Mashtrimi i Vatikanit me Alienët
Dr. Thomas Horn përshkruan atë që po ndodh në Vatikan dhe në mesin e theologëve të tij kryesorë në përgatitje për të ashtuquajturin zbulimin e qenieve aliene. Ai detajon shtrembërimin e Shkrimit të Shenjtë për të treguar se si këto qenie mund të mbërrijnë dhe me bekimin e Kishës, të lejohen të ungjillëzojnë njerëzimin.
Kush është Thomas Horn?
Thomas Horn është një lektor i njohur ndërkombëtarisht, prezantues i radios dhe autori më i shitur i disa librave duke përfshirë librat e tij më të rinj, Petrus Romanus: The Final Pope Is Here, Forbidden Gates dhe Apollyon Rising 2012. Ai është një kolumnist i njohur, artikujt e të cilit janë referuar nga shkrimtarët e L. A. Times Syndicate, MSNBC, Christianity Today, New Man Magazine, World Net Daily, News Max, Korrespondentët e Shtëpisë së Bardhë dhe dhjetëra revista lajmesh dhe agjencish shtypi anembanë globit. Ai është intervistuar nga kongresmenët dhe senatorët amerikanë për gjetjet e tij, si dhe është paraqitur në mënyrë të përsëritur në mediat kryesore duke përfshirë dhjetë shfaqjet kryesore të bisedave, Lajmet e mëngjesit të Amerikës për The Washington Times, The 700 Club, The Harvest Show, Coast to Coast AM, Profecia në Lajmet dhe Kisha e Radios Jugperëndimore për të përmendur disa. Thomas mori gradën më të lartë të doktoraturës së nderit të dhënë në vitin 2007 nga profesori legjendar Dr. I.D.E. Thomas për kërkimin e tij në historinë e lashtë, dhe është miratuar nga udhëheqës të tillë kombëtarë si Dr. James Kennedy.
Burimi: IMDB
Shikoni dokumentarin ne anglisht me poshte:
Krijoni Kontakt