Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Për: Ti që në 25 prill shite votën për 5 mijë lekë

Citim Postuar më parë nga Duke_Of_Arberia Lexo Postimin
    Plako duke anashkaluar thelbin e temes, qe eshte shitja e votes, thjeshte ngazellon keta militantet e lodhur te rilindjes me siper. Perpara 12 vitesh nese kritikoje PD-ne, te kujtonin kohen Tosit.
    Shqiperia s’eshte as e Nanos, as e Berishes dhe as e Rames, prandaj kemi gjithe te drejten morale t’i akuzojme e t’i ndeshkojme me vote te lire te gjithe shembujte e mbrapshte. Mosreagimi apo ridikulizimi i çeshtjes i shkon pikerisht ne favor politikaneve me siper, perfshire militantet injorante qe i rrethojne..
    Kjo teoria e shitjes se votes eshte si teoria e Rames qe shqiptaret nuk duan te punojne ne privat... ! Dhe edhe ketu Rama ka te drejte teorikisht por praktikisht po del tek sjellja e puntoreve nga Bangladeshi. Shqiptari nuk punon ne privat sepse paguhet pak,dhe po te punoje ne shtet jo vetem qe paguhet shume me shume por edhe lodhet me pak... Edhe teoria e shitjes se votes eshte teori koti ne praktike,sepse vota shitet sepse ka me shume vlefte se sa t'ja japesh nje partie te caktuar.Po ta perseris qe ti thuash tjetrit mos e shit voten duhet moral,jo ti thuash tjetrit "ti mos e shit voten,ma jep mua se e shes une". Dhe e keqja eshte qe kjo shit-blerje e votes do vazhdoje pa fund jo vetem se kemi kete klase politike por sepse asnjerit nuk i intereson ta kuptoje problemin e votes ne pergjithsi.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1

Sala apo filani e fisteku qe t’i mi adreson nuk i njof e as i kam votu ndonjehere.
    Mire ne jete reale por edhe ketu te forumi na çani tra*pin ju sum*lepirsit e rilindaxhinjve???
    Ju jeni ne krye nje kryetar deficent, anormal, mashtrues ordiner, qe eshte turp ta votoje edhe njeriu me pak intelektual ne Shqiperi. Ky tallet dhe fatkeqesisht jo te gjithe e kuptojne. Rama te pakten eshte ne vazhdimesi te llogjikes dhe puneve te nisura, por nuk arrin ne mashtrime te tilla te llahtarshme, si 17 maji, hedhja e mandateve, etj., me premtimin se do kape qiejt dhe ka dale si rruar qethur. Duhet braktisur nga te gjithe ky luli, yneri i fundit eshte qe i la zgjedhjet ne 13 qershor se ne 2 korrik fillon sezoni turistik!!!!!!!!!!!!!!!, 2 ore para thote se fitorja eshte ne kuti pas 2 oresh thote zgjedhjet jane masaker,...etj., etj., ..gjithsesi kush te doje le ta ndjeke
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 18-05-2021 më 12:52
    Duaje te afermin tend si veten

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Ju jeni ne krye nje kryetar deficent, anormal, mashtrues ordiner, qe eshte turp ta votoje edhe njeriu me pak intelektual ne Shqiperi. Ky tallet dhe fatkeqesisht jo te gjithe e kuptojne. Rama te pakten eshte ne vazhdimesi te llogjikes dhe puneve te nisura, por nuk arrin ne mashtrime te tilla te llahtarshme, si 17 maji, hedhja e mandateve, etj., me premtimin se do kape qiejt dhe ka dale si rruar qethur. Duhet braktisur nga te gjithe ky luli, yneri i fundit eshte qe i la zgjedhjet ne 13 qershor se ne 2 korrik fillon sezoni turistik!!!!!!!!!!!!!!!, 2 ore para thote se fitorja eshte ne kuti pas 2 oresh thote zgjedhjet jane masaker,...etj., etj., ..gjithsesi kush te doje le ta ndjeke
    Ok Edvin, mi perqafo katnaret e Surrelit..
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Kjo teoria e shitjes se votes eshte si teoria e Rames qe shqiptaret nuk duan te punojne ne privat... ! Dhe edhe ketu Rama ka te drejte teorikisht por praktikisht po del tek sjellja e puntoreve nga Bangladeshi. Shqiptari nuk punon ne privat sepse paguhet pak,dhe po te punoje ne shtet jo vetem qe paguhet shume me shume por edhe lodhet me pak... Edhe teoria e shitjes se votes eshte teori koti ne praktike,sepse vota shitet sepse ka me shume vlefte se sa t'ja japesh nje partie te caktuar.Po ta perseris qe ti thuash tjetrit mos e shit voten duhet moral,jo ti thuash tjetrit "ti mos e shit voten,ma jep mua se e shes une". Dhe e keqja eshte qe kjo shit-blerje e votes do vazhdoje pa fund jo vetem se kemi kete klase politike por sepse asnjerit nuk i intereson ta kuptoje problemin e votes ne pergjithsi.
    Serafim, kauza nuk shitet, eshte e shenjte.
    Me pak presion per nje kauze te drejte, Rama ia doli te frenonte marrezine e Berishes per shembjen e Piramides. Pak me vone i njejti Ram, me argumenta te ngjashme shembi Teatrin. Nese kauzes se mbrojtjes se Piramides iu shkua deri ne fund, ajo e teatrit u tradhtua fillimisht nga vete artistet e me pas nga te njejtet militante/qytetare qe shqetesoheshin dikur per trashegimin e qytetit. Piramida qendroi e Teatri jo, qendrestaret e kauzes se pare nuk i bleu dot pushteti.
    Ja pra qe reagimi paska efikasitet pavaresisht se kush drejton. Prandaj i shoh te pavenda kritikat ndaj dikujt qe zgjedh rrugen e rrebelimit kundrejt nenshtrimit me pagese. Une personalisht ne çdo rast, kundra çdo lloj qeverie zgjedh opsionin e pare...
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Serafim, kauza nuk shitet, eshte e shenjte.
    Me pak presion per nje kauze te drejte, Rama ia doli te frenonte marrezine e Berishes per shembjen e Piramides. Pak me vone i njejti Ram, me argumenta te ngjashme shembi Teatrin. Nese kauzes se mbrojtjes se Piramides iu shkua deri ne fund, ajo e teatrit u tradhtua fillimisht nga vete artistet e me pas nga te njejtet militante/qytetare qe shqetesoheshin dikur per trashegimin e qytetit. Piramida qendroi e Teatri jo, qendrestaret e kauzes se pare nuk i bleu dot pushteti.
    Ja pra qe reagimi paska efikasitet pavaresisht se kush drejton. Prandaj i shoh te pavenda kritikat ndaj dikujt qe zgjedh rrugen e rrebelimit kundrejt nenshtrimit me pagese. Une personalisht ne çdo rast, kundra çdo lloj qeverie zgjedh opsionin e pare...
    Ketu jame plotesisht dakort,qe kauza nuk shitet. Prishja e Teatrit eshte nje nga krimet me te medha te ketyre 30 viteve.

Kauza e pare e votuesve demokrat ishte qe mbas 2017 duhet te kapnin me hu Lulzim Bashen,e mbasi ta pallonin mire Bashen ta fillonin pastaj me Berishen dhe gjithe te tjeret qe e mbeshtesnin. Atehere ti do shikoje qe as Rames dhe as qorrit Veliaj nuk do ti shkonte nder mend te prishte teatrin . Duke pasur si opozit Bashen Rama ka bere çfare i ka dashur kokrra e qefit.
    Tani vime se kush i shiti kauzen,kauzen sot e kane shitur te gjithe ata votues qe nuk kapen me hu Bashen ne 2017 dhe qe sot pa pike turpi kane votuar prap PD e Bashes ! Pra ne te vertet kush ka votuar per kete opozite jane ata qe kane shitur voten,jane ata qe po mbajne Ramen tre mandate dhe po mbajne keta njerez qe kane ndertuar kete sistem.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. 200 Mije leke per te mos e votuar PD
    Nga mitjuk në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 03-07-2013, 17:18
  2. Nga 1 Maji, jo me takse 10% per pagat nen 30 mije leke
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-04-2013, 11:28
  3. 1 mije leke ora, parkimi ne Tirane
    Nga shigjeta në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 24-08-2010, 18:16
  4. Profesori shet notën për 10 mijë lekë
    Nga Cimo në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 26-08-2007, 06:07
  5. Si i shita dy fëmijët e mi për 500 mijë lekë
    Nga Davius në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 04-02-2006, 19:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •