Celine Dion u sëmur nga një EFEKT ANËSOR I NJOHUR i vaksinës COVID (99,6% siguri)
Të dhënat e qeverisë amerikane tregojnë se ka 99.6% të ngjarë që Celine Dion ta ketë marrë sindromën e saj të personit të ngurtë nga vaksina kundër COVID. Ajo nuk mund të padisë për shkak të mbrojtjes nga përgjegjësia.
Celine Dion më në fund zbuloi se ka sindromën e personit të ngurtë, e cila është kaq e rrallë, saqë gjendet vetëm në 1 në një milion njerëz. A ishte ajo thjesht e pafat? Jo. Ajo u vaksinua.
Llogaritjet e mia, të paraqitura më poshtë, vlerësojnë se ka 99.6% mundësi që të jetë vaksina kundër COVID ajo që e ka shkaktuar lëndimin e saj.
Nëse ka ndonjë autoritet të respektuar mjekësor që mendon se e kam gabim dhe dëshiron të më sfidojë mbi provat dhe argumentet që paraqes më poshtë, përdor formularin "Më kontakto" dhe ne do të krijojmë një telefonatë të regjistruar me video.
Ju kurrë, as në një milion vjet, nuk do ta merrni me mend se cili është një efekt anësor i njohur i listuar i vaksinës Pfizer COVID?
Dorezoheni?
Përgjigjen e gjeni më poshtë:
Ne kemi prova që Pfizer dinte për SPS në shkurt 2021
Pfizer e dinte për këtë efekt anësor të mundshëm me gjasë përpara se të vaksinohej Celine Dion, por ata nuk kanë për detyrë ta zbulojnë këtë sepse hej, është një vaksinë e sigurt dhe efektive me vetëm efekte anësore të lehta. FDA thjesht duket në anën tjetër për çështjet e sigurisë. Kjo është mënyra se si bëhet shkenca.
Pfizer dinte për SPS në shkurt 2021 dhe FDA e dinte për të në prill 2021. Por FDA nuk do të paralajmërojë askënd për të gjitha këto efekte anësore sepse kjo do të krijonte hezitim ndaj vaksinave.
Falë Amy Kelly nga dailyclout.io, ne e dimë se SPS u raportua në dokumentet postmarketing të Pfizer në faqen 37, e cila është gjithashtu faqja 8 e Shtojcës 1. Të qenit në këtë dokument tregon se Pfizer ishte në dijeni jo më vonë se data 28/2/ 21, dhe FDA e dinte për këtë jo më vonë se prilli 2021.
Kështu që FDA dhe Pfizer nuk dinë dhe nuk i thanë asgjë publikut. Ata nuk janë përgjegjës për asnjë dëm, edhe nëse nuk i kanë dhënë dikujt pëlqimin e informuar duke zbuluar të gjitha efektet anësore.
Nuk e di nëse Celine mori vaksinën Pfizer apo jo, por profili i efekteve anësore të vaksinave të tjera është edhe më i keq, kështu që argumentet e mia zbatohen pavarësisht se çfarë vaksine ka marrë Celine.
Të dhënat e VAERS tregojnë se çdo diagnozë pas vaksinës e SPS ka 283 herë më shumë gjasa të shkaktohet nga vaksina sesa nga "fat i keq"
Tani le të shohim VAERS. Gjeje çfarë? Nëse merrni SPS pas vaksinimit, ka 99.6% mundësi që të jetë nga vaksina.
Numrat për SPS mbi 30 vjet implikojnë vetëm vaksinat e COVID dhe HPV.
Shënim: Ju duhet të lexoni librin Turtles All Way Down rreth vaksinës HPV (duke filluar në faqen 112) dhe se si mbuluan sinjalin e sigurisë atje; ata përdorën ekzaktësisht të njëjtat teknika të ndriçimit të gazit që perfeksionuan me vaksinën HPV në vaksinat e COVID).
Pra, për një vaksinë "të sigurt" si vaksina e gripit (që nuk e pranoj se është e sigurt, por vetëm për hir të argumentit), do të merrnim 1 raport në 30 vjet (0,03/vit). Për COVID, marrim 17 raporte në 2 vjet (8,5/vit). Pra, rritja relative e normës është 8.5/.03 = 283.
Me fjalë të tjera, matematika thotë se mundësia që Celine Dion të marrë SPS nga vaksina është 99.6%.
Me pak fjalë, është pothuajse e sigurt që Celine Dion është dëmtuar nga vaksina.
Por prisni, ka më shumë! SPS mund të ndodhë në të njëjtën ditë si vaksina kundër COVID!!!!
Nëse mendoni se kjo nuk është shkakësi, atëherë shpjegoni raportin VAERS më poshtë. Tregon se SPS mund të fillojë MENJËHERË pas vaksinimit. Kjo ka të ngjarë sepse është shkakësore, sepse mundësia që kjo të ndodhë nga "fat i keq" është shumë e vogël. Mos harroni, ka pasur vetëm 1 raport për vaksinën e gripit në 32 vjet. Cila mendoni se është mundësia që një SPS spontan të ndodhë në të njëjtën ditë me një vaksinim me vaksinën COVID? Shumë afër zeros.
Si e shpjegoni këtë? Ndodhi menjëherë pas të shtënave, në të njëjtën ditë. Sigurisht, ky person mund të kishte qenë "i pafat", por kur shikoni raportet e tjera, ato ndodhin në afërsi të vaksinës .
“Kontrolli i fakteve” i Reuters
Këtu është "kontrolli i fakteve" i Reuters për ju që të krahasoni se si ata interpretuan të dhënat e VAERS.
Epo…. ata nuk e bënë. A mund ta besoni këtë? VAERS është sistemi zyrtar i raportimit të ngjarjeve të padëshiruara të qeverisë amerikane për të cilin shpenzojnë 100 milion dollarë ose më shumë në vit për ta mirëmbajtur dhe ekspertët as nuk e shikojnë?!?!
Sipas ekspertëve të kontaktuar nga Reuters, nuk ka absolutisht asnjë provë që vaksinat COVID shkaktojnë SPS:
Uau. Kundërshtohet nga provat në pamje të qartë. Këta ekspertë nuk mund të shpjegojnë të dhënat e mësipërme. Ata as nuk e përmendin atë. Nëse do ta kishin përmendur dhe do të jepnin një arsye për ta hedhur poshtë, unë do ta dëgjoja arsyen e tyre. Por të flakësh Reuters me deklarata të rreme për të dhënat "nuk ekzistojnë" kur ato janë në pamje të qartë, kjo është krejtësisht joetike. Newsome duhet të shmangë komentet në fushat ku i mungon kompetenca.[Scott] Newsome, gjithashtu Profesor i Asociuar i Neurologjisë në Spitalin Johns Hopkins, i bëri jehonë kësaj: “Përgjigja e shkurtër është se nuk ka të dhëna apo prova që të sugjerojnë se vaksina COVID-19 shkakton Sindromën e Personit të Ngurtësuar. Ky është rasti edhe për vaksinat e tjera.”
Reuters nuk më kontaktoi kurrë në kontrollin e tyre të fakteve, sepse ATA NUK KONTAKTONIN KURRË ASKUSH nga ana jonë për të kundërshtuar ekspertët e tyre.
Pra, këto "kontroll faktesh" janë GJITHMONË të njëanshme (të paktën të gjitha ato që kam lexuar ndonjëherë). E keni vënë re këtë? Janë pjesë propagandistike. Ata duhet të hulumtojnë provat nga të dyja palët dhe më pas të paraqesin një përfundim. Në vend të kësaj ata thërrasin vetëm ekspertë që pajtohen me narrativën e qeverisë. Ky NUK është kontroll i fakteve.
Një gjë tjetër. Kontrolli i fakteve tha se SPS ishte një sëmundje auto-imune:
Përshëndetje…..!!!! Ka GOBS prova që vaksinat COVID shkaktojnë sëmundje auto-imune. Si mendoni se njerëzit vdiqën në studimin e Schwab për shembull? Është kristal e qartë. Ata pacientë vdiqën sepse sistemi imunitar sulmoi zemrën e tyre. Ky quhet auto-imunitet. Nuk mund të besoj se kontaktet e “ekspertëve” të Reuters janë aq të vdekur nga truri saqë nuk i kuptojnë as bazat rreth vaksinës së COVID. Verbëri me dashje siç do të thoshte Dr. Aseem Malhotra.Shkaku i saktë i kësaj gjendjeje të rrallë, e cila prek "vetëm rreth një ose dy në një milion njerëz" sipas John Hopkins Medicine ( këtu ), mbetet i panjohur, por zakonisht është shoqëruar me një reaksion autoimun…
Argumenti "thjesht është mbiraportuar këtë vit".
Debunkers do të pretendojnë se VAERS është mbiraportuar këtë vit.
Jo. Nuk ka asnjë dëshmi se VAERS është më i mbiraportuar këtë vit se vitet e tjera. Unë kam bërë sondazhe të shumta për këtë dhe kam shpenzuar shumë para për të treguar se nuk ishte raportuar tepër.
Dhe provat janë të dukshme në faqen OpenVAERS, e cila tregon se VETËM vaksina e COVID është "e mbiraportuar".
Në fund të fundit, nëse pretendoni se është "e mbiraportuar", ju lutem më tregoni provat tuaja për këtë. Ose pranoni ofertën time të debatit në krye dhe ne mund t'i kalojmë të gjitha të dhënat.
Përgjigje nga Professor Newsome
Më 17 dhjetor 2022, kontaktova me Profesor Newsome për komentet e tij dhe i dërgova një lidhje për këtë artikull. Nëse ai përgjigjet, do ta postoj.
Përmbledhje
Vaksinat kundër COVID SHKAKTOJNË SPS si dhe qindra ngjarje të tjera të rënda anësore të cilat i kam dokumentuar KOHË më parë . Thjesht nuk ka asnjë mënyrë tjetër për të shpjeguar numrat në VAERS. Askush nuk do të debatojë për mua për këtë.
Celine Dion zhvilloi SPS pas vaksinimit kundër COVID.
Shanset që ajo ta ketë marrë nga vaksina janë 99.6%.
A do të shkojë ajo te një mjek i specializuar në trajtimin e vaksinës së dëmtuar? Jo. Ka shumë të ngjarë që ajo t'i jetë thënë se nuk ishte vaksina nga mjeku i saj. Që do të thotë për fat të keq, ajo ka të ngjarë të mos shërohet kurrë pasi në përgjithësi, sa më shpejt të trajtoheni siç duhet, aq më i madh është shansi për të bërë një shërim. Për të marrë trajtimin e duhur, duhet të shihni një mjek që e kupton shkakun.
A do t'i tregojnë mjekët e Celine ndonjëherë për këtë artikull? Jo. Sa turp.
Celine Dion mund të jetë një zë i fuqishëm për të paralajmëruar njerëzit që të mos marrin vaksinën nëse ajo ka guximin të thotë të vërtetën.
Burimi: Substack
Krijoni Kontakt