Close
Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 138
    Licking da lolly pop Maska e Korcare_lozonjare
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    ***EastSide***
    Postime
    341
    Postuar mė parė nga Amarildo_18
    ju vajzat jeni shumte te mbyllura po shumica e tipave u pelqejne te ngacmohen nga djemte. lere ca thone ketu kto ne internet...

Eshte vet natyra qe i ben vajzat e tilla mblidhen nja 3 shoqe edhe bisedojne chit chat uu ai me tha keshu ai me tha ashtu ai me shikoj i pari une sja vara ehhh ca jeni juve mhhh...
    laters......
    Bunny te puc fort je shum e mire te kam pare qe si flet me pelqen shum motra..
    Amrildo pupu sa i keq e i djallezuar qe je(me kuptim te mir lol) te pucc fort je shum i mir...

Ne fakt amerikanet kurr nuk fershellejne apo te te thon ndonje gje kur te shofin varet ndonje idiot po shqiptaret jane te paret vetem ato te fershellejne apo te thon ndonje gje..
    Une per vetem time nuk me pelqejn te me fershellejne edhe sikur un as nuk e shof fare..
    Ti bunny e ke mir amrikanet te pakten te pyesin out po kur je ti me te vetem ndersa shqipot te thon''Hey yllo dalim pim nje dopjo bashk''ne sy te te gjitheve shum injorant une e shof me inat dhe pastaj shoket e tij qeshin me te te bejn me turp..
    100%SHQIPTARE
    I wrote ur name in the sky
    But the wind blew it away
    I wrote ur name in the sand
    But the waves washed it away
    I wrote ur name in my heart
    And 4ever it will stay

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    flm korca..edhe ti rrush je muahhhhh te puc fareee....
    kurse per amarildon ehuuuu lere se do rritet...lol.j/k bro
    aman ja sikur thua ti'te bejne me turp edhe qeshin me shoket'po pse ngacmim eshte kjoo..edhe hajde ti kushtojne vemendje gocat?..ose ti pelqejne ...ose ti duan???
    nga ato gjeste ato vetem mund ti urrejne...
    une kur isha 15 me foli njeri,fjalet tama nuk i mbaj mend se ka 2vjet ajo pune,por pak a shum...ato te zakonshmet..un i thashe flm,por me vjen keq por nuk mundem.kaq edhe si kam folur mee ne bote atij personi.
    vetem kur e shoh une ne shkolle me makine,qe te bie gjaku ne fund te kembes,se thua; eshte debil apo ca?qe nuk kupt.
    mis ajo se i thashe nje shoku edhe i foli,kshq mbas 1muaj gjiro shkolles,iku me se fundi.vetem mbas 1viti,sesi me bie mua te flasi me nje shok te ketij cuni.tani po u prezantoja une..ai tha ska gje se te njoh.cne ja bera une?ehuu me ka folur ......
    ca thua ja bej uen se une vetem emrin i di..qe me ka thene nje hi para 1vite...ehuu tha aiii...(dmth qe zoti e di se cfare do i kete llafosur ai person,kur une vetem i kam thene,flm por me vjen keq,as me shume e as me pak)ai e ka bere qimen traaaaaa...
    me ket dua te them,qe sh.cuna nuk duan ta ulin veten para shokeve,nga kjo ana nuk flasin me realitetin aspak.goca nuk mund ti kete folur fare,ai e ben qe me dha nr e tl bile.edhe hajde bej sallate tani.thjeshte e lidha kete me ate qe tha korcarja qe me beni me turp,edhe filluan te llafosnin me njeri tjeterin si cuna.
    me falni qe u zgjata....
    muahh pucii all
    How can she fall, if there is no one there to catch her

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Djemt jan djem dhe do gacmojn, mua sme pelqejn sidomos ata qe gacmojn "trash" fare. Kur ndodh qe nje djal gacmon preferoj te luaj rolin e budallackes, bej sikur skuptoj e sdegjoj e vazhdoj rrugen.
    Be yourself and you will always be in fashion.

<<<TrOpOjAnE>>> Maska e bukuroshe vogel
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Vendndodhja
    Belgjike
    Postime
    35
    mua per vete kur me fishkellon dikush apo thot ndonje gje me vjen gjithmon per te qeshur se di as vet por ashtu me vjen gjithmon ska raste qe nuk me qeshet bye ju pershendes gjithve
    rrespektet tona per
    cdo koleg ne shqiptari
    kur ti me don mua
    te dua dhe un ty

i/e regjistruar Maska e Tonito Brigante
    Anėtarėsuar
    12-03-2003
    Vendndodhja
    China
    Postime
    19
    Ahh ju vajzat,keni goje e flisni,ju vdisni qe djemt t'ju bejne pak komplimente, ju pa ato komplimente vdisni fare,ju pa ato komplimente sdilni para pasqyres c'do mengjes qe te zbukuroheni pak.
    I ka fajet ENVER HOXHA qe ju hapi syte juve,edhe pale pale na vini ketu ne kete forum dhe na beni si te diturat e dunjase.
    Ka me mendje lehte se ju vajzat, juve nje fjale t'ju thuash dilni me vrap para pasqyres.

spo flas me teper...................................
    The world is your's Chico with everything in it

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    hahahaha lalo me duket duhet qe ti japesh pak keshilla motres ....se ate do keshe pare qe sillet ne ate menyre.mos i fut te gjitha ne nje thes....po he....sikur the edhe vete me mire spo flasi edhe une....
    muahhhh puciii te gjitheee

Z3Ro_CooL
    Anėtarėsuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    252
    babab kam nevoj te rritem une mir bunny mir ne djemt jemi pak te djallzuar nuk edi per ke e kishe fjalen shprehu me qart me dreq...po ke humb fare me si dole me A-levels apo tym fare...i hope u passed take care bunny edhe po te fishkellej ndonje cun thuaj nuk i haj kockat edhe do te leri rehat try it.....laters....ahh do me konsumosh nga gishtat ngela duke te dhen keshilla me dreq me lodhe....
    Never argue with a stupid person. He will only bring you down to his level and beat you with experience.

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    hahahahahahaha ej ajo dora jote mos lodhet per ndonje gje tjeter mos mu anko mua jooooo....lol
    kurse per notat of coz i av pasd,nuk ka qene puna tek pasimi puna ka qene tek pasimi mbi C,so i don av 2 b stuck in sh... uni..
    je nice u gezova pa mase sidomos per juridikun se ate e kisha pike me....edhe si urime me cuan per nje weekend away..sa kam ardhur para 2oresh nga Waymouth it was nice boyyy...lol...
    kurse per keshillat ohh flm cummmm...po sme fishkelle kush mua po he se me njohin...vetem ato qe sme njohin e nxjerin gjysma gjysma se kane frike...athere kur e amrin vesht ehuu....as nuk guxojne te formojne buzen qe te fishkelleje me...lol.. po ti si em dole me A-level?ti do kohe te rritesh mentalisht se fizikisht nuk ke ku te veteshe meee besoj lol...
    muahhhh pucii all

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Postuar mė parė nga Tonito Brigante
    Ahh ju vajzat,keni goje e flisni,ju vdisni qe djemt t'ju bejne pak komplimente, ju pa ato komplimente vdisni fare,ju pa ato komplimente sdilni para pasqyres c'do mengjes qe te zbukuroheni pak.
    I ka fajet ENVER HOXHA qe ju hapi syte juve,edhe pale pale na vini ketu ne kete forum dhe na beni si te diturat e dunjase.
    Ka me mendje lehte se ju vajzat, juve nje fjale t'ju thuash dilni me vrap para pasqyres.

spo flas me teper...................................
    lol, kshtu mendojn djemt per vajzat? NE SJEMI MENDJE LEHTE!!! Nejse pere komplimentet varet kush te jep komplimentet, pershembull kisha kte djalin qe me jepte shume komplimente, dhe me griheshin nervat dhe zdesha ta digjoja, por kur nje tjeter me me beri komplimente I liked it... nejse ca vajza duan komplimente por i pelqejn me shume kur DJEMT JAPIN KOMLIMENTE QE JAN TE VERTETA!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-08-2003
    Vendndodhja
    xxx
    Postime
    7
    MUA SME BENE PERSHTYPJE KUR DJEMTE FISHKELLINE SE JEMI MESUAR TASHME DHE THEM ME VETE FISHKELLI FISHKELLI SE FISHKELLIN BUKUR

Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Reagimi ndaj xhelozisė!
    Nga JaCk_DaniELs nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 16-06-2008, 09:35
  2. Reagimi ynė ndaj njė pėrgjigjeje "jo tė duhur"!
    Nga Baptist nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 13-11-2007, 18:59
  3. Reagimi juaj ndaj nje Zhgenjimi
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 26-10-2004, 19:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •