Fëmijët e mi të dashur, më dëgjoni:
Në muajin e shtatë të vitit, numrat e të cilit po ti mbledhësh japin shtatë, pentarkia e errësirës do të bindë shtatë kombe që të bien dakord dhe të sjellin kulmin e Luftës së Tretë Botërore, si një shërbesë ndaj satanait.
Para se të vijë periudha e shtatë shtatë-vjeçare, që do të jetë koha kur shpëtimtari i rremë do të kurorëzohet mbret i botës për shtatë vjet, aty nga fundi i periudhës së dytë shtatë-vjeçare që është koha që ne jemi duke jetuar, bota ka për tu bërë krejt e çmendur dhe llogjika do të kthehet së prapi.
Lufta ka për tu përhapur me një hap të shpejtë kudo, në gjithë Evropën dhe Azinë, dhe kanë për të dalë në skenë armë të reja të tmerrshme.
Gjithçka ka për tu shfytyruar. Ajri do të ndotet dhe jeta e njerëzve do të vështirësohet. Uji do të kthehet në lluks se burimet e ujrave do të thahen.
Njerëzit e dëshpëruar, si një turmë karkalecash, do të lëvizin nga një vend në tjetrin në kërkim të ujit të pijshëm.
Fatlum janë ata popuj që kanë shumë shenjtorë, se shenjtorët kanë për ti mbajtur ujrat e nëntokës të vendlindjes për ta.
Kufijtë do të mbyllen dhe njerëzit do të bllokohen në një vend. Në atë orë, frika, terrori dhe paniku kanë për të mbizotëruar.
Satanai ka për të bërë thirrje që të gjitha kafshët e tokës që na japin qumësht e mish e ushqim, të therren të gjitha, dhe fermerët të mos e kultivojnë më tokën e tyre. Ka për tu përhapur uria dhe shumë njerëz do të vdesin.
Do të merret një vendim që ushqimet të prodhohen në laboratore dhe njerëzit që do të hanë këto ushqime papritur do të çmenden.
Copëza të pafund të nanoteknologjisë do të futen në trupin e njerëzve, që të mund të kontrollojnë me anën e kësaj teknologjie mendjen dhe trupin e tyre, e të mos kenë më vend ku të fshehin kokën.
Klima e tokës do të hakëmerret ndaj njerëzve dhe vullkanet që do të shpërthejnë do të ndryshojnë gjithë strukturën e tokës. Kështu ka për tu shfaqur ndëshkimi i Zotit.
Vaj me det për atë shtet që me paturpësinë më të madhe sfidon Zotin dhe u merr frymën kombeve me mashtrimet e veta. Ka për të shijuar i pari ndëshkimin e Zotit e ka për tu shpërbërë.
Nëse njerëzit nuk pendohen, errësira ka për tu përhapur akoma më shumë dhe dielli i së vërtetës, që akoma shkëlqen, ka për tu mbulur me vello. Llogjika do të humbi krejtësisht dhe djalli ka për të sunduar në mbarë botën.
Njerëzit do të jetojnë si të hipnotizuar dhe falë trushpëlarrjes së vazhdueshme, kanë për ti mbajtur të mbyllur si kafshë në kafaz.
Kisha ka për tu bashkuar me establishmentin politik, dhe pas kësaj do të pranojë në heshtje dhe në mënyrë tinzare ligjet e tjetërsuara që do të nxjerri dinakërisht ky establishment politik.
Errësira shpirtërore do të përhapet kudo dhe të gjithë do të thonë se e zeza është e bardhë, teksa të bardhët do të persekutohen dhunshëm nga të gjithë.
Tre do të jenë Papat e fundit, përfshi edhe atë që jeton sot, dhe tre do të jenë edhe mbretëritë e reja të fundit që do të shfaqen mbi tokë.
Tre mbretëri me lavdi jetëshkurtër do të mbretërojnë mes gjakut dhe luftërave. Ariu do të jetë i pari, Dragoi i dyti, dhe gjarpri i Antikrishtit i treti.
Çdo mbretëri do të ketë një Papë dhe mbretëria e tretë ka për tu lëvduar nga Pseudo-Profeti i madh i fundit në mënyrë satanike.
Duke filluar që me Papën e dytë, një Qeveri Botërore dhe një Kishë Botërore do të shfaqen dhe feja e vërtetë dhe adhurimi i Krishtit do të tjetërsohen me plot mashtrime.
Në vorbullën e fesë së re, të gjithë udhëheqësit kishtarë do të bashkohen dhe do ti detyrojnë besimtarët e krishterë që t'i ndjekin nga pas në mënyrë tinzare dhe falë shantazhit.
Besimtarët do të fshihen dhe Judat e besimit do të kthehen në ekzekutuesit e Kishës. Kisha e nisi jetën e saj me persekutime dhe fundi i saj do të jetë po me persekutime.
Plot martirë e shenjtorë të rinj kanë për të lëvduar Kishën dhe me shpirtin e profetit Ilia brenda tyre, do t'iu kërkojnë llogari udhëheqësve kishtarë të papenduar e të mashtruar.
Gjaku nuk ka për tu derdhur më nga rradhët e idhujtarëve por nga rradhët e pseudo të krishterëve.
Pak fare Priftërinj të Lartë të vërtetë kanë për të mbetur, që do të shkëlqejnë si dielli mbi tokë, dhe rreth tyre do të mblidhen të gjithë besimtarët e vërtetë.
Profeti Jeremia do të qajë përsëri me zi mbi rrënojat e besimit dhe atdheut.
Qielli oshëtin me të madhe që të na zgjojë nga gjumi: "Pendohuni se një e keqe e madhe po vjen mbi tokë".
A jemi vallë kaq të shurdhët e të verbër, që të zgjedhim vetë ferrin që në këtë jetën tonë këtu mbi tokë?
Mund ta degjoni mesazhin e mesiperm nga goja e vete Ati Elpidios ne greqisht, me titra ne anglisht, ne videon me poshte:
Per te lexuar e degjuar me shume nga Ati, klikoni mbi #elpidios vagianakis
Krijoni Kontakt