Close
Faqja 0 prej 14 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 138
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-04-2003
    Vendndodhja
    philly
    Postime
    13

Reagimi juaj ndaj njė "ngacmimi".

Hi, ju pershendes te gjithve ketu,
    kete tem e hapa se thjesht kam nje pyetje per vajzat ne forum dhe jam teper kurioz te di pergjigjen.
    Te gjithe e dim qe ju gocat vdisni per pak...vemendje( jo vetem nga cunat por nga te gjithe ne pergjithesi).
    kurse ne cunat kemi nji ves qe nuk bejme dot pa te....vdesim ti ngacmojme ēik vajzat kur kalojne rruges( une per vete ja fus nje...
    fishkellime). anyways...
    pyetja ime ishte kjo:
    Si ndiheni ju vajzat kur ndonje djal qe nuk e njihni ju thot dicka ne rruge( ju virshellen, ose ben ndonje gjest tjeter)?
    Dhe cfare mendoni per keta djem?

p.s. po mundet vetem vajza te shkruajn!
    Family above all.

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Teme interesante kjo e jotja...
    Me te folurat e djemve ne rruge jam mesuar,dhe sme bejne pershtypje me duken sikur jane nje pjese e jetes ne te cilen jetojme...
    POr gjithsesi ketu ku jam une ne USA njerezit jane pak me te frenuar ne lidhje me ngacmimet,se per sa i perket SHqiperise..pupuppu.
    Sapo jam kthyer nga Shkodra dhe i kam te freskta ne tru..ngacmimet...lol

*Forever* Maska e malli
    Anėtarėsuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    Antwerpen
    Postime
    668
    Dhe une jam e mendimit te Yllshkodranes
    **Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-04-2003
    Vendndodhja
    philly
    Postime
    13
    aight cool, edhe nji tjeter kam un,.
    nese shihni nje djal qe ju pelqen por keni turp qe ti flisni e para,
    si e hapni biseden me te?
    Family above all.

Vajza e trendafilave Maska e Zonjusha
    Anėtarėsuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    Belgium
    Postime
    390
    vertet jane shpeshta ngacmimet e djemve en rruge por nganej her behen edhe te bezdisshme ky eshte mendimi im
    Une jam Puro shqipetare
    me mua nuk te ecen fare!!

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935

Angry

oooo une kam ikur ga shqip qe 10vjece nuk edi sesi jane gacmimet atje...por me ka ndodhur disa here fillshkellimat e cunave shqip edhe shikimet.mua nuk me pelqejne aspak.sidomos ato shikimet neper trup jane teper te pa rahatshme.saqe thua me vete What a pervert??
    une nuk kam shume shoqeri shqip kshq nuk di se ca bejne tjetjer,por ama me ben pershtypje pse nuk e bejen si te huajte..e pelqe gocen e btoes pyete..out if she lieksu she will say yes..edhe aman nuk ke pse ti thuash ne folme te pare Te dua..qe eshte crazyyy e ben gocen te iki vappp ihihihih...muahhhh
    kuse per pyetjen e dyte..well vetem ne qofte se djali eshte shume debil edhe nuke kupt qe ajo goca e pelq,por ne shume raste..djali si i zgjuar,e kupt shume mire kur nje vajze epelqen nga sjellja e goces,nga gjuha e fytyres etj etj.tek nje djal ka shume lloj pelqimesh,there is physical attraction..ku nuk ke nga tia mbashe sa here e shikon ate djele kuqesh fareee,edhe there is the like qe te terhiqet ne bisede..ate e bej vetem goja edhe muhabeti...qe te ecesh me shume ne ati lidhje,nqfse 2polet terheqin njeri tjeterin..
    muahhh pucii te githee..
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    06-07-2003
    Vendndodhja
    kat dyt siper shpis rremes:)
    Postime
    245
    pytja e par: .......nuk eshte nai i gje e re per ne gocat qe degjojm fishkellimet e cunave ....pastaj mu kur me thon nai i gje un ja kthej mrapsht ( ku me rrihet mua pa ja kthy pergjigjen mrapsht ee :P ) ( joke )
    pytja dyt : un psh po te pelqeja nje djal do i kisha then O cuni ka mundesi i min lale ose ose do e kisha be kshu kur ai kalon un bej gjoja sikur se shikoj dhe bej nje perplasje te vockl ose ose o te hongsha syt un ty o zot si rrush qenke ....dhe pastaj muhabet ma e din ju

pacim all ..... ju puf xhifve komshi ju

me rrespekt nga UNA

~SmiLe~ Maska e BaBy_BiRbA
    Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Melbourne, Land Down Under
    Postime
    582
    per sa i perket ngacmimeve... ka kohe qe si marr kshu troc fare ...qe ne shqiperi se ktu ne usa i hedh ne gjys per sexual harrasment .... SI i reagoja?! shumicen e rasteve e injoroj..vetem po ishin ofenduse sme rri goja rehat...ua kthej xhevapin....

nese me pelqen nje djale? Thjesht do ti flisja normalisht sic i flas cdo mashkulli tjeter...edhe avash avash...things may change
    Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D

.:.ClaSSy.:. Maska e GoDDeSS
    Anėtarėsuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    Detroit, MI
    Postime
    690
    turn-off!
    Mua s'me pelqene nje gje e tille dhe cunat qe bejne kete gje tregojen injorancen e tyre. Ne rradhe te pare do te me vinte turp sepse nuk do ta njihja, ta njihja nuk do ta kisha problem atehere!
    And all I can taste is this moment
    And all I can breathe is your life

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    As qe ja heth syt fare, ose po e pash do ta shikoj me ironi ose me cepin e syrit ;-p
    Cunat kur nuk i shikon edhe nuk ju a var po te ngacmoven nuk do flasin me kurse po u mundove te dukesh si e "fort" edhe ti pergjigjesh me sharje ose do thon "po kjo psikopate?" edhe do vazzdojne rrugen ose do te ngjiten nga mbrapa dhe sdo te len rehat. Une per vete po nuk me intereson njeri nuk dua tja di fare a egziston

Cunat syt per te par i kane edhe gojen per te folur edhe neve edhe ne qofte se themi nuk na pelqen kur na ngacmojne ne fact na pelqen se kjo tregon qe kemi dicka te mire tek vetja.

Nje parimi Greke thot qe "po nuk levizi bishtin qenja nuk i afrohet qeni" hihihihi

Anyway kaq kisha une edhe ju cunat ok po e pat qe nje cup nuk ju shikon mos vazzdoni te flisni edhe te dukeni si gangstera se beheni karagjoza fare!

Kissessssssssssssss

Alda

Faqja 0 prej 14 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Reagimi ndaj xhelozisė!
    Nga JaCk_DaniELs nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 16-06-2008, 09:35
  2. Reagimi ynė ndaj njė pėrgjigjeje "jo tė duhur"!
    Nga Baptist nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 13-11-2007, 18:59
  3. Reagimi juaj ndaj nje Zhgenjimi
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 26-10-2004, 19:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •