Close
Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 138
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Zombie
    Femrat shkrihen po t'u lesh te kuptosh qe i pelqen. Vdesin nga kenaqesia!!! Dhe ajo gjendje i ben shume te bukura.
    Po kush eshte ai/ajo qe nuk shkrihet o Zombie nese i kushton kohen dhe vemendjen e duhur ? Ja kshu dhe puna e femres vdes nga kenaqesia . lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Zombie
    Femrat shkrihen po t'u lesh te kuptosh qe i pelqen. Vdesin nga kenaqesia!!! Dhe ajo gjendje i ben shume te bukura.

ne fakt Zombie ka te drejt, bera njehere nje hartim ne psikologji per karakteristikat qe caktohen tek njerzit e bukur dhe njerzit jo aq te bukur...dhe nje studim me beri pershtypje:

shpjegon nje studim qe ishte bere midis disa student....dy persona (nje mashkull dhe nje femer) ishin caktuar te flisnin me njeri tjetrin ne telefon...djalit i kishin treguar nje foto te vajzes (nje te pashme, dhe nje jo aq e bukur)...djemt silleshin me mire dhe me komlimentues ndaj vajzave me foton e bukur, dhe vajza nderkohe tregonte nje personalitet te terheqem ndaj komentet pozitive...kurse kur djemt qe i kishin treguar nje foto jo aq te bukur te nje vajze qe po fliste ne telefon (qe ne fakt vajza ishte e bukur) biseda ishte teper e merzitshme, dhe vajza tregonte nje personalitet jo aq te pelqyeshem per arsyen se djali nuk e bente te ndihej e pelqyer etje
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 02-03-2006 mė 18:30
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

zombi ikona jote eshte shume e bukur.... spo te ngacmoj jo, thjesht konstatova :d

Jam e te njejtit mendim me ju me siper. Por po shtoj disa pika me teper qe rexhina i ka permendur disi.

C'do njeri behet me interesant si per veten ashtu dhe per tjetrin nqs ka nje fare pelqimi ne mes. Kjo jo vetem ne marrdheniet mashkull-femer por ne cdo lloj marrdhenie.

Por mqs jemi tek tema ngacmime/pelqime.... sa me shume ngacmime te marri nje femer aq me shume konfidence fiton tek vetja, por dhe sa me konfidente nje femer aq me terheqese behet dhe aq me shume ngacmime merr. Ne c'do rast ngacmimet mbeten te bukura per aq kohe sa nuk bastardohen, ah po dhe sic e thashe me lart...duhet te jene origjinale, jo kot ....o yllo, o shpirto...sic behet zakonisht tek PDG DD...gjithcka duhet me lezet kur i thone e jo hajt ta themi ket se ket e e thone te gjithe...se s'ka pike vlere. :d
    Moret vesh cuna!!! :d

pashiiiimmmm
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Julie : 02-03-2006 mė 17:58
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Me duket se qenkam bere per psikolog une. Ok, po ju tregoj diēka qe nuk e di askush

Nuk kam ngacmuar, vershellyer, apo ndjekur nga pas, asnje femer. Heren e fundit kur e kam bere kete isha 7 vjeē me duket, e doja shume nje ēupke te bukur, dhe me dridheshin leqet e kembeve kur vinte ajo ne shkolle... ncncnc... si sot e kujtoj. Me nje fjale, nuk kam qene kurre rrugaē, idiot, budalla, siē i trajtonin ēupat e ngacmuara ēunat qe vershellenin apo thoshin ndonje gje si trima te medhenj...

Please, help me ! Eshte e rende, doktor ?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga oiseau en vol
    Me duket se qenkam bere per psikolog une. Ok, po ju tregoj diēka qe nuk e di askush

Nuk kam ngacmuar, vershellyer, apo ndjekur nga pas, asnje femer. Heren e fundit kur e kam bere kete isha 7 vjeē me duket, e doja shume nje ēupke te bukur, dhe me dridheshin leqet e kembeve kur vinte ajo ne shkolle... ncncnc... si sot e kujtoj. Me nje fjale, nuk kam qene kurre rrugaē, idiot, budalla, siē i trajtonin ēupat e ngacmuara ēunat qe vershellenin apo thoshin ndonje gje si trima te medhenj...

thjesht ke krenari femerore
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    te ngacmosh nje femer nuk tregon as rrugaceri as budallallek.
    ama te mos ngacmosh tregon llosh-rėk.

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Shpjegohu ti moj, ku marr vesh une nga keto formula keshtu, "krenari femerore" thote...

Hajt se nuk paguaj kot une doktorin, me thuaj ē'eshte kjo krenaria femerore, a luftohet, me se, a ka sherim te plote, etj etj...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    eshte shume gje normale
    kta lloj cunash jan me te preferuar nga ne sepse cunat qe te ngacmojn dhe te qepen nga mbrapa e di qe i ke kur te duash kurse nje djal qe nuk sillet ashtu te ben me shume pershtypje sepse themi ne "po mire ca ka me te mire nga te tjeret ky qe ri kshu rend??!!"

kshu qe thua ti, mos ki merak fare se kjo thjesht edukat tregon dhe shumica e vajzave ju pelqejn cunat me edukat.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Femra ne ca periudha te jetes ka nevoje ta ngacmojne, ne ca s'ka.

Me thjeshte disa here filozofia e saj eshte "Me ngacmojne, pra ekzistoj". Ca here te tjera nuk ka nevoje, pasi ndihet mire me vetveten.

Disa femra kane me shume nevoje se te tjerat. Po ne pergjithesi te gjithave u behet qejfi, keshtu qe oiseau ngacmo sa me shume se s'humb gje. Kuptohet me ate klasin tend te lindur e jo me fishkellima si arabet e Marsejes.
    Ignore List: Den Bossi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    ngacmo sa me shume se s'humb gje. Kuptohet me ate klasin tend te lindur e jo me fishkellima si arabet e Marsejes.
    ashtu de..tjeter ngacmo si coban dhe tjeter ti flasesh nje vajze si njeri ose ti besh nje kompliment pa e ofenduar

vajzave na pelqen te pelqejm (dhe jo vetem vajzave) po ngacmimet e teperta shumica nuk i duam.

Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Reagimi ndaj xhelozisė!
    Nga JaCk_DaniELs nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 16-06-2008, 09:35
  2. Reagimi ynė ndaj njė pėrgjigjeje "jo tė duhur"!
    Nga Baptist nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 13-11-2007, 18:59
  3. Reagimi juaj ndaj nje Zhgenjimi
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 26-10-2004, 19:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •