende se s'ta ka kush ngene, i thoja vetes.

Ngacmimin une e shoh me dike qe vertete te pelqen shume dhe kur je me te psh ne nje restorant, ne nje bar, ne nje mbremje me shoket, dhe jo keshtu ne ajer, llaf per te thene. Ama kur shoh qe edhe asaj ēupes po i pelqen muhabeti qe po i bej. Perndryshe, ti e di si thone kendej "Ō s'il te plaīt, t'es trop lourd ", dhe ketu pastaj nuk te ngelet gje tjeter perveēse ta kyēesh...

Ē'te them tjeter, dikush ashtu e dikush keshtu, rendesi ka t'ju veje mbare

une u kerkoj falje te gjitheve oiseau(mire me shendet por me provime ), qe kur kam kaluar ne France e Zvicer kam mesuar qe me mire te thuash "me fal...nqs jam gabim"...se sa te flasesh "tull ballit" kur i thone.
    Sa per te ngacmuaren sic e the dhe vete ka te beje me tipin e barkun. Ka te beje dhe me momentin e gjithcka tjeter.
    Ka raste qe tipat si ti (qe s'bien ne sy) fitojne pike....por varet si e perkthen femra "tipin qe s'perzihet"

Kaq
    Passe le bonjour a la France.
    Tu lui dis que je l'aime
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

shumė romantike...... Maska e fjollita
    Anėtarėsuar
    12-09-2006
    Vendndodhja
    diku nė zemren tėnde.....(pejė)
    Postime
    91
    mendoj qe djemte kete e kane ne gjak. edhe pse ndoshta jane ne lidhje me vajzen me te bukur te shkolles psh, ata kur e shohin ndonje vajz te bukur e ngacmojn. kur ndonje djal me ngacmon nuk them asgje normal, vetem eci para. kur jam ne disponim me pelqen kjo gje, e kur jam me nerva nuk mund ti duroj

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    kur e ngacmon nje femer duhet te shkosh deri ne fund po e le pergjys je koti. Un ku ngacmoj femra i shkoj muhabetit deri ne fund

i/e regjistruar Maska e e-v0gela
    Anėtarėsuar
    07-10-2006
    Postime
    76
    Citim Postuar mė parė nga thugish
    Hi, ju pershendes te gjithve ketu,
    kete tem e hapa se thjesht kam nje pyetje per vajzat ne forum dhe jam teper kurioz te di pergjigjen.
    Te gjithe e dim qe ju gocat vdisni per pak...vemendje( jo vetem nga cunat por nga te gjithe ne pergjithesi).
    kurse ne cunat kemi nji ves qe nuk bejme dot pa te....vdesim ti ngacmojme ēik vajzat kur kalojne rruges( une per vete ja fus nje...
    fishkellime). anyways...
    pyetja ime ishte kjo:
    Si ndiheni ju vajzat kur ndonje djal qe nuk e njihni ju thot dicka ne rruge( ju virshellen, ose ben ndonje gjest tjeter)?
    Dhe cfare mendoni per keta djem?

p.s. po mundet vetem vajza te shkruajn!

Si ndihem ?!
    Ne ato caste s'ndjej asgje me then te drejten lool
    Une rri indiferente dhe as flas as bej gjeste .. me nje fjale ai kupton vet dhe largohet megjithese ngelet me goje hapur

Mua me duket disi.. se keto "ngacmimet" e stilit:"hey u blonde, obobo.. ēfare trupi,etj etj..." tregojne pak edhe papjekuri, ose jo njerzi... E nga ana tjeter, eshte poashtu e turpshme qe femrat te shajne ne pergjigje te atij ngacmimi. Une i pelqej femrat qe gjejne ndonje pergjigje interesante pas ngacmimit... Se me hapin nje sfide...d.m.th me detyrojne qe te vazhdoj me luften e "ngacmimeve". . Ka raste kur ngacmimi shendrrohet ne diēka me shume... mmmm, shume romantike :P.
    Nėse e shikoni Borėbardhėn nga mbrapa, bėhet fjalė pėr njė femėr qė e kupton ku e ka vendin.

i/e regjistruar Maska e Marinela_Greqi
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Postime
    230
    Jam indiferente ne pergjithesi,varet dhe nga ngacmimet,ka raste qe ju pergjigjem dhe une me sponde sa per ti mbyllur gojen.

Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Reagimi ndaj xhelozisė!
    Nga JaCk_DaniELs nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 16-06-2008, 09:35
  2. Reagimi ynė ndaj njė pėrgjigjeje "jo tė duhur"!
    Nga Baptist nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 13-11-2007, 18:59
  3. Reagimi juaj ndaj nje Zhgenjimi
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 26-10-2004, 19:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •