Pershendetje ,jam i interesuar te marr informacion per rezultatet kurimit qe dikush ka marre tek mjeku alternativ Muje Haliti ne Prishtine qe sheron dhimbjet e shpines dhe te migrenes.Dikush qe mund te kete shkuar ju lutemi na tregoni per rezultatet qe keni marre Faleminderit