Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 78
    Jepini fund kesaj teme se JETA e paska mbyll e para ashtu sic e hapi.

Shume te cuditshem, tani qe ajo e ka zgjidh problemin .........JU NDIKONI KEQ .........deri tani i thate shiko te kaluaren , tani i ndryshoni mendjen per budallalleqe!

Me respekt, ME

Fat dhe Mbaresi per Jeten!

Wellwisher Maska e KosovaHawaii
    Anëtarësuar
    14-05-2003
    Vendndodhja
    Hawaii
    Postime
    47
    E dashura Jetaaa

Me plot respekt e nder ndaj teje - me lejo te them vetem kete e shpresoj se nga kjo do te mesojne edhe Jetaaaa-t tjera.
    Sikur t'isha i martuar - s'do ta lejoja veten ne rend te pare te flas me tjere ne CHAT - nuk mund ta gjej nje arsye pse nje grua e martuar - e me femije - te bisedoj ne CHAT - me "cuna".

E tani nese te cingerron ndonje zile ne koke. Kurre nuk eshte vone ta STOP'sh veten e te behesh besnike ndaj burrit tend e femijes tende poashtu.

E ai "cuni" eshte vetem pas nje sendi e as qe e lodh mendjen se cka ndjen ti per te. Pra mos e rreziko jeten tende te lumtur per nje kopuk te cilit i deshiroj ta martoj nje grua e cila jo vetem do
    te beje chat me tjeterkend por e cila do t'i sherbej tere lagjes.

Te deshiroj shume fat...
    :^xhan2 "How often have you sailed in my dreams and now you come in my
    awakening which is my deeper dream" K.Gibran :^smooches

mbushem me pafundesi.. Maska e ABIGAIL
    Anëtarësuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    785
    Ndoshta eshte pak e tepert qe po diskutoj, meqe tema u mbyll, por me vjen cudi me MONEN, per disa shprehje qe thote...

Ku e di ti se asaj i mungon dicka nga burri dhe e gjen diku tjeter...

Ku e gjeti Jeta, ate qe nuk i plotesonte burri i saj, ne cat????????

Kur nje njeri punon, te ushqen, je mire nga ana ekonomike, te dhuruar gjithcka... dhe ti iken e ben udhetime jashte shtetit duke e genjyer burrin tend... dhe ndoshta duke genjyer edhe vete ate djalin e catit se je e martuar dhe me femije...

Cfare do te thoshit ne raste te tilla??????????

Nejse, Jeta une te uroj qe ketej e tutje, jete te lumtur dhe shpresoj te kesh marre vendimin e duhur, te vetmin vendim me sakte, sepse nuk ke rrugedalje tjeter, dhe ti i di gjerat me mire se te gjithe te tjeret.

Miqesisht Abigail.
    Dituria prehet në zemrën e atij që ka mend, por ajo që është në zemrën e budallenjve merret vesh.

i/e regjistruar Maska e Shmeki
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    175

Re: SI TE VEPROJ?

Postuar më parë nga jetaaa
    I/ E dashur psikolog, gjithashtu edhe miq te forumit kam nje hall e quaj ose mbase po e krijoj vete nuk e di?
    Para ca muajve kam njohur nje cun ne chat e si chati te gjithe ju e dine biseda te nxjerr ne bisede po kemi kriju lidhje njeri me tjetrin mund te them me shume se shok si ai per mua, edhe une per ate pra kena ndjenja per njeri tjetrin po problemi qendron se une jam e martuar e kam edhe femije .
    Mbase shume nga ju kur te lexoni deri ketu do ti jepnit pergjigje shume shpejt ketij problemi po per mua nuk eshte e lehte nuk e di si te veproj pasi nuk me hiqet nga mendja ai edhe vetit ja bej kete pyetje pse?
    Edhe me burrin e kam bisedur nuk eshte se ja kam mbajtur sekret
    mundohet edhe ai te me kuptoje ashtu them une ,po nuk i kam treguar se vazhdoj akoma te mbaj lidhje me te flasin ne tel ose me e_mail e di edhe vete se mbase gabim bej po e ndjej te nevojshme te flas me te sikur gjej vetveten tek ai.
    Pres pergjigjet tuaja
    me respekt jeta

Përshendetje të gjithve,si antarë i ri i keti forumi....
    Kjo tem me shtyri qe të rexhistrohem ne ketë forum sa ma shpejtë.....

Jeta,vertetë të kuptoj se në qfarë gjendje je,por dua të pysë dhe të jeshë e sinqertë në pergjigjeje!
    1) qe sa kohë je në kontaktë me djaloshin?
    2) A e ke takue ende apo vetem ke kontakt keshtu permbes chatt-i
    3)A të jan ngatrruar ndjenjat se,për cilin ke ndjejna me shumë tani per kohen,burrin,apo nga kurreshtja,pasioni,me teper koh perqndrohesh dhe të sillet per kokë djaloshi i chatti-t

gjitha t'mirat...dardi

Ps; me fal qe të pysë publikishtë,nëse deshiron pergjigjejen ma dergon ne pv,

Qfar gjenerate jeni?
    Shkenca na e premton të vertetën...por ajo kurrë nuk na e premton as paqen as fatin!

