Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 45
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,131
    Postimet në Bllog
    22

Nen shoqerine Agim Docit

C'fare ju vjen ne mendje kur degjoni emrin e Agim Docit? Festivalet, kenget, poezite??? Agim Doci eshte njeri prej anetareve me te rregullt te komunitetit tone, dhe na nderon me pjesmarrjen e tij. Me kerkesen e tij une po postoj foton e te nderuarit, dhe se shpejti do te mund te lexoni edhe nje autobiografi nga vete autori. Ai do te marri pjese edhe ne forumet e tjera, dhe ate te letersise ne vecanti.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    "Babai i shtetit është Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencëtari!"

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

O mir se na erdhe Agim Doci

I uroj Agim Docit shendet e begati ne familje dhe optimizem, Humor e krijimtari te suksesshme..

Albo ke bere nji mrekulli qe ke "peshkuar" z. Agim. Ai eshte nji thesar i vertet. Mir qe nuk e din ata katunaret e Krrabes se do e kishin vjedhur me kohe me gjith kollare..lol.

Moderatore Maska e Shanon
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386

i uron mireseardhjen

"profesorit" dhe uron gjithashtu ishalla humbet kepucet dhe nuk del me nga shtepia

ah te me fale i zoti i shtepise se i mora detyren lol

xha Barka Maska e Jonian
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Ec drejt bulevardit deri te Skenderbeu. Aty pastaj futja nga te duash...
    Postime
    332

Thenie e Agim Docit.

Kur ka qene nje here i ftuar ne nje spektakel zoti Agim tha:
    "Thone se poetet kane nga nje derrase mangut. Une mund te them qe kam nje meter kub."
    Trimi i mirë me shoqe shumë

Moderatore Maska e Shanon
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    Jonian kjo do te thote se te gjitha ayto derrasat zevendesohen nga poezite dhe madheshtia e tyre

Audio Engineer Maska e KACAKU
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    599

Krenar...

Per mua eshte krenari dhe nder qe Agim Doci ndodhet mes nesh!

i/e regjistruar Maska e elbasan
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Postime
    75
    Une e njoh vetem si emer. E kam degjuar shpeshhere, ose lexuar diku. Me shume s'di per te.

Ju te tjeret qe e njihni me mire a mund te me thoni titujt e kengeve qe ka shkruar.

Faleminderit

i/e pa regjistruar Maska e miri
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    My HeArT iS yOuRs...YoUr MinD iS mInE...!
    Postime
    300

Edhe une i jap urimet e mija.

Ndoshta A. Doci nuk i pranon urimet e PDs por megjithate une per veten time gezohem shum qe merr pjese dhe ai ne komunitetin e shqiptareve ne Internet. Dhe te jete kjo te pakten shembull per te gjitha figurat e rrespektuara te kombit tone qe te marrin dhe ata pjese duke na perkrahur dhe na ndihmuar me idete e tyre. Per ata qe nuk e njohin akoma besoj mosha nga 15-17 vjec edhe sikur mos ti dini gjithe gjerat qe ka bere ai per vendin tone me aq mundesi sa ka patur konsiderojeni thjeshte nje "Intelektual" ne mesin tuj qe ti jepni rrepsektin ne maksimum ngaqe e meriton.

P.S. Eh ngado une pezihem cike me politiken ngaqe jam rritur ne debate jo PS-PD. Pershendetje edhe njehere dhe mireseerdhet.
    Goodbye DEBUG, hello reboot...

Shqipetare e krenare Maska e Eda H
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Fizikisht ne Massachussetts, me shpirt e zemer e mendje ne Shqiperi. A-MER-IK. kjo eshte amerika e perkthyer ne shqip
    Postime
    477
    Pershendetje. te me falni nuk po e njoh e akmo nuk po e kuptoje se kush eshte. aty me larte per pezantimin e tij eshte then eshte nje nga:
    Agim Doci eshte njeri prej anetareve me te rregullt te komunitetit tone, dhe na nderon me pjesmarrjen e tij.
    kur jepet koncerti shikohet kengetari e po emri i tij thuhet kur fiton. nga festivali i tirones une njoh Agiim Krajken, xhaxhain tim Agim Prodanin, Fredinad Dededen, Naim Tukiqin, e shume e shume te tjere. keta emra me vin der mend. po nese, po se njohta une e u be qameti. nuk prish pune se kush te njeh apo jo rendesi ka kush je.
    me shume respekt
    eda

Eda, ata emra qe ke permendur ti jane kompozitore kengesh, pra ata qe bejne muziken. Por ka nga ata qe bejne edhe tekstet e kengeve dhe kryesisht jane poete apo shkrimtare.
    Agimi eshte nje i tille dhe ka bere jo pak tekste kengesh, madje une mund te them qe ka bere shume dhe shume prej ketyre tekstesh kane lene gjurme tashme ne historikun e festivaleve tona. Dhe jo vetem ne to.

Besoj se ne te ardhmen informacion me i detajuar per te gjithe artistet, shkrimtaret, kompozitoret dhe orkestruesit e kengeve shqiptare do te gjendet ne faqen e muzikes se Albasoul.

PS. Ne kete teme disa poste i fshiva pasi nuk i perkisnin temes se hapur dhe per te ndaluar konflite te kota.

Shpresoj ne mirekuptimin tuaj.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Një shtet paralel që po kërcënon shoqërinë shqiptare
    Nga DYDRINAS në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-01-2010, 17:22
  2. Feja shkatërron shoqërinë (studim)
    Nga Atheist në forumin Agnosticizëm dhe ateizëm
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 26-06-2008, 03:51
  3. Cmendoni per shoqerine shqiptare ne krahasim me ate te huajen???
    Nga selina_21 në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 20-01-2005, 07:21
  4. Femra ne shoqerine shqiptare!
    Nga Redi në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 22-10-2004, 10:12
  5. Femra në shoqërinë Shqiptare.
    Nga kolombi në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-09-2004, 19:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •