Nuk kam aq konfidenca me ate sa te arrij t'ia them troē, me vjen dhe turp.
Po nje gje nuk kuptoj, sa kriminele me kalamajt e vet jane kto lloj femrash, qe s'i rrin ajo rehat.
Nuk kam aq konfidenca me ate sa te arrij t'ia them troē, me vjen dhe turp.
Po nje gje nuk kuptoj, sa kriminele me kalamajt e vet jane kto lloj femrash, qe s'i rrin ajo rehat.
Me e-mail mire tha kuqja. Gruas s'behet fjale, se ajo te thote s'ke pune te nderhysh ne punet e saj.
Dajaku
Pershkrimin e asaj goces, e kishe bere goxha seski. Eshte normale qe per nje vajze qe vishet ashtu te qarkullojne 1000 fjale.
Femrat merren me shume fjale, por, kur fillojne te merren edhe meshkujt ,jane 1000 here me te keqinj se femrat.
Mua per vete me ka ndodhur ti them ndonje shokut tim qe e kam bere me filanken vetem nga mendimi se po te mos ia transmetoj kete "arritje" timen,kam frike se ai do te mendoje per mua "eeee, ti je kot fare".
Dhe , pak a shume te gjithe cunat jane njesoj idiote ne kete aspekt.Dhe eshte kjo idiotesi qe merr ne qafe shume vajza.
Ndaj te them qe s'mund te jesh i bindur qe ate shokun tend e tradheton gruaja edhe sikur te jete nje shoku yt tjeter qe te thote se e ka cuar ne shtrat.
...niente che amassi di piu'...
Eshte nje gje: bashkeshorti i zonjes i ka syte ne balle per te pare se si vishet e shoqja. Atij ndoshta i pelqen. Persa i perket ceshtjes tjeter, ka te ngjare qe kur ti t'i kesh bere te ditur problemin, shoku yt te te thote qe mos m'i fut hundet ne punet e mia. Une mendoj te qendrosh indiferent.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 03-05-2003 mė 18:48
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
une do te thoja: punen qe nuk e ben ti, e ben tjetri...
nuk ben shok per koke e per shoke, a litar, sepse te del shok per ushkur... rasteve te tilla rriju sa me larg, edhe paraqitur se nuk i njeh fare...as 'kole4ktivi' nuk nderhynte ne raste te tillandodhe, qe po te nderhyjsh, te pret me keq, nga i shoqi, sesa nga vet gruaja e tille...i din Meta punet e veta...njeriu ka tulifare gidaje........rri larg
Femra e ka shti djallin nė gastare!
Po i the shokut tėnd se e shoqja e tradhton, kur ai ta ballafaqojė se ti i ke treguar jam i bindur se ka me ta shpif. Do thotė se ti ia ke vu syrin asaj dhe se e ke nga xhelozia.
Mos e shti therrėn nė kėmbė tė shėndoshė.
Krysore qė ti tė jesh i pastėr dhe nuk ia ha bukėn shokut me hile,
Krijoni Kontakt