Close
Faqja 4 prej 14 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 138
    +dA bEzT+
    Anėtarėsuar
    31-10-2003
    Vendndodhja
    ~nZ~
    Postime
    231
    Tani kur jom n'Tiron, ene m'flet nanjoni m'bohet qefi vallai se ato Tironcat jon si ylla vallai, si krahasoj me asnji. Gjithashtu me pelqejne edhe Fieraket(si ylla jane ene kta), edhe Vlonjatet(ene kta t'mir), po n'pergjithsi m'pelqejne t'gjithe djemte shqiptare se jan njisha per zotin. Pra po te ishte shqiptar ai qe do m'bonte komplimentin do e shifja n.q.f ishte i mire do ja ktheja ene une nanji llaf, ne t'kundert pastaj, s'do ja varja hic fare.

Kurse vallai po t'isha ktu ku jom, se di po them se s'do ja varja fare, se n'pergjithsi jane si shimje. T'shemtutet e dheut. Nanji tek-tuk gjen t'mir. Po edhe ktu qendron ajo qe do beja edhe po t'isha n'Tiron, n.q.f do ishte i mire do ja fusja nanji llaf ene une.

Bye!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-04-2003
    Vendndodhja
    philly
    Postime
    13

aha!!!!!!!1

moj 100%tirona, jo shume vajza flasin kaq hapur si ty,
    uen per vete jam nga vlora dhe me tha mami qe kur linda une u shua dielli per 5 minuta se llllliinndddi nji diell i ri,
    gjithe fshati ma ka qejf ****** dhe gocat m'thon "ua ca trapi qe paske" ty te pelqejne shume ata tironsit une kam jetuar ne tiron 2vjet, and i used to get all their girls
    p.s. holla at me mama!!!!!!!!!!
    peace out
    oh edhe kish te drejt ai Amarildo mbylleni kete teme se u be me e lashte se mjekra e skenderbeut!!!!!!!
    Family above all.

°»¤«°mģ§§ÆŠee°»¤«° Maska e ^BabY__GirL^
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    babys heart :)
    Postime
    325
    te them te drejten nuk me pelqejne ngacmimet ne rruge jane kind of pervy...eshte me mire kur nje djale te prezantohet tamam and flirts wid ya
    The Heart Has Reasons That Reason Cannot Know

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    16-10-2003
    Vendndodhja
    italy
    Postime
    94
    varet ketu ne itali qe te flasin rruges jan vetem maroken dhe shqipetaret... italianet zakonisht shkojn te nje shoqja jote dhe i kerkojn numrin tend pastaj fillojn e te merzisin gjith diten me sms.. un te them te drejten kur flasin djemt rruges e kam shume shume bezdi... nje pyetje kam per djemt: ja e ngacmove ne rruge cfare fitove??? pastaj varet jo te gjith vajzat jan njesoj un psh behem flak e kuqe ne fytyr dhe me ngrihen nervat...

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    16-10-2003
    Vendndodhja
    italy
    Postime
    94
    shqipetaret intendo disa qe vin nga fshatra te humbur aty ku han pula gure... nuk desha te ofendoj shqipetaret....

Po moj vajza a e dini se e kuj eshte detyra per te folur? eshte e djemve prandaj djemt e kryen detyren shum mire.
    Po si do te njohish vajza te tjera ne qoft se nuk flet? keshtu pra mos u merzitni kur ju flasim ne djemt merrnja per kompliment.

LiL1InABigWorld
    Anėtarėsuar
    03-01-2004
    Vendndodhja
    U.S.A
    Postime
    25
    WAAAA car tem e bukur ktu un do mar anen e djemve he me dhe ju vajzar ktu mos u beni kshu pse nuk thoni te verteten e kujt nuk i pelqen te mar (attention ) nga nje cun sidomos ndonje qe esht i bukur lol per mendimin tim per ata qe me pelqejn kur vershellejn ose perdorin ndonje menyr tjeter domethen kur mendoj se ata jan CUTE nje smile dhe ja u jap lol por kur jan UGLY ju them bjeri bjeri se i renke mir qe kshu mos genjeni thoni te verteten qe na pelqen te marim attention nga cunat e bukur.... ky esht mendimi im .
    "Korcare "jam dhe ashtu do ngelem

*LiViNg To LoVe MySeLf* Maska e **Jonushka**
    Anėtarėsuar
    27-11-2003
    Vendndodhja
    Te Vetja Ime :-P
    Postime
    55
    ketu ne shqiperi ngacmimet ne rruge jane bere shume te shpeshta dhe mendoj se me keto femrat jane mesuar.une per ato mendoj thjesht qe skane ca te bejne dhe dalin ne rruge dhe fillojne te ngacmojne femra.to tell the truth im like them in some cases.
    Ci sono due giorni in cui io non penso mai.......IERI e DOMANI......

"innocent child" Maska e strawberrygirl_
    Anėtarėsuar
    09-10-2003
    Vendndodhja
    in my dreams
    Postime
    128
    Te gjitha i keni rene pikes kush me shume dhe kush me pak . Une kam ikur nga shqiperia pak e vogel dhe ndoshta nuk kam rene ne kontakt aq shume me kete gje, por kur jam kethyer po. Per mendimin tim.... me thene te drejten nuk me pelqen shume kur cunat e bejne ate gje, especially when they make those comments, dhe nqse me vertet nje cun te pelqen athere ai te marr kurajo dhe te flase ashtu sic eshte per te folur dhe jo si rrugac.

PS. komshia me pelqen pergjigjja jote, shume e bukur
    have fun y'all
    Love is like fog -- there is no mountain on which it does not rest
    ....makes the impossible possible
    ....rules without rules.

~*SoMeOne's LiL SuGar*~ Maska e sweet_babe
    Anėtarėsuar
    09-08-2004
    Vendndodhja
    ~*Ne endrrat e Mia dhe te Tuat...*~
    Postime
    503
    hmmmm..... pyetje interesante! Ma ha mendja se te gjitha gocat ndjehen important ne ate moment ose thjesht teper "hot" kur ta ben nje person persembari jo nje qe ka sjellje arrogante. Eshte me mire kur thjesht te fton nje cun per nje kafe sesa te ngreh nervat ne mes te rruges
    ~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~

Faqja 4 prej 14 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Reagimi ndaj xhelozisė!
    Nga JaCk_DaniELs nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 16-06-2008, 09:35
  2. Reagimi ynė ndaj njė pėrgjigjeje "jo tė duhur"!
    Nga Baptist nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 13-11-2007, 18:59
  3. Reagimi juaj ndaj nje Zhgenjimi
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 26-10-2004, 19:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •