Postuar më parë nga
ilia spiro
Fraza dhe nje moral standart, sa the ti ka te beje me kalimin e vijes se kuqe te moralit, ...sepse sa thua di duhet ta marrim te mireqene???
Nuk flas dot 100%,por qe kanabisi perdoret ne mjekesi kjo nuk ka asnje diskutim. Se kush i pervehteson te ardhurat, grupet e oligarkeve sic i quan ti, jane pjese e ligjshme e sistemit kapitalist. Megjithate nuk e besoj qe punonjesit do paguhen me rroga qesharake, pasi shqiperia nuk eshte afganistan. Pasioni yt eshte i rritur se usa i ka zgjidhur mire problemet e veta. Pra, gjithe deduksioni yt per "moralin" bie poshte qe ketu.
Nuk e di mos ke degjuar ndonje "profeci" qe e quan lugat, te parin e popullit tend. Por, ka shume profecira te rreme sot, si dikur.
Nuk di per heroinen ne fakt, por o tunxh,, merre nje shishe raki 25 grade dhe pije per 5 minuta, cdo te ndodhe??? A nuk i demton alkooli qelizat e trurit??, po,.. atehere,..Gjithcka ka masen e vet, ata qe kalojne masen mbajne pasojat mbi vete,,,si me obezitetin etj.,,, mesoji femijet te ruhen dhe te mos tejkalojne masen,..., te tjerat i di pushteti, njerezit duhet te punojne dhe te gezojne...
Por kot po rrah uje ne havan,..., politika na ka marre me qafe ne shqiptareve,...shiko krye non graten me familje bashke, zjarrvenesi i shqiperise, e mos u ngaterro me gjera te tjera...mos dil kunder vendit tend gjitheperfshires ku jeton,...populli shqiptar sot te jep uje ne bisht te luges, eshte emancipuar ..ne raport me politiken
Mos gjen ndonje fjale ne Ungjill kunder drogerave me qellim sherimi??? une nuk kam gjetur
fryma e Ungjillit eshte dashuria, paqja, falja, vetepermbajtja,..etj.
Krijoni Kontakt