Nga Martin Armstrong
“Mirupafshim pronësi makinash, përshëndetje ajër i pastër: mirë se erdhe në të ardhmen e transportit”, publikoi WEF në faqen e saj të internetit në dhjetor 2016. Hapi i parë është kalimi i makinave në elektrike nën maskën e ndryshimeve klimatike. Kjo do të bëjë që të gjitha automjetet të varen nga rrjeti elektrik, të cilin qeveria e kontrollon. Megjithatë, ata kurrë nuk planifikonin të ndalonin te automjetet elektrike. Ata duan kontroll të plotë mbi ju dhe ku shkoni. Në Davosin e verës u njoftua se qëllimi përfundimtar është që deri në vitin 2050 t'i jepet fund 75% të pronësisë së makinave, përfshirë automjetet elektrike.
Forumi Ekonomik Boteror(WEF) shpreson që masat do të jetojnë brenda qyteteve 15-minutëshe deri në vitin 2050. Fillimisht ata donin ta arrinin këtë deri në vitin 2030 sipas Agjendës 2030, por ata duhet të marrin kontroll të plotë mbi sistemin bankar fillimisht dhe të uzurpojnë burimet tona thelbësore në mënyrë që ne të të jetë plotësisht i varur nga qeveria për mbijetesë. "Mjeti i Kartës së Vlerësimit të Lëvizshmërisë Urbane: Vlerësimi i Tranzicionit në Lëvizshmërinë e Qëndrueshme Urbane", e cila u publikua muajin e kaluar, thotë se 70% e popullsisë do të jetojë brenda këtyre zonave urbane deri në vitin 2050. Tre shtyllat e deklaruara për të arritur këtë qëllim janë qeverisja, elasticiteti dhe lidhja. Schwab tha vetë se ai tashmë ka infiltruar kabinetet qeveritare globalisht dhe ata po zbatojnë me shpejtësi rregulloret për të bërë të mundur utopinë e tij distopike. Shtylla e elasticitetit synon të kapërcejë sa më shumë hapësirë të jetë e mundur, kjo është arsyeja pse BlackRock ka blerë vazhdimisht prona banimi. Lidhshmëria është më shumë sesa thjesht përafrim me qeveritë, siç u arrit në shtyllën e parë. Lidhshmëria synon të integrojë mjetet e tyre të kontrollit në shoqërinë moderne. ID-të dixhitale, monedhat dhe rezultatet sociale po vijnë.
Schwab pretendon se eliminimi i pronësisë së makinave private do të ulë emetimet e CO2 me 3.9 miliardë ton në vit. Si kujtim, të gjithë fluturuan me avionë privatë dhe u dërguan me shoferë me limuzina për në Davos - ata nuk kujdesen aspak për mjedisin. Ekziston një motiv shumë më i errët në lojë që publiku duhet ta kuptojë. Transporti falas do të ofrohet në këto qytete 15-minutëshe ku do të banojë pjesa më e madhe e popullsisë. Të gjithë do të kenë një ID dixhitale dhe një rezultat krediti social. Kjo NUK ka të bëjë me ndryshimet klimatike - qëllimi është eliminimi i lirisë së lëvizjes.
Ata thjesht mund t'ju mohojnë hyrjen në llogarinë tuaj bankare me shtypjen e një butoni. Pa automjete private, ata mund t'u mohojnë njerëzve aksesin në transportin publik për të siguruar që të gjithë të qëndrojnë në vend. WEF nuk mendon se raca njerëzore ka të drejtën e lirisë së lëvizjes. Të gjithë do të gjurmohen dhe do t'u caktohet një pikë bazuar në atë se sa mirë i binden autoritetit. Thuaj se ata donin të zbatonin një bllokim klimatik për çdo arsye sipas dëshirës. Epo, 70% e popullsisë atëherë do të garantohej të qëndronte në vend pa asnjë alternativë të disponueshme. Keni bërë më shumë udhëtime me transport publik sesa e lejon rezultati juaj? Hyrja u refuzua! Nuk e keni marrë vaksinën e fundit? Hyrja u refuzua! Qeveritë anembanë globit janë tashmë në bord për të shkatërruar shoqërinë për të NDËRTUAR MË MIRË. Nuk do të zotëroni asgjë dhe do të jeni të lumtur.
Burimi: Martin Armstrong Blog
Per te mesuar me shume mbi planet e WEF, klikoni mbi #forumi ekonomik boteror
Krijoni Kontakt