Close

Rezultati i Sondazhit: Sa optimist jeni per te ardhmen e kombi shqiptar?

Votues
121. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Shume pesimist

25 20.66%
  • Pak pesimist

9 7.44%
  • Jam indiferent

8 6.61%
  • Pak optimist

28 23.14%
  • Shume optimist

51 42.15%
Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 102
  1. #-9
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,977
    Postimet nė Bllog
    22

Sa optimist jeni per te ardhmen e kombit shqiptar?

Sondazhi i kesaj jave do te testoje shkallen e optimizmit/pesimizmit qe shqiptaret ndjejne kur perballen me realitetin shqiptar. Sondazhi ka per qellim qe te testoje edhe interesin qe ju tregoni ndaj zhvillimeve ne trojet shqiptare duke u njohur me komentet dhe mendimet qe ju do te hidhni me poshte.

Pasi te votoni, jeni te lutur te jepni edhe mendimin tuaj per te ardhmen qe ju shihni per kombin shqiptar.
    "Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"

2. #-8
    carpe diem Maska e drini_nė_TR
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585
    Unė vetėsisht jam optimist pėr faktin e thjeshtė sepse ne si komb e kemi ruajtur gjuhėn tonė duke sakrifikuar edhe jetėn pėr tė. Populli i lashtė shqiptarė, dhe gjeri sot u pat pushtuar prej Romakėve qė Latinizuan gati gjysmėn e Evropės, prej Sllavėve, dhe sė fundit Turqve, dhe megjithatė kombi jonė i ka ruajtur ato karakteristikat e veēanta tė tij, siē mund tė pėrmėndim veshjet tona, muzikėn tonė origjinale, legjendat tona, besimin tek emri i Shqiptarit, dhe tek mė e rėndėsishmja, gjuha jonė Shqipe!

Kėto vlera janė thesari jonė, dhe nėse ne s'i japim rėndėsi at'herė jemi pesimist!

Drini.

3. #-7
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    28
    Jam shume optimist sepse perveē arsyeve qe ka dhene "drini ne L.A." do te shtoja se: Kombi yne do te perparoje detyrimish pasi eshte nder kombet me moshe mesatare me te re.
    Mjafton emeri im

4. #-6
    i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Kombi yne vitet e fundit ka bere hapa gjigantesh dh vlerat e popullit tone jane te padiskutueshme.
    Dhe bazat per te qene optimist jane me se reale.Do te doja me shume stabilitet politik sepse mund te jete trampolina e ekonomise shqiptare.Personalisht njoh shume persona shqiptare dhe jo qe duan te bejne diēka ne Shqiperi por situacioni aktual pengon.
    Mendoj qe per te ardhmen do te jete ky ēelesi i dyerve te Europes
    me respekt
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

5. #-5
    carpe diem Maska e drini_nė_TR
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585
    Postuar mė parė nga leci
    Personalisht njoh shume persona shqiptare dhe jo qe duan te bejne diēka ne Shqiperi por situacioni aktual pengon.
    Ke shumė tė drejtė Leci, por pėr mendimin tim ēfarė na pengon neve mė saktėsisht ėshtė instalimi i drejtėsisė institucionale nė trojet tona sa mė parė. Si rrejdhoj keta "persona shqiptarė" do ta kishin tepėr tė vėshtirė tė mbijetonin.

Nderime,
    Drini.

6. #-4
    plaē te preft Maska e PLaku-i-Detit
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    175
    Pershendetje.

Kemi tru Pjellor Paēka se nuk kemi pasur mundesi ne kohera qe kane shkuar e kaluar.

Kemi qen pushtuar e shkatruar.
    Cope Copa neper tufa,
    Por kurre skane mundur per te na shuar.

Perseri kemi dale mbane Kombi vogel por krenar.

Po te shikojme 10-te vitet e fundit dhe te bejme nje analize globale mund te verejme se Shqiptaret ne pergjithesi ndonse Jashte vendit te tyre kane arritur te ndertojne jeten e tyre.
    Po ashtu dhe ne Shqiperi ka shume Zhvillim gjithashtu dhe Shkatrim.

Sepse Kete mos e Hiqni nga mendja Atje ku Ka [ndodhen]Shqiptar ka patjeter rremuje ,Shkatrim
    e kemi ne gjake jo per gje.

Jam krenar qe jam Shqiptar.
    Gjithe Shqiptarve ju uroj fat dhe lumturi ne jete.Gjithashtu dhe bashkim [sepse shume sy bashke gjejne dhe gjelperen ne kashte].

Me respekt [SHEJTANi]
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    " not yet "

7. #-3
    Student Shqiptar Maska e Enri
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    Nė ėndėrrim pėr njė botė ideale
    Postime
    604
    Pak optimist.
    Ne kuptimin qe duhet te shohim te ardhmen e atdheut tone ne prizmen e nje zhvillimi te pergjithshem te te gjithe rajonit, sepse ne varesi te atij zhvillimi kushtezohet dhe zhvillimi i vendit tone.
    Te jesh optimist s'ka asgje te keqe. E keqja do te ishte nese optimizmin e shnderron ne enderr...Dhe optimizmi qe shnderrohet ne enderr per atdheun tend eshte shume i rrezikshem. PAsi endrrat behen rrale realitet.
    Rregullorja e Forumit Shqiptar | Te Drejtat e Anetareve | Pyetje - Pergjigje |

Verejtje dhe Keshilla| Te Drejtat e Stafit | Probleme? Klikoni ketu...
    |

Feja e Shqiptarit ėshtė Shqiptaria !
    Burrat e dheut te thirrshin NANE...
    (Pashko Vasa)

8. #-2
    Ne mungese te opsjonit optimist votova Shume optimist sepse besoj ne te ardhme me te mire per Shqiperine dhe shqiptareve ne pergjithsi brenda nje afati dy-dekador, kur brezi i personaliteteve te socem te ndyre nuk do kete me fuqine e fjales dhe veprimit. Do vin brezerat e rinj, te edukuar ne nje shoqeri demokratike, qe do e ndjekin pas rrugen e shteteve te ngritura socialo-ekonomikisht.

9. #-1
    Parlamenti Rinor Maska e Failed Rapper
    Anėtarėsuar
    11-01-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    253
    absolutisht shume pesimist duke pare se ne shqiptaret sjemi te afte te behemi kurre komb. ketu ndodhin gjerat me te cuditshme, vellai vret vellane, babi vret vajzen, vellai con motren prostitute etj. madje edhe nje cope maqedoni donte te na merrte simbolin tone Nene Terezen duke e quajtur bije te Maqedonise (F.Y.R.O.M.), thjesht per faktin se ne shqiptaret nuk dime te ruajme vlerat e kombit tone. mjafton te thexohetfakti qe gjerat e heroit kombetar Skenderbeut jane ne Austri dhe jo ne shqiperi!!! me vjen keq per vendin tim (((
    Cdo gje qe nuk na vret na ben me te forte

i/e regjistruar Maska e DonAlda
    Anėtarėsuar
    23-03-2003
    Postime
    104
    Une jam shume optimiste per Shqiperine.
    Nga historite e vendeve te huaja, pothuajse cdo vend ka kaluar perjudha te veshtira me perpara, por tani ato vende jane shume te fuqishme dhe me ekonomi te mira.
    Historia e perserit vetveten sadopak keshtu qe edhe atdheu yne do te shohi kohe te mira.
    Pas shiut vjen djelli i cili do ta lulezoje Shqiperine ne te ardhmen. Une nuk jam ne Shqiperi tani per tani, por e dua atdheun tim. Shume te tjere ndihen si une, keshtu qe mendoj se neve do ta rindertojme atdheun tone.
    Jam shume optimiste per Shqiperine, dhe nqs te gjithe shqiptaret e duan atdheun e tyre qe te lulezoje, optimizmi eshte hapi i pare i realizimit te endrres tone per nje Shqiperi sa me te bukur....dhe ENDRRAT BEHEN REALITET!

Nqs e do nje enderr kaq shume qe te plotesohet dhe punon per realizimin e kesaj endrre, mund ta realizosh endrren tende.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DonAlda : 18-07-2003 mė 13:36

Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ēfare historie false mesohet ne shkollat shqiptare?
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 31-07-2009, 09:54
  2. “Kombi kosovar” perballe Kombit Shqiptar
    Nga ZANOR nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 16:45
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Me Titizmin kunder Enverizmit
    Nga Albanino nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •