TE FALENDEROJ PER URIMET DHE SHPRESOJ TE ME ECI
AH MEQE RA FJALA E NJEH GJE GOCEN E AMBASADORES SE SHQIPERISE ;SEPSE DHE AJO STUDION ATJE NE VIENE ?????????????????????????
TE FALENDEROJ PER URIMET DHE SHPRESOJ TE ME ECI
AH MEQE RA FJALA E NJEH GJE GOCEN E AMBASADORES SE SHQIPERISE ;SEPSE DHE AJO STUDION ATJE NE VIENE ?????????????????????????
Me te then te drejten njof shum studente e student nga shum vende te Shqiperise, por edhe ate qe thua ti e njof, por nuk kam kontakte te shumta me ate gocen, po nejse sidoqofte si figure e njoh![]()
![]()
tash te pershendes edhe nji here
ciao
Jeta eshte Parajse me gjemba!!
Sh e mire qeke ne foto dhe e kuptoj shume se si ndihesh aty ne Graz.
Edhe ketu ku jam une pak shqiptare ka edhe per pak po harroj shqipen sepse ngaqe ka shume nga kosova mundohem te flas si ata e kam mesu mire fare dialektin e tyre.
Nejse une te uroj t'a mesosh mire gjermanishten sepse sic the dhe vete ti eshte nje gjuhe e veshtire shume.
Pas 5 vjetesh qe jam ketu akoma s them qe e kam pervetesuar mire fare.
Ich wünsche dir:'' Alles alles Gute und viel Spass.. !!
Es git Lüüt diä magi, anderi hani gärn, anderi hani lieb und dänn gits no derig wiä dich, diä hani tüüf i mim Herze und wett sie nie meh verlüüre!!
te flmd shume per mess
nuk e kuptove ku je ne austri apo ne gjermani?????????????
nejse ne shqiptaret jemi gjithnje me te kapshem per gjuhet keshtu qe s po e vras shume mendjen per gjuhen se e di qe nje dite te bukur do te mesoj super fare..........:::::::::::sa modeste
![]()
ciaaaaaaaaaaaaaaooooooooooo lori
thnx per urimin
ebenfalls
Hej,he mi ti se per pak desh harrova,ose me sakte ai blloku i shenimeve ma kujtoj.
Jam goce e kapshme une se dije ti![]()
Edhe 100 e dashur dhe te uroj... e di vete tiJe goce e kapshme
![]()
O loro..kam bo chat me ty nja dy hete shqiperia...po tani te pashe kus ishe.
Quanta vita hai contaggiato,quanta vita bruccerai...!
Lori qenka goce serioze.
Qenke pak larg mi lori se po te ishe ketu NDRYSHE DO TA BENIM MUHABETIN.ciao Lori82
DHE QE THUA TI KETE KISHA UNE PER TE THENE.DO THEM DHE TE TJERA POR ME VONE.
Krijoni Kontakt