Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,158
    Postimet në Bllog
    22

Gal Luft: Raportova tek FBI lidhjet e korrupsionit të Joe Biden që në vitin 2019, ata nuk bënë asgjë

Gal Luft, dëshmitari "i zhdukur" i çështjes së korrupsionit Biden detajon akuzat kundër familjes së presidentit në një video të jashtëzakonshme

Nga Miranda Devine

"Dëshmitari i zhdukur" nga hetimi i korrupsionit Biden, profesori izraelit Dr. Gal Luft , ka paraqitur akuzat e tij për ryshfet kundër familjes së presidentit në një video të jashtëzakonshme të filmuar në një vend të pazbuluar ndërsa ai është në arrati.

Në regjistrimin 14-minutësh, të siguruar ekskluzivisht nga The Post, ish-oficeri i arratisur i ushtrisë izraelite pretendon se u arrestua në Qipro për ta ndaluar atë të dëshmonte në Komitetin e Mbikëqyrjes së Dhomës së Përfaqësuesve se familja Biden merrte pagesa nga individë me lidhje të dyshuara me inteligjencën ushtarake kineze. dhe se ata kishin një nishan të FBI-së, i cili ndante informacione të klasifikuara me dashamirësit e tyre nga kompania e energjisë CEFC e kontrolluar nga Kina.

Djaloshi i vetëshpallur i vjeshtës thotë se ai u dha provat inkriminuese gjashtë zyrtarëve të FBI-së dhe Departamentit të Drejtësisë në një takim sekret në Bruksel në mars 2019 – por pretendon se ato ishin fshehur.

“Unë, i cili dola vullnetar për të informuar qeverinë amerikane për një shkelje të mundshme të sigurisë dhe për informacione komprometuese për një njeri që konkurronte për të qenë presidenti i ardhshëm, tani jam duke u ndjekur nga të njëjtët njerëz që informova – dhe mund të duhet të jetoj në arrati për pjesën tjetër të jetës sime në arrati…”

“Unë nuk jam republikan. Unë nuk jam demokrat. Nuk kam asnjë motiv apo axhendë politike… E bëra nga shqetësimi i thellë se nëse Bidens do të vinin në pushtet, vendi do të përballej me të njëjtin skandal traumatik të marrëveshjes së fshehtë të Rusisë – vetëm këtë herë me Kinën. Mjerisht, për shkak të mbulimit të DD-së, kjo është pikërisht ajo që ndodhi…”

Emri:  Screenshot 2023-07-09 at 1.30.14 AM.jpg

Shikime: 790

Madhësia:  41.6 KB
    Profesori izraelit Dr. Gal Luft shpalosi akuzat e tij për ryshfet kundër familjes së Presidentit Biden në një video të jashtëzakonshme të filmuar në një vend të pazbuluar ndërsa ai ishte në arrati.

“Unë e paralajmërova qeverinë për rrezikun e mundshëm për integritetin e zgjedhjeve të 2020… Pyesni veten, kush është krimineli i vërtetë në këtë histori?”

Kryetari i Mbikëqyrjes së Dhomës së Përfaqësuesve, republikani James Comer , i cili po përgatitej të intervistonte Luftin përpara se Luft të zhdukej, thotë se izraeliti mbetet një "dëshmitar i mundshëm" në hetimin e familjes Biden, pavarësisht statusit të tij të arratisur.

Mbetet për t'u parë nëse Luft është njeriu që do të rrëzojë Bidenët, por ai nuk po shkon i qetë në perëndim të diellit.

Ai është i vendosur t'i tregojë publikut amerikan versionin e tij të së vërtetës.

Duke e quajtur veten "pacienti zero i hetimit të familjes Biden", Luft, 57 vjeç, thotë se është i pafajshëm për akuzat për komplot për shitjen e armëve kineze në Kenia, Libi dhe Emiratet e Bashkuara Arabe, për shkeljen e Aktit të Regjistrimit të Agjentëve të Huaj (FARA) dhe për kryerjen e një deklaratë e rreme.

Ai thotë se u detyrua të anashkalonte lirimin me kusht në Qipro në prill, ndërsa priste ekstradimin "sepse nuk besoja se do të merrja një gjyq të drejtë në një gjykatë të Nju Jorkut".

'Bëni provat publike'
    Tani ai po sfidon qeverinë që të nxjerrë procesverbalin e mbledhjes së Brukselit dhe të bëjë publike provat kundër tij.

“Pse DD zgjodhi të zhbllokojë aktakuzën më 1 nëntor 2022, pikërisht në të njëjtën javë të zgjedhjeve afatmesme?” ai pyet.

“A mund të ketë lidhje kjo me frikën se sapo republikanët të fitojnë kontrollin mbi Kongresin dhe të fillojnë të hetojnë, mbulimi i [DD] do të shfaqet plotësisht?”

Luft thotë se i tha DD-së dhe FBI-së në Bruksel se Joe Biden , menjëherë pas përfundimit të mandatit të tij nënpresident, kishte marrë pjesë në një takim në hotelin Four Seasons në Uashington, DC, me djalin e tij Hunter dhe zyrtarë nga CEFC.

Lidhjet Think-tank

Ai gjithashtu i tha DD dhe FBI-së në Bruksel se Hunter kishte një nishan të FBI-së të quajtur "One Eye", i cili kishte informuar bashkëpunëtorët e tij të CEFC, Dr. Patrick Ho dhe Kryetarin Ye Jianming, se ata ishin nën hetim.

Luft është i lidhur mirë në qarqet e inteligjencës në Uashington, DC, ku ai drejtoi një institut kërkimi, Instituti për Analizën e Sigurisë Globale, me ish-drejtorin e CIA-s James Woolsey dhe ish-këshilltarin e sigurisë kombëtare Robert McFarlane si këshilltarë.

Ai mësoi në 2017 se Hunter dhe Jim Biden po paguheshin nga CEFC sepse Luft ishte në partneritet në atë kohë me një institut jofitimprurës të lidhur me kompaninë kineze.

Kur Ho u arrestua në vitin 2017 në Nju Jork me akuza për ryshfet, personi i parë që u përpoq të telefononte ishte Hunter Biden, të cilin ai e kishte paguar 1 milion dollarë si "mbajtës ligjor".

Por në gjyqin e tij, Ho u bllokua nga prokurorët që të përmendte Bidens, sipas Luft.

Ho "pagoi Hunter Biden një milion dollarë për Zoti e di-çfarë [por] nuk u lejua të përmendte fjalën Biden përpara jurisë," thotë Luft.

“Prokurori Daniel Richenthal i tha gjykatësit në atë kohë se përmendja e emrit Biden do t'i shtonte një dimension politik çështjes dhe gjykatësi ra dakord. Që do të thotë nëse do të më sillnin para një gjykate të Nju Jorkut, nuk do të më lejohej të shqiptoja fjalën Bruksel apo Biden”.

Luft mohon akuzën se ai është një tregtar armësh: “Më kërkuan një tregtar armësh në mirëbesim, një mik izraelit, të pyesja me një kompani që e dija nëse kishin një artikull dhe cili do të ishte çmimi i një artikulli. Këtu përfundoi komploti. Asnjë ndjekje, pa para, asnjë aktivitet ndërmjetësimi.”

Ai gjithashtu përballet me akuzat e FARA-s se ka vepruar si agjent i huaj i paregjistruar i CEFC.

“DD thotë se unë i shkaktova një pagesë prej 6,000 dollarësh në muaj ish-drejtorit të CIA-s, James Woolsey, në mënyrë që të vendosja emrin e tij në një artikull që kisha shkruar për gazetën China Daily … Woolsey kishte qenë këshilltar i think tank-ut tim që nga viti 2002 dhe asgjë në artikulli përfaqësonte interesat kineze.”

“Pse po akuzohem … për shkrimin e një artikulli fantazmë të pafajshëm për të cilin nuk kam marrë asnjë pagesë, aq më pak nga një qeveri e huaj, kur nëna e të gjitha rasteve të FARA-s, influenca sistematike e Bidens-it në emër të qeverive të huaja, për të cilën ata grumbulluar [në] miliona, mbetet i pandëshkuar?”

Avokati u takua me qeverinë

Një shtesë kurioze në përrallën e Luft vjen në tetor 2020, disa ditë pas zbulimit të bombës së The Post nga laptopi i Hunter.

Luft dërgoi avokatin e tij, Robert Henoch, në Uashington për të takuar Zëvendës Prokurorin e Përgjithshëm në detyrë të administratës Trump, Richard Donoghue, për të përsëritur akuzat që ai kishte bërë në Bruksel.

Donoghue gjithashtu ishte caktuar nga Prokurori i Përgjithshëm Bill Barr në shkurt 2020 për të koordinuar hetimet federale për të gjitha akuzat për korrupsion të lidhura me Ukrainën kundër Joe Biden.

Pa dijeninë e Luft-it, më 4 shtator, Donoghue kishte urdhëruar avokatin amerikan të Delaware të ndalonte hetimin penal ndaj Hunter për të shmangur rrjedhjet në dy muajt para zgjedhjeve, sipas dëshmisë para Kongresit.

Donoghue pranoi të takonte Henoch në një Starbucks pranë selisë së DOJ-së dhe korrespondoi në emailin e tij privat, thotë Luft, i cili i tregoi Postit emailet midis avokatit të tij dhe zyrtarit të lartë.

“Historia ka të bëjë me korrupsionin në nivelet më të larta të qeverisë/politikës dhe mendoj se e gjithë kjo mund të vërtetohet,” shkroi Henoch.

Asgjë nuk doli nga takimi - deri në shkurt të këtij viti, kur Luft u arrestua në Qipro.

Burimi: NY POST

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,158
    Postimet në Bllog
    22

Për: Gal Luft: Raportova tek FBI lidhjet e korrupsionit të Joe Biden që në vitin 2019, ata nuk bënë

Profesori izraelit, i cili pretendon se ka dhënë dëshmi në FBI për korrupsionin e familjes Biden, akuzohet nga DD për trafik armësh dhe shkelje të sanksioneve ndaj Iranit - pasi ai mbetet në arrati

- Akuzat kundër Gal Luft, një shtetas izraelito-amerikan, u zbuluan të hënën: ai përballet me tetë akuza për punë të paligjshme për Kinën dhe shitjen e naftës iraniane
    - Luft, 57 vjeç, u arrestua më 17 shkurt në Qipro, por u lirua me kusht dhe ka ikur: ai mbetet i lirë
    - Luft pretendoi se çështja penale ka për qëllim ta ndalojë atë të dëshmojë se Bidens merrte pagesa nga njerëz të lidhur me inteligjencën ushtarake kineze.

Nga HARRIET ALEXANDER

Departamenti Amerikan i Drejtësisë të hënën hapi akuza për trafik armësh dhe akuza të tjera për shkelje kundër një profesori izraelit dhe dëshmitarit të mundshëm, i cili pretendon se ka prova për bizneset e korruptuara të familjes Biden.

Gal Luft, 57 vjeç, u arrestua në shkurt me tetë akuza për punë të fshehtë për Kinën , përpjekje për të ndërmjetësuar shitjen e armëve në Libi, Kenia dhe Emiratet e Bashkuara Arabe pa lejet e nevojshme të SHBA-së dhe shitjen e naftës iraniane në Kinë në kundërshtim me sanksionet.

Ai u ndalua në Qipro, por u arratis ndërsa ishte i lirë me kusht.

Nuk dihet vendndodhja e tij, por të hënën u zbardh aktakuza kundër tij.

Luft pretendon se ai ka informacion në lidhje me biznesin e familjes Biden me njerëz të lidhur me inteligjencën ushtarake kineze. Ai ishte një dëshmitar i mundshëm për komitetin e Dhomës së Përfaqësuesve të SHBA që hetonte keqbërjet nga Hunter Biden dhe babai i tij, presidenti Joe Biden.

Statusi i dëshmisë së tij të mundshme nuk dihet tani që DD e Biden ka shpallur akuza kundër udhëheqësit të grupit të ekspertëve.

Emri:  73067995-12285253-Gal_Luft_an_Israeli_American_professor_claims_he_has_information-m-21_16890446.jpg

Shikime: 665

Madhësia:  25.6 KB
    Gal Luft, një profesor izraelito-amerikan, pretendon se ka informacion për anëtarët e familjes Biden që bëjnë biznes me njerëz të lidhur me inteligjencën ushtarake kineze.

Emri:  73069395-12285253-image-a-19_1689044609647.jpg

Shikime: 667

Madhësia:  37.8 KB
    Luft tha javën e kaluar se ai po ndiqej nga Departamenti i Drejtësisë sepse ai kishte informacion për Bidens.

Luft akuzohet për mosregjistrim me dashje sipas Aktit të Regjistrimit të Agjentëve të Huaj, trafik armësh, shkelje të sanksioneve iraniane dhe dhënie të deklaratave të rreme për agjentët federalë.

Luft javën e kaluar i tha The New York Post , në një video të filmuar nga një vend i panjohur, se ai po ndiqej nga Departamenti i Drejtësisë sepse ai kishte informacion për Bidens.

“Unë, i cili dola vullnetar për të informuar qeverinë amerikane për një shkelje të mundshme të sigurisë dhe për informacione komprometuese për një njeri që konkurronte për të qenë presidenti i ardhshëm, tani jam duke u ndjekur nga të njëjtët njerëz që informova – dhe mund të duhet të jetoj në arrati. për pjesën tjetër të jetës sime”, tha ai.

Komiteti i Mbikëqyrjes së Dhomës së Përfaqësuesve po përgatitej të intervistonte Luftin si pjesë e hetimit të tyre për familjen Biden përpara se ai të largohej nga ekstradimi i tij nga Greqia.

Luft pretendon se ai u takua me agjentë të FBI-së në Bruksel në vitin 2019 dhe u tha atyre se të afërmit e Presidentit Joe Biden po merrnin shuma të mëdha parash nga zyrtarët kinezë.

Luft tha se kompania energjetike e kontrolluar nga shteti kinez CEFC po paguante 100,000 dollarë në muaj për Hunter Biden dhe 65,000 dollarë për xhaxhain e tij, vëllain e Joe, Jim Biden.

Hunter dhe Jim Biden morën paratë në këmbim të lidhjeve të tyre të FBI-së dhe përdorimit të emrit Biden për të promovuar Iniciativën e Rripit dhe Rrugës së Kinës në të gjithë botën, pretendoi Luft.

Të hënën, prokurorët në Manhattan detajuan akuzat kundër Luft, të cilat u ngritën në fillim të këtij viti.

Damian Williams, Prokurori i Shteteve të Bashkuara për Distriktin Jugor të Nju Jorkut, tha se Luft punoi ilegalisht për të çuar përpara interesat kineze në Shtetet e Bashkuara dhe në mbarë botën.

"Siç pretendohet, Gal Luft, një shtetas i dyfishtë amerikano-izraelit dhe bashkë-drejtues i një instituti të mendimit në Maryland, i përfshirë në skema të shumta, serioze kriminale," tha Williams.

“Ai përmbysi ligjet e regjistrimit të agjentëve të huaj në Shtetet e Bashkuara për të kërkuar të promovojë politikat kineze duke vepruar përmes një ish-zyrtari të lartë të qeverisë amerikane; ai veproi si ndërmjetës në marrëveshjet për armë të rrezikshme dhe naftë iraniane; dhe ai tha gënjeshtra të shumta për krimet e tij për zbatimin e ligjit.

"Siç reflektojnë akuzat e zbuluara sot, Zyra jonë do të vazhdojë të punojë fuqishëm me partnerët tanë të zbatimit të ligjit për të zbuluar dhe mbajtur përgjegjës ata që në mënyrë të fshehtë tentojnë të kryejnë fushata keqdashëse të ndikimit të huaj këtu në Shtetet e Bashkuara."

Emri:  73068173-12285253-image-a-17_1689044424825.jpg

Shikime: 656

Madhësia:  46.4 KB
    Hunter Biden u fotografua me babain e tij Joe në qershor. Luft tha se kompania energjetike e kontrolluar nga shteti kinez CEFC po paguante 100,000 dollarë në muaj për Hunter Biden dhe 65,000 dollarë për xhaxhain e tij, vëllain e Joe, Jim Biden.

Emri:  71648471-12147685-image-a-30_1685615626175.jpg

Shikime: 662

Madhësia:  59.6 KB
    Joe Biden dhe vëllai Jim Biden (djathtas) zgjedhin shijen e tyre në Ellen's Homemade Ice Cream në Charleston, Virxhinia Perëndimore, 24 tetor 2008

Emri:  73068141-12285253-image-a-20_1689044654620.jpg

Shikime: 676

Madhësia:  40.5 KB
    Luft tani përballet me disa akuza, duke përfshirë trafikimin e armëve dhe akuzohet për përpjekje për të ndërmjetësuar shitjen e armëve kineze në Libi, Kenia dhe Emiratet e Bashkuara Arabe, pa lejet e nevojshme.

Luft akuzohet se ka tentuar të ndërmjetësojë shitjen e armëve kineze në Libi, Kenia dhe Emiratet e Bashkuara Arabe, pa lejet e nevojshme.

Prokurorët pretendojnë se ai ka komunikuar me kod, duke iu referuar armëve si 'lodra' dhe Shtetet e Bashkuara si 'xhaxha'.

Ai gjithashtu iu referua naftës iraniane si braziliane, në një përpjekje të supozuar për të fshehur origjinën e vërtetë të karburantit.

Në aktakuzë thuhej se Luft foli vullnetarisht me hetuesit dhe i gënjeu në mënyrë të përsëritur - duke këmbëngulur se ai nuk ishte i përfshirë në trafikimin e armëve apo ndërmjetësimin e tregtisë së naftës iraniane.

“Për vite me radhë, Luft, një shtetas i dyfishtë amerikano-izraelit, i cili shërben si bashkëdrejtor i një instituti kërkimor me bazë në Maryland, u angazhua, së bashku me të tjerë, në skema të shumta kriminale ndërkombëtare”, thuhet në aktakuzë.

Luft pretendon se akuzat kundër tij janë të motivuara politikisht dhe janë krijuar për ta ndaluar atë të ndajë atë që di për Hunter, Jim Biden dhe bizneset e tyre.

"Shanset që unë të kem një gjyq të drejtë në Uashington janë pothuajse zero," tha ai.

Duke shpjeguar se pse ai e anashkaloi dorëzaninë, ai shtoi: 'Më duhej të bëja atë që duhej të bëja. Nuk dua t'i fus njerëzit në telashe.'

Autoritetet greke e kuptuan se ai kishte anashkaluar dorëzaninë pasi gjeti makinën e Luftit të braktisur pranë aeroportit. Ai i tha botimit se tani ishte në një vend tjetër.

Ish-koloneli i Forcave të Mbrojtjes izraelite pretendon se ai ishte 'akuzuar për një krim të menduar' mes akuzave të tij për trafik armësh.

Akuzat datojnë nga një email me një bashkëpunëtor pesë vjet më parë.

Luft i tha The New York Post: “Më kërkua nga një tregtar armësh në mirëbesim, një mik izraelit, të pyesja me një kompani që e dija nëse kishin një artikull dhe cili do të ishte çmimi i një artikulli.

“Këtu përfundoi komploti. Asnjë ndjekje, pa para, asnjë aktivitet ndërmjetësimi”, pohoi ai.

Luft tha gjithashtu se kishte një qëllim të keq pas urdhrit të tij të nxjerrjes, i cili u lëshua më 1 nëntor 2020 - shtatë ditë përpara afatit të mesëm.

Ai pretendon se është përpunuar pak para se demokratët të pritej të humbnin kontrollin e Dhomës së Përfaqësuesve ndaj republikanëve që donin të hetonin familjen Biden mbi korrupsionin e dyshuar dhe abuzimin e ndikimit të huaj.

Emri:  71647249-12147685-image-a-25_1685613757041.jpg

Shikime: 666

Madhësia:  28.9 KB
    Luft pohon se atij nuk i kishte mbetur asnjë alternativë veçse të largohej nga lirimi me kusht pasi ai beson se shanset e tij për të marrë një gjyq të drejtë janë 'praktikisht zero'

"Kur u bë e qartë se republikanët do të fitonin Dhomën e Përfaqësuesve ose Senatin, papritur vijnë [Republikani republikan James] Comer dhe [Republikani Jim] Jordan dhe loja po ndryshon," tha ai.

“Do të ketë pyetje, thirrje dhe hetime [kështu që] ata [administrata] duhet të më diskreditojnë. Nuk e kam menduar kurrë të vij përpara. Gjatë vitit 2020 u ula i qetë si peshku.

Ai shtoi: Nuk doja të merresha me këtë lojë, por kur më arrestuan nuk kisha zgjidhje tjetër veçse ta hidhja në erë.'

Luft e bëri kërkesën e tij në fillim të këtij viti pasi u ndalua në aeroportin e Qipros.

"Unë jam arrestuar në Qipro me një kërkesë të motivuar politikisht për ekstradim nga SHBA," shkroi ai në Twitter më 19 shkurt.

"SHBA, duke pretenduar se jam një tregtar armësh. Do të ishte qesharake po të mos ishte tragjike. Unë kurrë nuk kam qenë tregtar armësh.

“DOJ [Departamenti i Drejtësisë] po përpiqet të më varrosë për të mbrojtur Joe, Jim dhe Hunter Biden. Të përmend emra?”, ka shkruar ai.

Tweet-i u soll në vëmendjen e hetuesve të Shtëpisë.

Emri:  71648405-12147685-image-a-29_1685615622482.jpg

Shikime: 666

Madhësia:  53.8 KB
    Zv.presidenti i atëhershëm Joe Biden, majtas, me djalin e tij Hunter, djathtas, në lojën e basketbollit të kolegjit Duke Georgetown NCAA në Uashington, 30 janar 2010

Emri:  73068159-12285253-image-a-18_1689044483879.jpg

Shikime: 671

Madhësia:  56.7 KB
    Republikani Jim Jordan nga Ohio është një nga anëtarët e Dhomës së Përfaqësuesve të SHBA që ka hetuar Bidens

Kjo vjen pas emaileve të zbuluara në fillim të këtij viti se Hunterit i ishte kërkuar të përdorte kontakte në FBI për të ndihmuar partnerin e tij të biznesit kinez, i cili u arrestua për ryshfet dhe pastrim parash.

U pretendua gjithashtu se Hunter Biden përdori një zyrtar të lartë të FBI-së të koduar me emrin "One Eye" për të përcjellë informacionin e zyrës sekrete te partnerët e tij të biznesit kinez.

Patrick Ho – i dënuar për ryshfet dhe pastrim parash në vitin 2018 – ishte sekretar i përgjithshëm i CEFC, gjiganti kinez i naftës Hunter me të cilin ishte partner dhe i cili i dërgoi familjes Biden më shumë se 5 milionë dollarë.

Hunter Biden e përshkroi Ho si 'shefin e spiunazhit të Kinës' në një bisedë të regjistruar në maj 2018 në laptopin e tij të braktisur dhe dokumentet e gjykatës tregojnë se Ho ishte nën vëzhgim nga forcat federale të zbatimit të ligjit në një hetim të lidhur me spiunazhin.

Hunter mori një pagesë prej 1 milion dollarësh për të përfaqësuar Ho si avokatin e tij përpara se të arrestohej në nëntor 2017. Ai gjithashtu pranoi të fliste me agjentët e FBI-së për të mbledhur informacion mbi çështjen kundër klientit të tij të lidhur me Partinë Komuniste Kineze.

Më 18 shtator 2017, Ho mbajti Hunter me një kontratë 1 milion dollarë.

Marrëveshja, e marrë nga DailyMail.com në fillim të këtij viti në mars nga laptopi i braktisur i Hunter, e përshkruan Ho si "Zëvendëskryetar dhe Sekretar i Përgjithshëm i Komitetit të Fondit të Energjisë të Kinës" (CEFC) dhe thotë se Hunter do të sigurojë "Këshill për çështjet që lidhen me ligjin amerikan dhe këshilla në lidhje me punësimin dhe analizën ligjore të çdo firme ligjore ose avokati në SHBA'.

Dy muaj më vonë, Ho u prangos nga agjentët e FBI-së të cilët e përgjuan atë në Aeroportin JFK në Nju Jork më 18 nëntor 2017 me akuzën e ryshfeteve të zyrtarëve të qeverisë afrikane për CEFC.

Burimi: Daily Mail

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2023, 01:25
  2. Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 16-05-2023, 10:47
  3. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 28-02-2023, 02:01
  4. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-12-2022, 01:02
  5. Luft Popullit
    Nga Gordon Freeman në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-02-2010, 21:05

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •