Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 24 prej 24
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,969
    Postimet në Bllog
    22

Për: Kryeministri i Qametit: Përgatituni për mungesa nafte dhe energji elektrike. Fajin e ka Putini!

O Ilia,

He mo, e arrestoi Pinoku i Baba Kalos Berishen apo jo? Kemi 6 muaj qe presim ne po hic. Cfare po pret, qe ta varri nga kembet me koken poshte tek Ura e Lanes?

Mbaje premtimin thuaj po je burre. Po nuk je burre, vish nje fustan e shko edhe ti tek haremi i Sulltan Erdoganit qe te fshehesh koken. Se stuhite qe po vijne, Baba Kalo eshte burre plak, nuk te mbron dot me.

Albo

Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,969
    Postimet në Bllog
    22

Tiranë: Studentët në protestë: "Ose të bien çmimet ose të bier qeveria!"

Emri:  auto_New_Project_11647296298.jpg

Shikime: 125

Madhësia:  39.5 KB

Ndërkohë që kryeministri Rama i quajti protestat e këtyre ditëve si të turpshme, nga ana e tij ish-kryeministri Sali Berisha ka njoftuar protestën e studentëve të Fakultetit të Shkencave Sociale të Univesitetit të Tiranës, për ditën e nesërme në orën 11:00.

‘Studentët zbresin në shesh, nisin revoltën! Mjerë tirani! Rrofshin studentët!’, shkruan Berisha në Facebook.

Slogani i protestës është ‘Të bien çmimet ose qeveria’.

Koha Jonë
    "Babai i shtetit është Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencëtari!"

Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,969
    Postimet në Bllog
    22

Kryeministri i Qametit apo Soros? Rama: Po vjen dita të mos kemi më naftë për makinat!

Po vjen dita të mos kemi më naftë për makinat!

Emri:  edi-rama3-3-770x394-1.jpg

Shikime: 150

Madhësia:  16.9 KB

Një paralajmërim i keq ka ardhur sot nga kryeministri Rama.

Kryeministri Edi Rama ka thënë se qeveria po përpilon një plan për kursimin e energjisë dhe hidrokarbureve. Në këtë plan që pritet të shpaloset në ditët në vijim, parashikohet që të ketë ditë të veçanta pa makina, si dhe në sektorë të ndryshëm në 3 ditë të javës të punohet nga shtëpia.

“Ndërkohë që diskutojmë çmimet këtu rreziku është mungesa. Pavarësisht se do ta blesh nuk e gjen. Agjencia e Energjisë sot ka paralajmëruar mundësinë e shokut më të madh të furnizimit me naftë ndër dekada. Ajo që unë kam kuptuar më shumë duke marrë informacionet e nevojshme. Ajo së cilës me gjasë i referohem me dekada është kriza e 74-ës, kur ne ishim në bunker, por kur bota ka kaluar një moment kritik të furnizimit me naftë. Agjencia ka nxjerrë një plan me 10 pika ku janë 2 gjëra që ne kemi diskutuar mes nesh, por që natyrisht i kemi mbajtur që të mos na hidhen në fyt. Është problem i madh kur njeriu nuk do të pranojë faktet. Ai që nuk pranon faktet është problem.

E ndeshim në jetën e përditshme. Kur qeveria flet për krizë është problem i madh. Agjencia flet për një gjë që ne do e bëjmë dhe faktikisht do të bëjmë një mbledhje, që ta bëjmë ditën e hënë pa makina, nëse vendosim kështu. Por do të vijë gradualisht, e diela pa makina, për të kursyer. Ose të flasim për 3 ditë mos vajtje në punë si me COVID-in, për shkak kursimi. Kjo është situa. Arsyeja se përse bëmë atë vizitë në Dubai ishte për të parë mundësitë e grantimit të furnizimeve. E dëgjuat drejtpërdrejt nga Princi i Kurorës, që gjërat që lidhen me furnizimin me naftë nuk janë mirë. Rritja e çmimeve është vetëm pjesa e parë e filmit të mundshëm.

Në një moment të caktuar, mund të ndodhë që të mos ketë mjaftueshëm naftë. Sidoqoftë në rastin konkret këtë fond e kemi vendosur dhe avokati i popullit me 4 rrota e ka përshëndetur i pari këtë. Do ta vendosim në dispozicionin tuaj. Sektori juaj do të ishte në kushtet e një kolapsi total. Ne na intereson që të gjithë njerëzit që përdorin autobusin të mos kenë probleme. Duhet të ulemi të bisedojmë një zgjidhje afatmesme”, tha Rama.

Koha Jone

Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,969
    Postimet në Bllog
    22

Për: Kryeministri i Qametit apo Soros? Rama: Po vjen dita të mos kemi më naftë për makinat!

Kelyshi i plakut Soros ne Tirane po i mbaron me perpikmeri direktivat e kaballit pjese e te cilit Soros eshte: World Economic Forum (Forumi Ekonomik Boteror). Nen pretekstin e "luftes kunder ngrohjes globale" dhe "ekonomise jeshile", ata jane duke goditur industrine e naftes ne mbare boten. Qellimi i tyre final eshte qe te shkaterrojne ekonomine boterore, pasi vetem duke e shkaterruar ekonomine boterore, ti ke mundesine qe te ofron nje krize globale per ta "rindertuar ekonomine boterore sic duam ne". Energjia e naftes furnizon gjithcka, qe nga makinat e deri tek ngrohja e shtepive dhe prodhimi i energjise elektrike. Pra eshte zemra e cdo ekonomie lokale apo boterore.

Shqiperia si nje vend i vogel, qe udhehiqet nga nje ushtar i besuar e bindur i Soros, eshte ne pararoje. Edi Rama po ju tregon jo vetem ate qe po vjen, por po ju flet per planet e grupit te te cilit ai ben pjese. Dhe shiko sa bukur ua fsheh te verteten kur thote:

Ajo që unë kam kuptuar më shumë duke marrë informacionet e nevojshme. Ajo së cilës me gjasë i referohem me dekada është kriza e 74-ës, kur ne ishim në bunker, por kur bota ka kaluar një moment kritik të furnizimit me naftë....
    Teksa shqiptaret nuk kane para te paguajne naften, Rama u thote qe do behet akoma edhe me keq se c'eshte situata. Ne cilen vrime te miut do ta fshehesh koken kur shqiptaret te mesojne te verteten?

Motoja e Forumit Ekonomik Boteror me qender ne Davos te Zvicres eshte: "Ne ekonomine e re qe ne do te ndertojme (pasi te shkaterrojme kete aktualen), ju si qytetare nuk do te kini ne pronesi asgje, por do te jeni te lumtur ama!"

Albo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 18-03-2022 më 12:35

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-01-2022, 14:56
  2. Berisha: Brenda 2 vjetësh Shqipëria do të eksportojë energji elektrike
    Nga irexha në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 10-02-2007, 12:51
  3. Nis protesta "Berisha ik!", shkak mungesa e energjisë elektrike
    Nga Xhuxh Xhumaku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 19-01-2007, 15:52
  4. Përmirësohet ndjeshëm furnizimi me energji elektrike në vend
    Nga Darius në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 130
    Postimi i Fundit: 01-02-2006, 00:54
  5. Biznes pa energji elektrike!
    Nga Mina në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 07-11-2002, 20:42

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •