Senatori i Pensilvanisë Doug Mastriano priti një takim të ekspertëve të vërtetë të COVID, si dhe viktimave të lëndimeve të vaksinave më 9 qershor.
Panelistët ekspertë në këtë ngjarje përfshinin Dr. Peter McCullough – një nga kardiologët më të botuar ndonjëherë në Amerikë, me mbi 1000 botime dhe 660 citate në Bibliotekën Kombëtare të Mjekësisë.
Dr. McCullough ka dëshmuar para Senatit të SHBA dhe para legjislaturave në të gjithë SHBA
Ai gjithashtu ka dhjetëra botime të rishikuara nga kolegët specifike për COVID dhe ka komentuar gjerësisht përgjigjen mjekësore ndaj Pandemisë COVID-19.
Një folës tjetër, Thomas Renz, Esq, është i diplomuar në drejtësi nga Universiteti Case Western dhe ka qenë këshilltar për shumë padi federale që sfidojnë bllokimet për COVID-19, mandatet e maskave dhe kërkesat e vaksinave.
Më pas foli Steve Kirsch, një filantrop dhe ish-ekzekutiv i teknologjisë së lartë të Silicon Valley.
Z. Kirsch ka dëshmuar gjithashtu para Senatit të SHBA dhe Senatit të AP për sigurinë dhe efikasitetin e vaksinës COVID.
Folësi Graham Hetrick është i certifikuar në nivel kombëtar si hetues i vdekjes mjeko-ligjore nga Instituti Amerikan i Ekzaminuesve të Mjekësisë Ligjore dhe anëtar i Akademisë Amerikane të Shkencave Ligjore dhe Kolegjit Amerikan të Ekzaminuesve të Mjekësisë Ligjore.
Z. Graham ka qenë mjek i mjekësisë së qarkut Dauphin që nga janari 1990.
Shikoni videon më poshtë në anglisht:
Krijoni Kontakt