Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 34 prej 34
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,029

Për: Elon Musk: "Më iku truri kur mësova se disa agjensi shtetërore kishin akses të plotë tek Twitte

Me kujtove ate intervisten e lonit te CNN kur i tha atyre gazetareve qe kishin qene shume te vemendshem kur trasmetonin hedhjen e rraketave te lonit ne hapesire dhe per kete gje i dhuroi atyre te CNN ca leke xhepi dmth 100 milion dollare

Eshte njeri i deshtuar me shume leke loni tesles o komandant planeti mars ku kerkon te beje rrush e kumbulla leket eshte planet ne vdekje e siper ,planeti ardhshem per banim nuk eshte marsi por venusi

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,963
    Postimet në Bllog
    22

Për: Elon Musk: "Më iku truri kur mësova se disa agjensi shtetërore kishin akses të plotë tek Twitte

Intervista e plote

Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 20-04-2023 më 15:12

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,029

Anija hapësinore Starship e kompanisë së Elon Musk, SpaceX, shpërtheu në një ajër gjatë provës së dytë të dështuar brenda një jave.

Raketa më e fuqishme në botë u ngrit nga Teksasi i Jugut, por filloi rënien pas vetëm 4 minutave në ajër. Shpërthimi bëri që të dyja pjesët e anijes të përplaseshin drejt Tokës, ndërsa shpërthyen në flakë gjatë zbritjes.

balkanweb.com

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,029

Ka disa shqetësime që mund të ngjallen me faktin që disa agjenci shtetërore kanë akses të plotë tek Twitter. Një nga shqetësimet kryesore është marrja e të dhënave personale dhe të informacionit nga llogaritë e përdoruesve në Twitter. Kjo mund të shkaktojë shqetësime në lidhje me privatësinë dhe sigurinë e të dhënave personale të përdoruesve.

Një tjetër shqetësim mund të jetë marrja e informacionit nga llogaritë e përdoruesve për qëllime politike ose për qëllime të tjera të një agjencie shtetërore. Kjo mund të shkaktojë shqetësime në lidhje me lirinë e fjalës dhe të drejtat e njeriut.

Megjithatë, nëse agjencia shtetërore ka akses të plotë tek Twitter për qëllime të sigurisë dhe luftimit të krimit, kjo mund të jetë e nevojshme për mbrojtjen e qytetarëve dhe të sigurisë së tyre.

Pra, është e rëndësishme që të gjitha agjencitë shtetërore të jenë të përgjegjshme dhe transparente në lidhje me përdorimin e të dhënave personale të përdoruesve dhe të mbikëqyrjes në rrjetet sociale.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema të Ngjashme

1. Rrjetet Sociale
    Nga sirena_adria në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 26-04-2025, 20:58
  2. Si po na e shkatërrojnë jetën Rrjetet Sociale?
    Nga prizrenasi_30 në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 04-03-2021, 06:24
  3. Rrjetet sociale
    Nga Hermosa në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 14-10-2016, 02:16
  4. Interneti, fëmijët të ekspozuar në rrjetet sociale !
    Nga Wordless në forumin Të jesh prind
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-04-2014, 23:24
  5. Rrjetet sociale!
    Nga peyoni në forumin Mentori akademik
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 27-04-2012, 10:56

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •