Me ka ndodhur qe te njihem me nje femer,ajo ishte shume e bukur,u njohem ne plazh por problemi qendron se te 2 ishim ne nje moshe te rritur,kemi dale ne kafe disa here,por asnjeher sme ka lene te puthem me te edhe kur ka qene e nevojshme,problemi i dyte ishte se me vendosi kusht te njihem me familjen e saje gje te cilen e refuzova per arsye se nuk e ndjeja veten gati ta bej familjare kte njohje,dhe ajo u nervozua,dhe me kerkoi pas disa ditesh 1 takim ne nje qender tregtare,dhe shkova e aty me prezantoi familjen me padeshiren time,madje familjes i tha ky eshte i dashuri im,,ata te shkretet ngelen,,mamaja sikur e dinte pak por babai u fik fare,,,mire i tha goces me vjen mire qe jeni ne nje njohje,,,e babai me ftoi anash e me tha jeni te lidhur pa dijenin time kshu qe pres qe ta bejme te familjarizuar edhe nga ana jote sa me shpejt,,nuk e kam dashur veten ne ate moment se di!historia perfundoi shum shpejt e mbylla muhabetin me te ne menyre shume te shpejte sepse nuk e doja me nuk ndjeja me vetem per ate veprim!E tani kam frike te dashuroj lirshem se do me paraqiten situata te tilla me probleme te cilat nuk i dua ne jeten time! Pse mund te ndodhin keto gjera ne shqiperi??????? Pseeee
Ruaj Lidhjet