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Jeta ne radhe te pare mendij se gabove dhe e shprehe hallin tend ketu. Nuke di ate mungojne njerzit e afert apo shoket e mire e te ngushte.Nuk e shikon se ketu ti kerkove keshilla e pjesa me e madhe po te gjykojne.Ke te besh me mentalitetin e forte te shqiptareve jo shaka
    sa per mua keshilla ime eshte jepi edhe nje shans jetes tende familjare burrit tend e mos u mundo te ngresh si femijet buze detit kala prej rere dhe dallga e pare qe do vij do i rrezoj menjehere

sinqerisht kolombi
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anëtarësuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Jetaa..

Besoj se pas kaq muajsh ceshtja eshte zgjidhur, dhe nuk ka me nevoje per komente, por po qe se je akoma ne te njejten situate po ti jap dhe une 2 pare mendje...

Ne lidhje te tille kam qene dhe une para disa vjetesh por nga ana tjeter e ekuacionit. E kuptoj plotesisht se sa terheqes eshte dikush qe eshte gjithmone aty per ty, te ben te ndiesh perseri femer dhe interesante dhe pse ke femije dhe je e martuar. E di qe megjithese te duket budallek te dashurohesh me ekranin, ndjenja dhe mendimi per ate qe fshihet pas ekranit te le pa gjume dhe te heq mendjen nga rutina e dites. '
    Lidhja bazohet me teper tek interesimi i tij ndaj teje. Besoj se grate e martuara ne veten e tyre nuk ndihen me aq "femer ne treg" dhe dikush qe u tregon interes behet terheqes dhe i pelqyeshem.

Keshilla ime (ose me mire eksperience ime) eshte kjo. Nese nuk e ke takuar-takoje dhe kaloni disa ore bashke. Do ndiheni shume mire bashke, sikur e njeihni njeri-tjetrin prej vitesh, ose sikur keni qene cift gjithe jeten. Por sa te ndahesh do e ndiesh ndryshimin, lindin dyshimet, dhe qartesohet truri. Pastaj do jete shume me e lehte te shkeputesh prej tij. Nese nuk shkeputesh dot, ndoshta eshte e thene qe ai te jete per ty. Por me sinqeritet nuk besoj se do ndodhe ashtu.
    Po qe se e ke takuar dhe je akoma e interesuar, vazhdo te besh ate qe te do zemra, ne toke vec nje here shkel.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-04-2003
    Postime
    4
    Pershendetje..

Me sa po shikoj ,shume nga ju akoma po diskutoni ne temen time edhe pse cdo gje ka perfundur midis meje edhe atij cunit
    po meqe z.Shmeku do te dije dicka me shume po mundohem ti pergjimem.
    Ate cunin ka rreth 1 vit qe e njoh nepermjet chatit sigurisht,takur nuk e kam asnjehere veten ne chat edhe telefon kemi folur.
    Persa i perket pyetjes se <3> ndjenjan jane ngaterua aq keq sa
    as vete nuk e di c`te them ,per cilin kam ndjenja me shume po te them per burrin genjej pasi kam shkuar deri aty, qe burri me thot te dua,kurse mua nuk me ben zemra tia kthej ate fjale qe ai pret nga une.Edhe po tia them e ndjej veten me faj,se e di se e genjej.
    Thone ilaci i cdo sherimi eshte koha, mbase edhe mua do me duhet pak kohe ta harroj cunin e chatit e te perqendrohem aty ku duhet po deri atehere .... cthe them me teper me duket vetja si nje shpirt i humbur qe hecen neper erresire pa ditur ku po shkon.
    gjithe te mirat all of you .

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Jeta mendoj qe ti nuk e meriton burrin qe ke sepse nuk e vlereson ashtu sic duhet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga s0ni : 25-06-2003 më 21:26

i/e regjistruar Maska e Shmeki
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    175

Smile

Postuar më parë nga jetaaa
    Pershendetje..

Me sa po shikoj ,shume nga ju akoma po diskutoni ne temen time edhe pse cdo gje ka perfundur midis meje edhe atij cunit
    po meqe z.Shmeku do te dije dicka me shume po mundohem ti pergjimem.
    Ate cunin ka rreth 1 vit qe e njoh nepermjet chatit sigurisht,takur nuk e kam asnjehere veten ne chat edhe telefon kemi folur.
    Persa i perket pyetjes se <3> ndjenjan jane ngaterua aq keq sa
    as vete nuk e di c`te them ,per cilin kam ndjenja me shume po te them per burrin genjej pasi kam shkuar deri aty, qe burri me thot te dua,kurse mua nuk me ben zemra tia kthej ate fjale qe ai pret nga une.Edhe po tia them e ndjej veten me faj,se e di se e genjej.
    Thone ilaci i cdo sherimi eshte koha, mbase edhe mua do me duhet pak kohe ta harroj cunin e chatit e te perqendrohem aty ku duhet po deri atehere .... cthe them me teper me duket vetja si nje shpirt i humbur qe hecen neper erresire pa ditur ku po shkon.
    gjithe te mirat all of you .
    Jetaaa të përshendes! Edhe pa dyshim e ke zgjdhurë rrugen e duhurë,në keto raste ZEMRA është ajo qe "vendosë" ..Arsyja të thotë se duhetë ngulfatur lektisjen tende,por zemra rrah fuqishem,dhe nuk e pranon sinjalin e arsyes,e refuzonë. Arsyeja edhe ndjenja bëjnë luftë të tmerrshme!! Nuk është dashurë t'a lejosh veten të arrish deri ne këtë nivel(po e mson,ose po e qesh furterja tepsin, hahahahah),po qeshi prej zori,e spo due me hy edhe une ne detaje...!! Nuk po shkruj me teper ksaj radhe,por kshilla ime është; si e Kolombo-s, Mos e tako live,dhe lufto me zemren,per hir te kalamajve lufto dhe mos e tako.....sepse vetem komplikohet me teper problemi ne fjalë(ishalla s'jemi persona të njëjtë qe e qajm këtë hall) hahahahaa....E kuptoj qe gjithqka mes jush ka rrjedhurë spontanishtë,"puna asgjë dëmi i gatshem" edhe ja sot....prandaj ktheju familjes....harro me nr tel...harro me email adres,gjithqka qe te kujtonë,sikur nuk ekziston më....

Ja po e citoj vetem 3 fjalë,pasi e kam nderpre lidhjen kohen e fundit,per momentin sa isha ne forum,u lidhem 3 kendsh une,ajo,dhe shoqja jonë,megjithse une nuk foli me të,pasi ju kam largue "A e paska rrok sekellti.... menirendi(se kohen e ka mas 2 jave).... me hi me fol e me vet qysh jeni ju ne ! SHOQJA shkrunë; o shmeki ,po pytë "kjo" a ke fol me shmekin si është,dhe mos i trego qe te pyta për të,deri sa qe të 3-të ishmi onlinne ne msn"

Prandaj mos te marr fakte(emaila qe kemi pas dergue njeri tjetrit,(natyrishtë qe ne 2 mbesemi anonim) tjera e ti publikoj sepse te rrqethet trupi i teri dhe me mallkon....sepse....... uf uffffffffffffff po kaloj ne heshtje se rrezik njeri "MOS E TAKOOOOOOOO,NDERPREJE KONTATIN RREPTSISHTË" Po te them.....Lufto,sa nuk është vonë,ndrroje me nr tel,adresen e emailit e krejt...KTHEJU FAMILJES NE REALITET,e mos kerko fantazm....

Gjitha t'mirat/Shmeki.....

PS: Kjo molla e ndaluarë shumë e shishme uffffffffff uffffffffffffffffffffffffffff (veq edhe njeri revolen e mban 20 vjetë në shokz e një herë ne jetë i duhet KUJDESË) Po kaj here ia vlen me rrezikue he nonen.....a jam mashkull a jo
    Shkenca na e premton të vertetën...por ajo kurrë nuk na e premton as paqen as fatin!

Perjashtuar nga Mod. Maska e Klevis2000
    Anëtarësuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    Ne jeten reale
    Postime
    1,120
    e jeta pse do ta shkatarrosh familjen tende kot per nje ndjenje e lindur ne chat ndoshta ai cuni do te zhgenjeje sa ta shohesh faj ka edhe ai qe kur e kuptoi qe ti je e martuar mos te komunikonte me me ty sepse po te ndante nga burri dhe femija po keshtu i ka ndodhur nje personi qe njoh une por ai u largua kur e mori vesh se ajo vajza ishte e martuar pastaj ju te martuarat cdoni ne chat e te flisni me djem me nje shoqe hajde me po me djem ....... te keshilloj ti kthehesh familjes tende me dashuri burrit tend ta vendosesh prape ne zemren tende per kete do te ndihmoje tema familja dhe gruaja tek besimtaret muslimane ekam shkruatur une dikujt tjeter i beri efekt kjo teme per Zotitn te betohem se nje vajze po keshtu si ty ishte e martuar edhe foli me nje djale por ky nuk e dinte se ajo ishte e martuar edhe ne fund kjo ju be fiksim djali pastaj ky djali u shkeput nga ajo se nuk donte te shkatarrohej familja e saj dhe sepse nuk kishte hyre ne chat per te tilla synime pastaj kjo vajza lexoi kete temen dhe ka filluar te kthjellohet pak per detyrat e saj ne jet dhe detyrimet familjare qe ka edhe ndryshoi shume ju shtua dashuria ndaj burrit te saj dhe ndaj femijes se saj. te keshilloi qe te imagjinosh kete djalin si te shemtuar njeri qoor qeros memec shurdh qe kurre ste pershtatet etj vetem mendime te keqija sill ne koke per te filloje dhe urreje per ate qe do te sillte ty lexoje njehere ate temen dhe do ta shikosh sa permisime do te kesh.

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  2. Numri i shqiptarëve në Beograd
    Nga Faik në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 18-01-2006, 06:47
  3. Artet e Bukura të Shqipërisë
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 29-11-2005, 15:59
  4. LDK-ja nën terrorin e pol-potistave
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-01-2004, 14:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •