Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 1

Tema: Jetės!

be yourself by yourself Maska e denku
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    in the casket garden
    Postime
    362

Jetės!

Jetės!!!!

Hesht tė them!Mos fol mė!Mė mbyte me kėtė monotoni nė gjuhė tė huaj.Si?Nuk tė degjova!?Aaaa... thua qė mendon pėr tė mirėn time.Epo mirė atėherė, mė thuaj ku qėndron kjo e mirė.Ku????Nė Trekėndėshin e Bermudave?Kaq thellė?Pse tallesh me mua!?.Po qesh ?Qesh sa tė plasėsh!Kėtė betejė do kemi ne tė dy.E di qė i kam fituar kėto pėrleshjet e fundit?Dhe e di shumė mirė qė ti po mbledh njė ushtri tė tėrė hallesh qė tė mė godasėsh pėrsėri.Po tė pres.Nuk e di se nga do ja fillosh tė mė godasėsh.Jam i pa pėrgatitur.E mora vesh qė je bėrė aleate
    me ,zhgėnjimin,ndyrėsinė,injorancėn,poshtėrsinė.Fatke qėsia ėshtė bėrė mike me ty gjithashtu.Mora vesh qė ke bėrė shokė dhe ironinė dhe mashtrimin.
    Unė kam ngelur vetėm me miqtė e mi tė vjetėr.Sinqeritetin,pastėrtinė,mirėsinė,shpresėn.J anė pak pėrballė hordhisė qė ke mbledhur ti.Po a e di qė nuk kam frikė?Po tė pres ,kur tė duash le tė vish.Betejat tona sapo kanė filluar.Do ta pranoj dhe humbjen nėse me vjen nga ti.Po vallė a e ke menduar se do dorėzohem???

Pėrshėndetje!!!!!!!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga denku : 01-05-2003 mė 09:39
    Nuk mund te qortohem,sepse dhe vete njeriu model ka skadencen e tij....!!!!!!!!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •