C'mendim keni per TVSH?
Per mendimin tim duhet ta nderroj siglen ne TQSH Televizioni i Qeverise Shqiptare.Nuk e di a e ndiqni(ne valet satelitore).Nqs po pres mendimet tuaja.
C'mendim keni per TVSH?
Per mendimin tim duhet ta nderroj siglen ne TQSH Televizioni i Qeverise Shqiptare.Nuk e di a e ndiqni(ne valet satelitore).Nqs po pres mendimet tuaja.
mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.
Edi 72
Per nga ana e lajmeve,un se ndjek fare.Tamam TQSH.Rrofte interneti per lajmet.
Sa i takon emisioneve shyqyr vetem ate telenovelen "Njerez dhe Fate" se per te tjera rrofshin TV e Kosoves.
:^zilet
Tironse (patriote) e hapa me shume kete teme sepse me erdhi per te qeshur kur degjova spikerin e lajmeve te thote qe ne nje anketim qe ishte bere nga revista ''Monitor"(keshtu me dukej se quhej)dilte se TVSH zinte nr 1 per besueshmeri ndaj emisioneve te lajmeve.
Eshte per te ardhur keq qe s'dine c'te transmetojne per ne qe ndodhemi jashte atdheut.Besoj se nuk eshte fakti qe nuk kane fonde por mungese serioziteti ne punen e tyre. Jane mesuar te vendosin ca kaseta kot me kot, te japin dhe te njejtat lajme tre here dhe e plotesuan diten.Cuditem perse duhet ti lexojne te njejtat lajme tre persona kur ato jane njesoj.?!!!?
S'besoj se duhet te jete shume e veshtire qe te marrin nje kamera ne krah dhe nje mikrofon ne dore dhe te bejne per cdo rreth nga nje dokumentar.Ta mesoj ai nga Saranda si eshte Puka dhe ai nga Tropoja si eshte Gjirokastra.Me pak fjale te bejne dicka qe shqiptari ta njohi Shqiperine.
Do donim dhe spektakle po nejse ato spo i kerkojme deri sa ta kapin veten.
Sa per telenovelen "Njerez dhe fate" shume e bukur dhe e arritur eshte po ce do qe e kam pare ne kaseta deri tek seria e 19-te dhe po pres sa te filloj e reja.Nejse per kete s'ma ka fajin njeri.
Le te shpresojme qe nje dite do behet Televizioni Publik Shqiptar.
mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.
Duke folur per tv shqiptare,ju rekomandoj nje tv satelitor shqiptar qe po ndryshon imazhin e tv shqiptare kudo. RTV ALSAT per me shume www.tvalsat.com ose www.alsat.tv
TVSH nuk e kam ndjekur kurre, sepse gjithmone o lajme o parlament, ose....
thjesht nuk ka program.....
rtv21 e shoh shume me shpesh se sa te tjerat...
Tvsh ka program po lajmet e politika ne pergjithsi eshte qeveritare e flasin e komentojn cka u pelqen e jo cka eshte, dhe ne qe ate kemi te vetmin informator per at qe ndodh ne ato pjese eshte teper katastrofale.
Zot me shpeto nga miqte, une mund te mbrohem vete na armiqte
Keto kohe ne Shqiperi e Kosove ka shume kanale. Pothuajse 40 ose me shume.
Kush mendoni se jane televizionet me te mira Shqiptare?
Per mendimin tim jane: tv klan, tv21 dhe top-channel
Une nuk i kam pare te gjitha kanalet se nuk jetoj me ne Shqiperi
por shumica jane kot fare.
tv klan ,top-chanel,telearberia, telesporti dhe vizion plus shikoj un pergjithesisht.....
Televizioni qė e meriton pėr tu shikuar ėshtė RTK dhe KTV.
DENIANA
Normal qe Televizionet me te mira jane ato shteterore derisa nuk jane te udhehequra nga QEVERIA - pra TVSH dhe RTK si dhe TV21 qe duket te jete shume profesional.
:^xhan2 "How often have you sailed in my dreams and now you come in my
awakening which is my deeper dream" K.Gibran :^smooches
Krijoni Kontakt