Jetės!!!!
Hesht tė them!Mos fol mė!Mė mbyte me kėtė monotoni nė gjuhė tė huaj.Si?Nuk tė degjova!?Aaaa... thua qė mendon pėr tė mirėn time.Epo mirė atėherė, mė thuaj ku qėndron kjo e mirė.Ku????Nė Trekėndėshin e Bermudave?Kaq thellė?Pse tallesh me mua!?.Po qesh ?Qesh sa tė plasėsh!Kėtė betejė do kemi ne tė dy.E di qė i kam fituar kėto pėrleshjet e fundit?Dhe e di shumė mirė qė ti po mbledh njė ushtri tė tėrė hallesh qė tė mė godasėsh pėrsėri.Po tė pres.Nuk e di se nga do ja fillosh tė mė godasėsh.Jam i pa pėrgatitur.E mora vesh qė je bėrė aleate
me ,zhgėnjimin,ndyrėsinė,injorancėn,poshtėrsinė.Fatke qėsia ėshtė bėrė mike me ty gjithashtu.Mora vesh qė ke bėrė shokė dhe ironinė dhe mashtrimin.
Unė kam ngelur vetėm me miqtė e mi tė vjetėr.Sinqeritetin,pastėrtinė,mirėsinė,shpresėn.J anė pak pėrballė hordhisė qė ke mbledhur ti.Po a e di qė nuk kam frikė?Po tė pres ,kur tė duash le tė vish.Betejat tona sapo kanė filluar.Do ta pranoj dhe humbjen nėse me vjen nga ti.Po vallė a e ke menduar se do dorėzohem???
Pėrshėndetje!!!!!!!!!
Krijoni Kontakt