Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 29
    i/e regjistruar Maska e Beqari002
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Postime
    500

Vret veten, se e pa djali 5 vjeçar duke puthur bashkëshortin

Ta diskutoje se bashku.Athua eshte e mundur sot kjo????!!!!

Vret veten, se e pa djali 5 vjeçar duke puthur bashkëshortin

ELBASAN (29 Prill) - Një ngjarje e rrallë ka ndodhur mbrëmë në fshatin Topojan të Elbasanit. Një 26 vjeçare i ka dhënë fund jetës së saj, për një arsye krejt të veçantë. Bukurie Plaka, 26 vjeç nga fshati Topojan, vdiq mbrëmë në spital, pasi kishte përdorur lëndë helmuese për vetëvrasje. 26 vjeçarja vendosi t'i japë fund jetës, sepse djali i saj 5 vjeçar e kishte parë duke puthur bashkëshortin. anjo/ro (News 24/BalkanWeb)
    ----------------------
    --------------------------
    Oj sharki e lehte si era , a ka ardhur ne Shqiperi pranvera?
    Jam martuar002

ChErRy_LiPs Maska e BlondiE_18
    Anëtarësuar
    05-08-2002
    Vendndodhja
    US
    Postime
    559
    GOd...budalliku me i madh qe kam degjuar deri me sot..cte ben prapambetja...
    Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!

BeRaTsE 83

i/e larguar
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    189
    Akoma nuk eshte vertetuar qe ai qe po puthte ka qene vertet i shoqi...mbase ishte komshiu.
    Megjithate prape nuk justifikohet veprimi qe ka bere, por duke qene ne Elbasan.....
    Keni nxjerre ndonje perfundim pse numri me i madh i vetevrasjeve eshte ne Elbasan?

Moderatore
    Anëtarësuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Nuk eshte aspak normal nje veprim i tille. Meqenese e ndjera ishte kaq e turpshme duhej te bente me shume kujdes. Eshte e rende per femijen te shohe prinderit duke u puthur apo duke bere dashuri. Ata duhet te jene te kujdesshem dhe te mos i japin shanse te tilla femijeve. Akti i kryer nuk e fshin nga memoria e femijes momentin flagrant.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

*Forever* Maska e malli
    Anëtarësuar
    24-09-2002
    Vendndodhja
    Antwerpen
    Postime
    668
    Kjo gje te çon vetem nga prapambetja , por te vjen keq qe te shkoj njeriu deri ne kete gjendje.
    **Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    Nuk besoj se ai ka qene shkaku qe ajo te vrasi veten. Duhet bere vertet kujdes kur prinderit kane mardhenie seksuale por nje e puthur nuk te demton.
    Ne boten perendimore kjo bile konsiderohet si dicka e perditshme. Shume burra/gra puthen cdo dite edhe ne sy te femijeve (Jo puthje me zell) por kjo nuk te con ne vetvrasje. Diska ka patur ajo femer............?????????????

i/e regjistruar Maska e Beqari002
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Postime
    500
    Ja si e skjaron kete vetevrasje GSH

Puthja që ma çoi gruan në varr"

Vetëhelmohet se u puth me të shoqin në sy të djalit

Fatmir Popja

ELBASAN

Një vetëvrasje që erdhi nga puthja. Një nënë që i dha fund jetës së saj, pasi i biri 5-vjeçar e pa duke u puthur me të shoqin. Puthja që "vret" është dhënë në ambientet e shtëpisë. Ndërsa 26-vjeçarja Bukurie Plaka nga fshati Topojan i Elbasanit, nga turpi i një veprimi të natyrshëm i ka dhënë fund jetës, pasi fëmija i vogël kishte parë skenën e "ndaluar". Ajo nuk e ka menduar më gjatë, por fiksoi një mendim në kokë. T'i jepte fund jetës së saj. Gjithçka ka ndodhur pas një dreke familjare kur ata ishin mbledhur për të festuar ditën e pushimit të dy ditëve më parë. Në drekë jo çdo gjë kishte kaluar më së miri. Pasi kanë ftuar miqtë dhe në shtëpi ka nisur dëfrimi, në një moment, dy bashkëshortët Bukurie dhe Ymer Plaka janë përqafuar. Madje për një moment, ndoshta pa e kontrolluar mirë veten, pasi në tavolinë kishte edhe njerëz të tjerë, si dhe dy fëmijët e tyre, bashkëshortja e ka puthur burrin. Por këtë veprim të 26-vjeçares do ta shikonte djali i tyre 5-vjeçar, i cili e ka parë skenën e prindërve. E mbuluar nga turpi, ajo është futur në dhomën e gjumit, ku i ka dhënë fund jetës duke pirë vovatoks (ilaç për spërkatjen e rrushit). Pasi ajo është dërguart ë spital, ku dhe ka vdekur, burri i saj, Ymeri, është marrë në pyetje nga policia, "dialog" të cilin Gazeta ka mundur ta zbardhë.

Hetuesi: A mund të na thoni si ndodhi ngjarja?

Bashkëshorti: Gjithçka ka ndodhur në mënyrë të papritur. Për drekë kishim ftuar disa miq dhe po ia kalonim mjaft mirë. Unë dhe Bukuria ishim ulur pranë e pranë. Për një moment, ajo më puthi, pasi po flisnim e qeshnim.

Hetuesi: Çfarë ndodhi më pas?

Bashkëshorti: Djali 5-vjeçar, i habitur i tha të ëmës: O mami, pse e puthe babin, a nuk është turp? Kaq u desh që në të qeshnim dhe në të vërtetë gjithëçka nisi si me shaka. Ajo u skuq, por nuk e dha veten.

Hetuesi: Kush ishte tjetër?

Bashkëshorti: Ishin edhe 3-4 veta të tjerë, të afërmit tanë, dhe dy fëmijët.

Hetuesi: Po më pas?
    Bashkëshorti: Pa pritur, Bukuria u ngrit nga tavolina dhe doli jashtë. Nuk e kuptuam arsyen, por menduam se kishte donjë gjë për të marrë. Kur u vonua, shkuam për të parë se çfarë i kishte ndodhur. Kur hymë në dhomë e gjumit, Bukurien e gjetëm të shtrirë, me gojën të mbushur me shkumë të bardhë dhe gjysmë të vdekur. Pranë saj ishte një shishe me ilaç që spërkatim rrushin, vovatoks. E kuptuam menjëherë së çfarë kishte ndodhur. E nisëm për në spital, por pa mbërritur atje, ajo vdiq.

------------------------
    ---------------------------
    Oj sharki e lehte si era , a ka ardhur ne Shqiperi pranvera?
    Jam martuar002

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    A ka qene vetevrasje njehere? Shihni mos eshte ndonje genjeshter e fabrikuar nga i shoqi dhe te afermit te cilet mund te kene dore ne vdekjen e saj.
    Dhe nese eshte e vertete qe ka vrare veten, do kete arsye te tjera te cilat i shoqi mundohet t'i fshehe dhe perdor argumentin idiot qe u vra se e pa femija 5vjecar duke puthur burrin.

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    A me duket mu a keto gazetat shqiptare po duken perdite e me shum si "Jerry Springer Show"?

sWeEt DevIL Maska e YllBote
    Anëtarësuar
    26-01-2003
    Postime
    185
    cfare???? e pabesueshme.... per nje puthje ka vrare veten??? o ma god... djali 5 vjecar jo ti keshe gjet duke u puthur.. por dhe duke bere sex.. ajo s'kishte asnje arsye me vrare veten.. eshte nje budallik.. nuk eshte se djali e pa tu u puth me dashnorin.. ai e ka pare me te jatin e ti, burrin e saj... . jam pa fjale krejt.. akoma s'me besohet !
    Dont Let The Fear
    Of `Striking` Out
    Keep You From
    -- Playing The Game

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 17-05-2009, 04:39
  2. Mesuesi egjiptian rreh per vdekje nxenesin 11 vjecar
    Nga white-knight në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 30-12-2008, 21:19
  3. Hackeri 16 vjeçar vjedh sekretet e NASA-s
    Nga Miremengjes në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 14-05-2005, 12:30
  4. Nano të sqarojë pse i ka puthur dorën Rada Trajkoviçit
    Nga Beqari002 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-11-2002, 08:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •