Provat e mashtrimit zgjedhor në Amerikë

Sapo hapni sytë ndaj mundësisë që sistemet që ju besoni nuk janë aq të besueshme sa ju është bërë të besoni, filloni të shihni gjëra që kurrë më parë nuk mund t'i konsideronit të mundshme.

Emri:  Selection_code.jpg

Shikime: 149

Madhësia:  31.9 KB

Një senator amerikan më sugjeroi të shikoja filmin "KODI I ZGJEDHJES". Është i shkëlqyer. Unë rekomandoj që të gjithëve që ta lexojnë këtë të marrin një orë për ta parë, veçanërisht 15 minutat e fundit. Ju lutemi ta promovoni atë në rrjetet sociale pasi të shikoni filmin.

Duket se i ka shpëtuar vëmendjes nga të gjitha mediat kryesore. Jeni i befasuar?

Filmi më kujtoi betejën aktuale për të ekspozuar të vërtetën rreth mashtrimit me vaksinat. Mashtrimi zgjedhor është padyshim çështja më e rëndësishme dhe shpresoj që pasi të ekspozohet korrupsioni në vaksinë, do t'u hapë mendjet njerëzve ndaj mundësisë që ata të jenë mashtruar edhe për sigurinë e zgjedhjeve. Ky film tregon një histori shumë bindëse.

Heroi i këtij filmi është Tina Peters, nëpunëse e qarkut dhe regjistrues në Mesa County, Kolorado dhe një avokate e hapur për zgjedhje të lira dhe të ndershme.

Këtu është profili i Tina në Wikipedia . Mbani në mend, Wikipedia është shumë e njëanshme për ta bërë atë të duket keq. Shume keq.

Tina është heroina e filmit dhe ajo ka një pjesë të provës së hekurt : hedhjen e imazheve të diskut të makinerive zgjedhore para dhe pasi prodhuesi e ka manipuluar. Kushdo që e ka parë këtë dëshmi i bën përshtypje.

Ajo që ndodh është se "ata" e rrotullojnë atë dhe e bëjnë atë të duket për publikun (dhe zbatimin e ligjit) sikur ajo është keqbërësi. Kjo largon vëmendjen nga provat e imazhit të diskut.

Si mund të thuash kush po të thotë të vërtetën?
Është e lehtë. Pothuajse në të gjitha rastet, janë njerëzit që nuk janë të trembur nga kamera.

Merrni parasysh sa vijon:

Sekretari i Shtetit i Kolorados refuzoi të dilte para kamerës për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje për krijuesit e filmit

Tina Peters bashkëpunoi plotësisht me kineastët

Tina Peters nuk ka një kalë në këtë garë: ajo nuk ka qenë kurrë e përfshirë në politikë para zgjedhjes së saj.

Filmbërësit nuk kanë kalë në këtë garë (ata janë të fokusuar në çështje të tjera) dhe janë të njohur për ekspozimin e së vërtetës.

Provat flasin vetë. Ekspertët që kanë parë imazhet e diskut para/pas hard disku e quajnë atë një "armë duhanpirëse".

Tinës i mungojnë aftësitë teknike për ta arritur këtë. Ata që e akuzojnë atë për modifikimin e të dhënave nuk kanë treguar ende se kush e ka bërë punën.

Askush nuk duket të jetë në gjendje të shpjegojë se si ndodhi prishja e të dhënave nëse prodhuesi ishte i sinqertë.

Shteti nuk duket se dëshiron të kërkojë gjetjen e individit përgjegjës për modifikimin e të dhënave të zgjedhjeve.

Është e vështirë, apo jo?

Shikoni filmin ne anglisht: https://selectioncode.com/

Burimi: Substack