nga mosha 20-35 vjec ... mosha me e bukur mendoj se mund te jete .... i ri dhe me energji ...
pink
0-20
+20
+40
+50
nga mosha 20-35 vjec ... mosha me e bukur mendoj se mund te jete .... i ri dhe me energji ...
pink
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
po si mendon ti me ato mosha qe ke thene si shembul se do te thone 50 apo + 40 cdo njeri pelqen ne te jete aq sa eshte ne momentin qe po shkruan kete pergjigje psh une jam 20 kaq kam deshire te jem dikush qe esht i fejuar i tille ka qef te mbetet ose ne ate moshe por si me realen per rinine gjthmon mosha 20 vjec eshte per cdo gje duk e nisur te paren dashurine po ce do cti besh adamit dhe eves qe shkuan dhe keputen frutat nga pema dhe si rjedhoje e saj njeriu ka mare nji ndeshkim vdekjen qe gjithkush sdo e deshironte qefte dhe sikur te ish 120 vjec
sex & speed
&&
sex & speed
:^smooches
gje me te bukur
ska per te rinjt
Une votova -20 se kjo jete mire me duket.
If u r successful,u will win some false friends and some true enemies; Succeed anyway.
varet 21 vjec eshte per mua po
edhe 4-5 vjec se nuk e vret trurin
per asgj jo pune jo shkolle je ne boten e cudirave
Smiling Faces, Beautiful Places
dihet gjithë +20
Sa te Rrosh Do Te Dashurosh! Juventus For Life!!
0-20 vjec se si ke hy halleve akoma ose me mire do te ishte 0-18.
nuk e di cfare do te thote te kesh pergjegjsi,te mendosh per te tjeret qe varen nga ty ene nqs gabon gabimet jane foshnjarake qe kane te bejne me shume me shkollen ene noi sherr tet-tuk rrugeve
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
Per mua do te ishte 14-20 koha e endrrave![]()
Dashuria eshte fillimi i jetes dhe i cdo marrezie ,,, shijoje ate
Shumica preferoje moshen 14-20.
Puna eshte qe mund te kesh nje jete te mrekullushme edhe kur je 50 vjec, kur jemi 14-20 jemi ne ajer, fillojme te hedhim hapat e pare ne jete, fillojme te njohim gjera te reja, na pelqen jeta, jemi energjike, na duket se mund te bejme cfare te duam.
Per mua nuk ka rendesi mosha, nqs me pelqen jeta qe bej, mund te jete edhe kur te kem 40 vjec, nuk me intereson sa kohe jam i lumtur, sigurisht mosha 14-20 me pelqen, sigurisht qe me pelqen te jem i levizshem, te mos kem gje mbi shpatulla, por lumturia mund te sigurohet edhe ne nje moshe me te madhe se 20 vjec.
Sinqerisht,
une
Cdo gje eshte relative...
MO po mos ji dhe aq i sinqerte ti fut edhe nja ca genjeshtra si puna e jone![]()
Dashuria eshte fillimi i jetes dhe i cdo marrezie ,,, shijoje ate
Postuar më parë nga eastbaby
MO po mos ji dhe aq i sinqerte ti fut edhe nja ca genjeshtra si puna e jone![]()
Keshtu jam une; nje tip i sinqerte![]()
Cdo gje eshte relative...
Krijoni Kontakt