Nese vertet ky ka qene shkaku(sepse pasi ajo vdiq e verteta 100% nuk dihet) po nese ka arritur te vras veten vetem per nje puthje eshte Kulmi i budallekut!
Nese vertet ky ka qene shkaku(sepse pasi ajo vdiq e verteta 100% nuk dihet) po nese ka arritur te vras veten vetem per nje puthje eshte Kulmi i budallekut!
Dream as you'll live forever,live as if you'll die tomorrow!
Mendoj se eshte kulmi i njorances nese shkaku i vertete eshte ajo qe thuhet. JA se cfare sjelle prapambetja dhe skamja. Edhe sikur te jete shkak tjeter motivi qe eshte dhene eshte prape nje injorance. Tani besoj se e kuptoni se cfare eshte injoranca dhe pasojat e saj.
I njejte me postimin e meparshem.
Ndryshuar për herë të fundit nga Mina : 01-05-2003 më 05:29
Une kujtoja se nuk do kishte budalla ne kete bote qe do hante kete mashtrim.
Paskam qene dhe une budalla.
Pse s'thuni qe qenka mush bota plot idjota.
Nuk mund te quhet budalla nje person qe ndoshta ka humbur kontrollin. Gjithkujt mund t'i ndodhe.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Prap nuk me kujtove!
E kam fjalen se askush nu do besonte se ajo vrau veten se "e pa (çuni) duke i puth", dhe 5 vjec. Kjo eshte News per çmendine.
Paska pas goxha motiv me vra veten. Megjithate mund te kete pas dore dhe vjehrra, te ciles i ka ik truni kur ka pa nusen qe ishte civilizu icik si shume.![]()
:-)
buhhhhhhhhhhh..... sa qunah per ate gocen...po mire nuk gjeti ndonje arsye tjeter gazeta po kte dha...
jo per gje por kisha shume kohe qe nuk degjoja ngjarje kaq shume te ''budallallepsura''.pse me verte e hani ju... tani mua nuk me mbushet mendja por me sinqeritet them qe seshte prapambetja qe ben te tilla gjera por trashesia e njeriut...me vjen shume keq per ate por si i thone truri gje e madhe dhe po ja mbushe mendjen vetes qe do i jap fund vetes e ben dhe pa mundim fare biles... ehhhhh thuaj la vie...
Ti me the TE DUA :^xhan2 & me puthe embel, syte me lotuan ishte vec nje enderr :^naterres
Pra,e pa djali 5-vjecar duke u puthur me te shoqin,ajo futet ne dhomen e gjumit dhe helmohet me votatoks!
Po helmi c'kerkonte ne dhomen e gjumit?
Qe gazetaret bejne edhe shkrime te llahtarshme,kjo dihet,por,pse ndonjehere kur shkruajne e harrojne fare logjiken e zbukurimit te ngjarjeve?!
...niente che amassi di piu'...
mos ka qene gje lezbike se perndryshe nuk ka shpjegim.
ne raste te tilla nje person nuk sheh zgjidhje per kete situate dhe vetevrasja eshte rruga e vetme.
tani mendoni po ta kish pare djali duke puthur bashkshortin nuk do cmendej gruaja te vriste veten por ne qofte se ajo kish puthur nje femer tjeter atehere do kish mjaft arsyje per dicka te tille. te familjes mund e kane maskuar kete incident duke thene qe puthi burrin e saj dhe jo gruan e botes qe do te krijonte me neveri se vet vrasja e saj.
thjesht mendimi im dhe as qe mund te ket ndodhur keshtu.
lilith
Who am I to judge a vowel more alluring than the words it generates ?
Krijoni Kontakt