Mosha ime me e preferuar esht +20,
Smokkie me pelqen shum mendimi jot vllai.
0-20
+20
+40
+50
Mosha ime me e preferuar esht +20,
Smokkie me pelqen shum mendimi jot vllai.
Jam Djal Malsor
Senior Year(Viti i matures)
Nuk e keni keq ju! mendimin e keni te shkelqyer![]()
Jam Djal Malsor
wow goce e mir e te njejtit mendim herePostuar më parë nga Goc^e_mir
Per mua mosha me e bukur eshte qe ne momentin qe lind dhe pak min para vdekjes.Cdo vit ka bukurite dhe suprizat e tij![]()
![]()
share a smile with everyone, hold a kiss for only one :)
Po mire e gjithe jeta eshte e bukur po ka te bukura e me te bukura e te bukura fare .... ( duhet te kete edhe ndonje tjeter po une nuk e di) kshu qe kush ju duket ju mosha me e bukur ???
Dashuria eshte fillimi i jetes dhe i cdo marrezie ,,, shijoje ate
mendoj se 20+ eshte ose do jete mosha me e bukur, por ndoshta e kam gabim kur ta kaloj do ju tregoj![]()
Love is like fog -- there is no mountain on which it does not rest
....makes the impossible possible
....rules without rules.
Hahah gjithmonene fakt ashtu te duket qe koha qe po kalon eshte edhe me e mira ( s'besoj qe do jete e njejte kur te plakemi)
![]()
Mosha me e preferuar per mua eshte mosha prej 20 deri ne 40 vjet...nuk e di po me pelqen pak me shume kjo moshe...behesh njeri i pjekur thuajne ne kete moshe...lol
Pershendetje!![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
E po eshte me mire kur je i papjekur se nuk kishe pse a vrisje mendjen![]()
Adoleshences i ve nje kryq te zi siper dhe as hamendesoj ta quaj moshe te preferuar, njeriu ne ate moshe eshte me konfuz se kurre, ne lufte me veten, nuk ka siguri per asgje, rrebelon per gjithcka, urren boten, eshte mendjelehte etetjera etetjera
Nuk mund te flas per nje moshe me te madhe jo se me frikeson ideja se si do me veje jeta vitet e ardhshme por thjeshte nuk mund te predikoj qe nje moshe specifike e jetes time ka per te qene mosha me e preferuar megjithese bindjet pozitive nuk me braktisin asnjehere
Atehere i bie qe mosha ime e preferuar eshte ajo qe kam tani ose 'mosha studentore' sic e percakton im ate, e ne pergjithesi shumica kete moshe ka me per zemer.
![]()
Toleranca, eleksiri i lirisë.
Krijoni Kontakt