Close
Faqja 6 prej 14 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 138
    Once Upon A Time... Maska e BluE-MooN
    Anėtarėsuar
    13-12-2005
    Vendndodhja
    Diku Lart...
    Postime
    62
    Ketu ne Usa spara ndodh nje fenomen i tille. Ne Shqip. eshte ndryshe dhe eshte e cuditshme sepse eshte gje shume e bezdisshme.
    Te tere njerezve femra meshkuj pa perjashtim ua ka qefi te jene qendra e vemendjes ama ndonjehere ne shqip kalon ate kufirin e te pranueshmes behet shume gje e bezdisur dhe bajate.

vetedija na ben egoist
    Anėtarėsuar
    18-12-2005
    Vendndodhja
    me kembe te gozhdura ne toke
    Postime
    9
    personalisht nuk me duket ndo1 teme kushedi,anyways....mendoj se cunat q ngacmojne rruges,hedhin ndo1 fjale nga fjalori i tyre "teper i perzgjedhur" ose akoma me keq fershellejne,jane shshsh pak serioz.ka plot menyra te tjera per t'i treguar 1 vajze qe e pelqen.mua me terheqin me shume cunat qe tregohen indiferent,mendoj se kane karakter.ky eshte mendimi im dhe nuk e mohoj dot faktin qe 1 pjese te mire t gocave u pelqen mjaft t ngacmohen dhe t degjojne "komplimente"ne mes te rruges.

e kthjellet dhe e kalter Maska e Niagara
    Anėtarėsuar
    29-10-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    230
    zakonisht jam gjithmone me nxitim dhe kur me hedhin fjale nuk ua ve shume veshin, por ka raste kur e kthej nje fjale, por nuk ofendoj.....
    Fjalet e embla jane si nje huall mjalti,
    embelsi per shpirtin dhe ilac per kockat.
    Fjalet e Urta 16:24

Perjashtuar Maska e cupka_e_vogel
    Anėtarėsuar
    22-01-2006
    Vendndodhja
    ne nje qoshe te qytetit
    Postime
    31
    Citim Postuar mė parė nga thugish
    Hi, ju pershendes te gjithve ketu,
    kete tem e hapa se thjesht kam nje pyetje per vajzat ne forum dhe jam teper kurioz te di pergjigjen.
    Te gjithe e dim qe ju gocat vdisni per pak...vemendje( jo vetem nga cunat por nga te gjithe ne pergjithesi).
    kurse ne cunat kemi nji ves qe nuk bejme dot pa te....vdesim ti ngacmojme ēik vajzat kur kalojne rruges( une per vete ja fus nje...
    fishkellime). anyways...
    pyetja ime ishte kjo:
    Si ndiheni ju vajzat kur ndonje djal qe nuk e njihni ju thot dicka ne rruge( ju virshellen, ose ben ndonje gjest tjeter)?
    Dhe cfare mendoni per keta djem?

p.s. po mundet vetem vajza te shkruajn!
    personalisht i kam shume inat keto gjera.
    eh kur isha 14 vjec me vinte per te qeshur por tani me vjen tja u fuc me tulle ne mes te rruges

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anėtarėsuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Mgjth tema eshte e konsumuar po jap edhe une pergjigjejn time. Ngacmimet me japin dy reaksione krejt te kunderta mua personalisht: kur jane inteligjente , te matura , interesante (edhe pse nga ndonje person jo terheqes fizikisht) me ngrene ne qiellin e shtate ; kur jane banale , pa takt e te tepruara me bejne aq nervoze sa me vjen ta kap personin ne fjale e ta bej qe te mos me afrohet me per nja dy-tre muaj. Ne pune me ngacmojne shume edhe gjithnje me pyesin :"te gjitha vajzat shqiptare te bukura jane?" lol Une i them qe une jam me e shemtuara prej tyre . loool

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    ahahahaha shkrimi im para tre vitesh tamam me shprehjet qe perdor dhe sot!!! wow

ca do shtoja une....hmmm ne shqipri sa here vete ne behar jam me vellain dhe me kushurinj kshu qe se di si ngacmojn cunat ne shqipri (i kam si tip bodyguardash lol)
    sa per ktu...Mexikanet sdurohen fare, sikur skan par femer me sy gjith jeten e tyre!

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    shum mendime interesante ketu)
    jetoj ne london ,raste te ralla jan te ngacmojn apo fershellejn ruges .
    gjithkush ne hesapin e vet.
    po fershelleu dikush apo tha dicka ,dihet eshte shqiptar(nga veriu)
    se te jugut jan shum me ndyshe. kaq kisha une pacim all
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    well, that's plenty of opinions, mesova qe shumices nuk i pelqen te ngacmohen rruges, por perseri i pelqen te ngacmohen rruges se i rit konfidencen ne vete,
    gjthmon presin qe ne te djemte te bejme hapin e pare( dhe po nuk ish ashtu sic duan ato nuk nai perfillin fare).
    gjithashtu qe ato qe pergjigjen jane inorante dhe ato qe nuk flasin hic jan shume mendjemadhe

well.....screw y'all..........lol...............

i'm just playin' Ladies
    i love all of ya!!!!!!!!!!!
    XXXXXXXXOOOOOOOOOOOOOXXXXXXXX

WAW thx for your presantation (screw y'all? gagagag) atehere per se kerkon mendimti nga ne?

Mbase je me i zgjut me i gjet vete keto pergjigje

Sigurisht qe nje femer kerkon te vleresohet dhe i pelqen kjo por sma merr mendja se nje femre i pelqen te vleresohet ne rruge nga njerezit qe ndodhen ne te te njof e te panjof. Do te thoja se psh mua do me pelqente te vleresohesha vec nga njerezit e mi te aferm e shoqeri dhe nga ata te rruges mundesisht as syte mos me hedhin me se i kam besdi shume te gjitha ato fishkellima etj.

Per pyetjen e dyte do te thoja se cdo situate varet nga te dy personat jo vetem nga djali apo nga vajza. Por ndonjehere djemte e tepronin ne shqipri duke i kap gocat per mengesh duke u dhene shuplaka fytyres se tyre aman per ca sherben ajo dashuri apo pelqim? Kalofshi sa me mire ketu

Hi, ju pershendes te gjithve ketu,
    kete tem e hapa se thjesht kam nje pyetje per vajzat ne forum dhe jam teper kurioz te di pergjigjen.
    Te gjithe e dim qe ju gocat vdisni per pak...vemendje( jo vetem nga cunat por nga te gjithe ne pergjithesi).
    kurse ne cunat kemi nji ves qe nuk bejme dot pa te....vdesim ti ngacmojme ēik vajzat kur kalojne rruges( une per vete ja fus nje...
    fishkellime). anyways...
    pyetja ime ishte kjo:
    Si ndiheni ju vajzat kur ndonje djal qe nuk e njihni ju thot dicka ne rruge( ju virshellen, ose ben ndonje gjest tjeter)?
    Dhe cfare mendoni per keta djem?

p.s. po mundet vetem vajza te shkruajn!

E para varet se ca thone e si e thone. Vemenedja eshte e lezetshme, por nganjehere behet bajat mashkulli qe s'di ta japi sic duhet.
    Mu me bejn me qesh ato qe te shkelin syrin psh...se sa ato qe flasin rruges.
    Eshte me diskret

Por ka dhe ca shprehje qe shkrihesh tu qesh, por duhet te jene shume origjinale...e jo ca thote shumica.
    Kaq....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Julie : 02-03-2006 mė 17:22
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Femrat shkrihen po t'u lesh te kuptosh qe i pelqen. Vdesin nga kenaqesia!!! Dhe ajo gjendje i ben shume te bukura.
    Ignore List: Den Bossi

Faqja 6 prej 14 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Reagimi ndaj xhelozisė!
    Nga JaCk_DaniELs nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 16-06-2008, 09:35
  2. Reagimi ynė ndaj njė pėrgjigjeje "jo tė duhur"!
    Nga Baptist nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 13-11-2007, 18:59
  3. Reagimi juaj ndaj nje Zhgenjimi
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 26-10-2004, 19:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •