Close
Faqja 10 prej 14 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 138
    i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anėtarėsuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar mė parė nga -x-
    me fal por varet nga menyra te gjith mund te jemi atraktiv ne karakter se ndodh qe mund te jesh nje pallosh dy metrosh e sdi te thuash dy fjal

ketu me duhet te te kundershtoj
    ke ndoj pune tjeter pervec se te me vish mbrapa neper forum loooooooooooool

degjo pra parashikimet te genjejne dhe eshte e vertet mos e moho,por kur flet me personin me shume e me shume e kupton a eshte pallosh apo vertet atraktiv.

nuk e di se sa beson por si ta them,ne disa persona te lidh shikimi,nuk di ta shpreh.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

Cool Evoluimi....

Citim Postuar mė parė nga thugish
    Hi, ju pershendes te gjithve ketu,
    kete tem e hapa se thjesht kam nje pyetje per vajzat ne forum dhe jam teper kurioz te di pergjigjen.
    Te gjithe e dim qe ju gocat vdisni per pak...vemendje( jo vetem nga cunat por nga te gjithe ne pergjithesi).
    kurse ne cunat kemi nji ves qe nuk bejme dot pa te....vdesim ti ngacmojme ēik vajzat kur kalojne rruges( une per vete ja fus nje...
    fishkellime). anyways...
    pyetja ime ishte kjo:
    Si ndiheni ju vajzat kur ndonje djal qe nuk e njihni ju thot dicka ne rruge( ju virshellen, ose ben ndonje gjest tjeter)?
    Dhe cfare mendoni per keta djem?

p.s. po mundet vetem vajza te shkruajn!

Si ka evoluar ngacmimi ne shqiperi.

Ne kohen e Enver Hoxhes skishte shonce njeri me ngacmu i goc se hate internim .
    Nga vitet 70-80 kur enveri e kishte hum pak...Meshkujt ngacmonin me Fishkellima.
    Ne 80-90 Meshkujt ngacmonin me Zile Biēikletash...meqenese ishte mjeti me i sofistikuar per shqiperine ne ate kohe....
    90- e mrapa kerciste buria zetorave, kamionave ushtarak etj.
    2000 e knej mrapa me ecjen e teknologjise e sofistikimit te degjimit te sexit femeror , ngacmimet behen te degjueshme per femrat vetem nen tingullin e burise se nje Audi Q7 , Touareg , Mercedes Benz SLK , CLS , BMW X5 .

Gjithsesi vihet re nje perparim i fshatareve ne fushen e ngacmimit te gjinise femer me fjalet : Te honksha synin , je si shpajrt , a do vish me lalin hajm nai drek...e gjojna te tilla! Gjithsesi fishkellima nuk ka mbetur mbas dore...ne cdo vent te mundshem nje ustallar i mir vershellime e perdor pa hezitim armen e tij te ngacmimit.

Turpi vet !

Wilma Maska e xhuliana
    Anėtarėsuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    interesante kjo teme....
    te them tamam mendimin qe kam rreth kesaj teme.....me duket shume idiot fakti qe dikush qe nuk e njeh fare te flet dhe te hedh fjale kot me kot...
    sdi ku ta rendis kete lloj sjellje...mbase tek menyrat e njohjeve??atehere do te ishte 1 menyre kot fare...
    pervec kesaj eshte edhe problem per vajzat qe e kane te dashurin dhe kur tjetri i flet pa e njohur duke ecur ne rrugen e vet, i dashuri mund te behet xheloz per kete....

azagori Maska e Korca_Reli
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Chicago U.S.A.
    Postime
    355
    Citim Postuar mė parė nga xhuliana
    interesante kjo teme....
    te them tamam mendimin qe kam rreth kesaj teme.....me duket shume idiot fakti qe dikush qe nuk e njeh fare te flet dhe te hedh fjale kot me kot...
    sdi ku ta rendis kete lloj sjellje...mbase tek menyrat e njohjeve??atehere do te ishte 1 menyre kot fare...
    pervec kesaj eshte edhe problem per vajzat qe e kane te dashurin dhe kur tjetri i flet pa e njohur duke ecur ne rrugen e vet, i dashuri mund te behet xheloz per kete....
    Mos e quaj kaq idiot faktin qe po te jesh ne nje club ose ne nje kafe ose plazh te te flase nje djale.....eshte mese normale (ne qofte se ai nuk te ofendon)
    Kete mund ta beje vetem nje injorant dhe nje mashkull i pjekur

Pershendetje

i/e regjistruar Maska e G....
    Anėtarėsuar
    05-12-2006
    Vendndodhja
    Torino IT
    Postime
    68
    Citim Postuar mė parė nga xhuliana
    interesante kjo teme....

jo vetem qe behet xheloz, po kercet grushti per qef

une i kam inat personat qe ngacmojne femrat e shoqeruara apo ata qe me shume se ngacmim i ofendojne ato

te gjithe kemi hedhur ndonje llaf, keshtu me shaka ose ndonje kompliment por ka ca qe e teprojne

ME TE THATIN DIGJET DHE I NJOMI
    ME MIRE NJE VEZE SOT
    SE NJE PULE NESER

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-01-2007
    Postime
    57
    mungon sinqeriteti , po mar nje shembull por jo me nencmuar dikend por vetem me na ndihmuar me ardh tek pergjigja :imagjinoni nje femer me pamje shum te shemtuar , e di qe s ekziston ky lloj femre por po supozojme qe eshte me pamje joterheqese , edhe e lejojme te sillet ne qytet , a do te ket ndonje cun ta ngacmoj ?? me ndihmoni sepse s mund t gjej pergjigjen ?
    plot 19 ..

Fortes Fortuna Adiuvat !

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Ne gocat ketej mos te qahemi kot moj,po ato ne shqiperi pupupupu c,hiqnin
    Atije ste linin te qete kurr,me kedo te ishe e shoqeruar do te ngacmonin
    Keto epitetet me fruta (rush dardh moll e pjeshk)ishin ber bajate,por kishin filluar me te ngren organet tani (te henksha zemren,syrin,buzen etj).(lol).Dhe ndiheshe shum keq kur ishe e shoqeruar .
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Ngacmimet nga nje njeri qe s'me njeh si karakter?
    Me bejne te ndihem si nje grumbull mishi me kocka.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Wilma Maska e xhuliana
    Anėtarėsuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Citim Postuar mė parė nga Korca_Reli
    Mos e quaj kaq idiot faktin qe po te jesh ne nje club ose ne nje kafe ose plazh te te flase nje djale.....eshte mese normale (ne qofte se ai nuk te ofendon)

Pershendetje
    Nuk po flas per kete lloj varianti kur vajza eshte ne pub dhe nje djale me miresjellje i ofron nje kaffe thjesht per njohje dhe shoqeri...
    Une e kisha fjalen per faktin qe vajza kur del ne rruge(psh thjesht per te shkuar ne dyqan apo ne shkolle) kur ti beje 200m rruge do i kene hedh 200 fjale....dhe kjo eshte mese e besdisshme...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-12-2006
    Postime
    54
    Ngacmimi origjinal fillestar me i miri, qe nuk demton askend dhe ka me se shumti sukses eshte SHIKIMI NE SY

Faqja 10 prej 14 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Reagimi ndaj xhelozisė!
    Nga JaCk_DaniELs nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 16-06-2008, 09:35
  2. Reagimi ynė ndaj njė pėrgjigjeje "jo tė duhur"!
    Nga Baptist nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 13-11-2007, 18:59
  3. Reagimi juaj ndaj nje Zhgenjimi
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 26-10-2004, 19:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •