Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    14-03-2003
    Vendndodhja
    Albanistan
    Postime
    146

Kush din si...

Njoh nje djale i martuar me femije, i zgjua e me dipllome, edhe ne jete normal jo se eshte matuf i njeh te gjitha anet e jetes.
    S'kam shume qe e njoh, por kam rrespekt per ate se eshte i rregullt ne jete, shef shpine e vet dhe punon, por gruaja pak simpatike vishet duke nxjerr kerthizen gati dhe kokat e cicave. Tani i ka ardhe dhe dashnori qe ka pas nga shqipria dhe tallin ****** me ate shokun.
    Une jam munduar t'i hedh ndonje fjale, dhe me duket se nga pergjigjet e tij sikur i din te gjitha, por nuk shof ndonje reagim.
    Ndonjehere kam dyshimin se nuk me ka kuptuar per ē'far i kam thene, por edhe druhem t'ia them troē.
    Dihet se kto raste jane shume te veshtira per tu trajtu. Nuk kam nevoj per psikolloget se nuk jam i ēmendur, por dua vetem sugjerime prej jush, te pakten me ē'ka keni pervoje se si e kane kaluar te tjere nje situate te ngjashme apo opinione qe te kem dhe nje rezultat e mos dal si tip dobiēi qe pergjoj ēiftet, apo kurvat me kurvaret.

Pres me sinqeritet mendimet tuja,flm.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dajaku : 30-04-2003 mė 18:00

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400

Re: Kush din si...

Postuar m?par?nga Dajaku
    Njoh nje djale i martuar me femije, i zgjua e me dipllome, edhe ne jete normal jo se eshte matuf i njeh te gjitha anet e jetes.
    S'kam shume qe e njoh, por kam rrespekt per ate se eshte i rregullt ne jete, shef shpine e vet dhe punon, por gruaja pak simpatike vishet duke nxjerr kerthizen gati dhe kokat e cicave. Tani i ka ardhe dhe dashnori qe ka pas nga shqipria dhe tallin ****** me ate shokun.
    Une jam munduar t'i hedh ndonje fjale, dhe me duket se nga pergjigjet e tij sikur i din te gjitha, por nuk shof ndonje reagim.
    Ndonjehere kam dyshimin se nuk me ka kuptuar per ?far i kam thene, por edhe druhem t'ia them tro?
    Dihet se kto raste jane shume te veshtira per tu trajtu. Nuk kam nevoj per psikolloget se nuk jam i ?endur, por dua vetem sugjerime prej jush, te pakten me ?ka keni pervoje se si e kane kaluar te tjere nje situate te ngjashme apo opinione qe te kem dhe nje rezultat e mos dal si tip dobi? qe pergjoj ?ftet, apo kurvat me kurvaret.

Pres me sinqeritet mendimet tuja,flm.
    Ka email ky personi? Se mund t'i dergonim me email anonim kete shkrimin tend

Mqse thua qe s'ke shume qe e njeh, keshilla me e mire per ty do ishte: "Rriji larg ketij muhabeti". Njerezit ne te tilla situata nuk lene arsyen te zoteroje dhe mund te te fajesoje ty per intrigant. Ki parasysh qe do jete fjala tende kunder fjales se gruas se tij; ke mendon se do besoje?

one in a million Maska e ^VJOSA^
    Anėtarėsuar
    11-05-2002
    Vendndodhja
    OLIMP
    Postime
    323
    mire e ka Kuqja rriji larg,,,sepse po te ishte aq i zgjuar ai nuk e linte gruan me femij te nxirrte kerthizen e te kishte muhabet me ish te dashurin e shqiperis,,,po i jepte drejtim ...gruaja me femij vishet me serioze jo me kerthiz jasht,,,ai me duket tutkun fare mua jo matuf sic the ti
    LuM i RrEmByEr

Larguar Maska e cunimartum
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    678
    se dija qe paska edhe keshtu burash Shqiperia
    turp turp
    Fen e ke krejt personale. MEMEDHEUN E KEMI TE PERBASHKET.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,964
    Postimet nė Bllog
    22
    Nese e ke shok interesi, nuk do tia thuash.
    Nese e ke shok per koke dhe vertet te dhimbset, do tia thoshe edhe pse kjo mund te beje qe ai te te urreje apo te mos te te flasi me me goje.

Eshte me mire per te te humbi shoqerine tende se sa te humbi nderin dhe dinjitetin ne syte e gjithe atyre qe e njohin dhe e dine se cfare po i ndodh. Burri ne te tilla raste, e merr vesh i fundit.

Une do ti flisja me pare te shoqes dhe do tia beja te qarte qe nese ajo nuk heq dore nga lojrat, ose nuk ia thote vete atij se cfare po ndodhte, ti do tia thuash se s'ben.

Albo
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-08-2002
    Postime
    495
    Albo, eshte ashtu sic thote Kuqja, shoku yt do te te marri per intrigant biles e shoqja mund ti thoje qe ti i je vardisur asaj por ajo si grua e mire dhe e ndershme qe eshte nuk mund ta bente kurre ate gje, edhe cili do te jete perfundimi? Ai ty do te te urreje, me gruan do vazhdoje te jetoje "i lumtur" dhe shoqeria juaj do te jete prishur, me mire rriji larg se ngado qe ta sjellesh nuk ke per t'ia dale dot mbane ashtu sic do, mjere kujt i bie ai fat thuaj...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Di68 : 01-05-2003 mė 14:13

one in a million Maska e ^VJOSA^
    Anėtarėsuar
    11-05-2002
    Vendndodhja
    OLIMP
    Postime
    323
    Gabim i madh po ti thuash gruas ne fillim...sepse ajo do filloj pergatitjet, vetmbrohjen,, do te thoje plot gojen "ske pune me mua ti, me jeten time. shif jeten tende" also dore ska per te heq sepse e ka bere rruge ajo ...plus qe do kete friken se mos i thuash ti atij dhe cdo beje ajo...do te te fus ty ne kurth ...kshu qe del tek ajo qe thote Kuqja,,,po prishet dynjaja mor amon...
    LuM i RrEmByEr

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-03-2003
    Vendndodhja
    Bruksel
    Postime
    256
    une do i isha e mendimit qe me te vertete ju se pari ta diskutonit me gruaj e tij,kjo do te ishte dhe si nje paralajmerim per te
    ndoshta do ta bente dhe te hiqte dore ,nga frika se mos humbi familjen.
    Me pas te gjesh menuren per t ja bere te ditur shokut tuaj por ne menyre anonime.
    "E mira vjen nga Zoti,e keqja eshte kusht i egzistences se krijeses"

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,964
    Postimet nė Bllog
    22
    Kuqaloshja, Di68 dhe Vjosa, keni plotesisht te drejte se po tia thosh ne sy shanset jane qe do te humbi shoqerine me te. Por mendoni edhe ate tjetren, po sikur ai ta mesoje nga te tjeret dhe te marri vesh qe ai e dinte e nuk i tha, si mendoni do te reagonte?!

Pra ku dolem, ne te njejtin qorrsokak.
    Nese ia thote ne sy vete, mund ta humbi shoqerine per momentin por mund ta fitoje serrisht me vone kur ai te kthjellohet. Po nuk i tha gje fare dhe e meson nga te tjeret, ai e ka humbur shoqerine perjete me te.

Pra vendimi i tij varet se cfare maredhenie ai ka me burrin e saj, thjeshte shok per mirembrema/mirupafshim apo shok per koke.
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

Shkoder Zemer Maska e Daja
    Anėtarėsuar
    26-07-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    17
    Dajak!
    Besoj qe i njohuri yt ka dijeni per ate qe i ben e shoqja. Thjesht ai eshte aq rehat me jeten qe ka krijuar sa nuk i ben pershtypje fakti qe e shoqja e tradheton, bile ndoshta kjo i krijon edhe komfort sepse mund ta lehtesoje ate vete si person nga plotesimi i qejfeve te saj ne krevat (ai djale mund te jete shume i ngarkuar me pune apo thjesht nuk arrin ta kenaqe plotesisht te shoqen). Sugjerimi im eshte qe ti lesh gjerat sic jane. Nese ti do nderhyje do ishte nje budallallek sepse ne linja te trasha "do fusje hundet aty ku s'te takon". Ose mund te jete dhe tjetra qe ai eshte aq i verbuar pas saj sa nuk sheh c'ndodh dhe nese do nderhyje do perpiqeshe ti jepje te verbrit sy gje te cilen nuk e arrin dot. Vazhdo ato dy pare muhabet qe ke me ate djale (apo dhe me shume) por as mos u lodh t'ja hapesh ate muhabet. Do dalesh ti i keqi dhe thashethemexhiu pavaresisht nga deshira e mire.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Prinderit tuaj deshirojne qe ju te keni me shume shoqeri shqiptare apo te huaj?
    Nga strawberrygirl_ nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 17-07-2010, 05:55
  2. Shenja ne Rruge!?
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 08:47
  3. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  4. Amerika, kjo shoqėri qė sheh nga e ardhmja
    Nga Brari nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 21-05-2006, 06:09
  5. Barazi midis mashkullit dhe femres
    Nga skerdi nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 27-06-2004, 08:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •