Lexova shum poezit te Z. Agim Doci edhe me pelqyen jasht mase, te them te drejten para ca kohesh pashe Z. Agim ne nje televizion privat shqipetar e pash me vemendie kam pare edhe ritransmetimin sepse Z. Agim per mua dinte se c'thonte e dinte llafin qe qiste jo si keto politikanet tan qe vetem llapin e llapin edhe sbejne gje, per Enverin nuk mund te flas sepse ate kohe nuk e kam perjetuar edhe nuk kam se c'te them, por un Z. Agim e kam pare ne televizor ka folur shum gjate gati 3 ore edhe me ka pelqyer shum batutat, gjerat qe fliste per per kohen e komunizmit etj. A nje gje me ka pelqyer jasht mase nuk e di nese Z. Agim e mban mend por tha nje dicka qe ka ndodhur ne kohen e munizmit per nje fshatar qe kishte blere radio edhe degjonte stacione te huaja ( nese nuk gaboj ) qe e spiunoi kushuriri vet e tha me shum humor kam qesh me te madhe, edhe pse ajo gje ka ndodhur me te vertet.
Nejse un dua ta pershendes zemersiht Z. Agim Doci per mua eshte nje nga poetet edhe kompozitoret me te mire edhe me te paster te Kombit tone Shqipetar.
Edhe nje her Z. Agim ju uroj nga zemra gjith te mirat edhe shendet e jet.
Me respekt Bledari.![]()
Krijoni Kontakt