Close
Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 138
    i/e regjistruar Maska e Kristiano
    Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    Sa here,qe nje mashkull ngacmon nje femer,asaj i rritet mendja,dhe i behet te shikohet nje here ne paqyre,dhe tja beje me vete"sa e mire qe jam".Pra,me nje fjale ajo ndjen kenaqsi po nuk e jep,nga frike se mos grumbullohen shume.
    Edhe ju vajza,mos flisni kot,se ne e dim se si ndiheni,ndiheni te LUMTUARA.

Wilma Maska e xhuliana
    Anėtarėsuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Ti kristiano pse i pergjithson gocat???
    Nuk kam pare te ndihesh e lumtur per nje gje me kot se sa kjo!!!Do te ndihesha e lumtur nese do te ma thonte i dashuri im por jo 1 njeri i huaj..
    Pjeserisht jam dakord me ty se ka shume vajza qe jane "narciziste" qe kalojne shume ore perpara pasqyres....dhe duan ta konfermojne bukurine e vet ne cdo moment prandaj u pelqejn ngacmimet e cunave

azagori Maska e Korca_Reli
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar mė parė nga xhuliana
    nuk po themi se jane idiote apo injorante ata qe ngacmojne por menyra se si sillen ne keto raste eshte idiote...e kupton ndryshimin?
    Ka edhe nje te keqe me ju vajza.
    Po nuk ju dha rendesi dikush e kaloni per gay,po tju flase eshte injorant.
    keshtu qe problemi nuk eshte vetem tek ne por edhe tek ju.

Pershendetjet e mia.

Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    Citim Postuar mė parė nga xhuliana
    Ti kristiano pse i pergjithson gocat???
    Nuk kam pare te ndihesh e lumtur per nje gje me kot se sa kjo!!!Do te ndihesha e lumtur nese do te ma thonte i dashuri im por jo 1 njeri i huaj..
    Pjeserisht jam dakord me ty se ka shume vajza qe jane "narciziste" qe kalojne shume ore perpara pasqyres....dhe duan ta konfermojne bukurine e vet ne cdo moment prandaj u pelqejn ngacmimet e cunave
    i dashuri ska qa thote tjeter zemra ,po nje tjeter,nje i panjohur,nuk te ben kompliment apo te ngacmon kot,po te ngacmon sepse e terheq,i pelqen.prandaj te gjitha femrat reagojne keq ndaj ngacmimit,po ndjehen mire ne vetvete.FLAS NE PERGJITHSI ,KUPTOHET.Edhe ti xhuliana,ndoshta ndihesh mire,po nuk arrin ta kuptosh.

£u & £i Maska e xlindax
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Citim Postuar mė parė nga thugish
    Hi, ju pershendes te gjithve ketu,
    kete tem e hapa se thjesht kam nje pyetje per vajzat ne forum dhe jam teper kurioz te di pergjigjen.
    Te gjithe e dim qe ju gocat vdisni per pak...vemendje( jo vetem nga cunat por nga te gjithe ne pergjithesi).
    kurse ne cunat kemi nji ves qe nuk bejme dot pa te....vdesim ti ngacmojme ēik vajzat kur kalojne rruges( une per vete ja fus nje...
    fishkellime). anyways...
    pyetja ime ishte kjo:
    Si ndiheni ju vajzat kur ndonje djal qe nuk e njihni ju thot dicka ne rruge( ju virshellen, ose ben ndonje gjest tjeter)?
    Dhe cfare mendoni per keta djem?

p.s. po mundet vetem vajza te shkruajn!

kur fishkellejn i kam shuuuum inat.
    dhe kur thon budallalleqe...
    disa nga ata din te sillen dhe mua nuk me vjen keq kur me pershendetin dhe bejn komplimente...

dal tani te lexoj se c'far thone keto shoqet rrotulll
    Ogni xsona che passa nella mia vita č unica...
    Xkč lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Vendndodhja
    Lezhe
    Postime
    476
    ah,mire pulcina.isha pak me realiste se ato siper,po ende se kuptova mir.pshi kalon para meje,dhe une te them:"o ylli i vogel,sa e mira qe qenke,si rrush qenke".kete,ti e quan kompliment,apo budallallek.?

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga Kristiano
    ah,mire pulcina.isha pak me realiste se ato siper,po ende se kuptova mir.pshi kalon para meje,dhe une te them:"o ylli i vogel,sa e mira qe qenke,si rrush qenke".kete,ti e quan kompliment,apo budallallek.?
    kristjano nese ajo te buzeqesh dhe shef ne sy tregon se eshte ndjer mire dhe e ka mar per kompliment,po nese ajo iken pa te fershellyer fare sikur ti ske then asgje pra ajo nuk te jep asnje shenj reagimi ,tregon se eshte e bezdisshme per ate fjalet nga te panjofurtit.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Wilma Maska e xhuliana
    Anėtarėsuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Citim Postuar mė parė nga Kristiano
    po te pergjigjem une....eshte budallik e kalu budallikut....sikur ske pune tjeter ti mo cun qe ti feshkellesh dhe ti flasesh te gjithave gocave qe kalojn ne rruge...
    ska nevoje tja thuash ti se sa e bukur eshte.....se e di vete ajo...

femmedecarriere Maska e Visage
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    Indiferente ... sidomos nga ato budalliqet qe thuheshin ne shqiperi. S'guxoja me dal nga shpia se te gjitha do i degjoja pfffff, eshte nje gje pa shije, e bezdisshme dhe eshte bere bajate. Ishe se me ke ishe, e shoqeruar apo jo vec kur degjoje fishkellimat dhe ato batutat "e squta" shume.
    Po kur ishin bere te zgjuar dhe me te vegjlit

Personalisht s'me duket fare as si flirtim, se flirtimi te pakten ka njecik lezet.

Shyqyr qe ketej njerezit jane me serioze dhe spara ngacmojne si cunat shqiptare. Ne fakt t'a thone troc nese ju pelqen dhe pastaj je ne gjendje te pergjigjesh si te duash. Ndonje ngacmim tek tuk pastaj te ben thjesht te qeshesh.

azagori Maska e Korca_Reli
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar mė parė nga Visage
    Indiferente ... sidomos nga ato budalliqet qe thuheshin ne shqiperi. S'guxoja me dal nga shpia se te gjitha do i degjoja pfffff, eshte nje gje pa shije, e bezdisshme dhe eshte bere bajate. Ishe se me ke ishe, e shoqeruar apo jo vec kur degjoje fishkellimat dhe ato batutat "e squta" shume lol.
    Personalisht s'me duket fare as si flirtim, se flirtimi te pakten ka njecik lezet.

Shyqyr qe ketej njerezit jane me serioze dhe spara ngacmojne si cunat shqiptare. Ne fakt t'a thone troc nese ju pelqen dhe pastaj je ne gjendje te pergjigjesh si te duash. Ndonje ngacmim tek tuk pastaj te ben thjesht te qeshesh.
    Po ne asnje menyre ajo nuk eshte flert.
    Flert mund te te beje dikush qe me te vertete i pelqen.
    Kurse ata "trimat" qe ju flasin kur ju jeni te shoqeruara jane thjesht injorante dhe pa experience. Mgase dhe te virgjer

Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Reagimi ndaj xhelozisė!
    Nga JaCk_DaniELs nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 16-06-2008, 09:35
  2. Reagimi ynė ndaj njė pėrgjigjeje "jo tė duhur"!
    Nga Baptist nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 13-11-2007, 18:59
  3. Reagimi juaj ndaj nje Zhgenjimi
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 26-10-2004, 19:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •