TE DASHUROSH DIKE DO TE THOT TE PLAKESH ME TE
TRENDAFILAT ZAMBAKET THAHEN, HEKURI CELIKU THYHEN DASHURIA E VERTET ASE NUK THAHET E ASE NUK THYHET....
DASHURIA ESHTE RECIPROKE?
TE DASHUROSH DIKE DO TE THOT TE PLAKESH ME TE
TRENDAFILAT ZAMBAKET THAHEN, HEKURI CELIKU THYHEN DASHURIA E VERTET ASE NUK THAHET E ASE NUK THYHET....
DASHURIA ESHTE RECIPROKE?
[size=0.5]Kure te marresh veshe se une kame vdekur ti mos qaj ,kur te vizitosh varrin tim mos u trishto kur te them se ti ke faj....
Sot ti s'je me ketu
DHe qielli nuk eshte me blu ,
Dielli eshte zhdukur bashke me ty ,
Une ndiej lotet qe me mlidhen ne sy ,
Kuptoj se vetmia te shkaterron me Shume se dashuria,
Fundos koken nen jestekun tend dhe me dukesh ne c'do kend ,
Shoh mekatet qe me bien c'do dit ,
Kaluam bashke puthuajse nje vit ,
Duke menduar se nuk do na ndante asgje ,derisa erdhi e sotmja ti nuk je me.
E tani qe me nuk te shoh ,
DHe trupi yt me nuk me ngroh,
Pres ringjalljen e ndienjave te mia ,
pres te me vi serisht dashuria.[/size]
Edhe une jam dakort me mendimin e mines por ama te themi te vertetat dhe mos te arrim ne extrem. Jam dakort me ate qe per te qene nje cift ideal dhe i lumtur duhet qe te dy te kontribuojne jo vetem njeri. Dhe klevi ka thene rastin me extrem. Ne ate rast siq thote ai per gruan e parregulluar etj nuk ka gra te tilla me sot se te gjitha pothuajse punojne dhe shikojne karrieren e tyre ashtu si edhe burrat. Por edhe kur gruaja eshte shtepiake e pa pune rrit femijet gatuan per burrin dhe femijet e saj nuk mund te jete edhe grua terheqese edhe sherbetore te gatuaje te rrise femijet. Pak a shume jam ne nje mendje me mendimin e mines por pa e tepruar. Ka edhe burra te papergjegjshem ka edhe gra te tilla edhe me keq.
Me respekt Fredi.
...hemmm...gruaja ideale...ajo qe te ka taksur Zoti...te tjerat do te jene kot...
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
A e dini se nganjehere femra pranon ta coje jeten kot me nje burre qe nuk e vlereson vetem per arsyet e Shqiperise ..se nuk ka ku te kthehet ..se po ta pyse babai pse do te ndahesh sepse ai nuk te vlereson i duket qesharake..se femra mund te ndahet nga burri vetem nqs ai e keq tajton ate fizikisht ..se per ndryshe ke mete me te te tane jeten edhe nqs nuk e don ..kjo eshte e pa drejte se kam nji shoqe qe burri nuk e perfill fare ..ka dashnore ..nuk del me grua ..as qe i bie ndermend se a ka gru ne shpi vetem kur vjen ne shpi qe e merr urija thote uuu gruja do te kete ba ndonje gje per te ngrene..a eshte gjynah per ate femer..mendoj se shume..prandaj duhet edhe mashkulli te sillet mire te dalin te flasin te qeshin ti ndajne mendimet e tyre qe te kene lumturi ne martese ..mendimi im..prandaj meqe mashkulli ne Shqiperi eshte force e madhe mos perfitoni nga rasti ta shperdoroni fjalen grua..se ajo eshte shoqe e jetes dhe jo sherbetore
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Speedy : 29-04-2003 mė 10:47
Pershendese te gjitha GOCAT SHQIPETARE.
Per mua femrat tona jane gruaja ideale.
Per sa i perkete atij Klevist mos ja vini re se flete per grate e arabeve.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 03-05-2003 mė 17:47
I bete femijet vete? Atehere kujdesu per to vete! Une e kam bere plan qe per 9 netet pasi lind femija, burri im ka per tu zgjuar naten, jo une. Sorry! Ndaje punen ne gjysem. LoL! Seriozisht, kur vjen burri nga puna ai ankohet. Pse te mos ankohet gruaja? Anyways, te tregoj nje gje te vertete qe e di nga eksperienca, te jesh perfekt, edhe atehere ai do ta bej mision qe te te gjej nje gabim. Sidomos kur je perfekt, atehere denohesh me shume per nje gabim qe ben. Kur s'je perfekt, kush i numeron gabimet e tuaja? Te jesh gruaja perfekte, eshte te mos kesh probleme, dhe ne te gjithe kemi probleme. E kam provuar te jem vajza ideale per dike, dhe nuk me pelqeu.
Si mendoni ju burrat. "Ok, i beme kalamajte! Kaq e kishim punen!" Te kesh femije eshte nje pune qe e ke tere jeten, jo vetem per 5 minutat qe te mori ne shtrat. Burri deshiron te iki nga shtepia fare? C'mendon ti se do gruaja? Ajo ndejti ne shtepi gjithe diten, kurse burri s'hyn dot per 1 minute? Se kuptoj c'do te thuash me kete. Mendon ti se i vjen mire gruas te vije ere gjelle? Edhe ajo do te vishet me rroba te mira, dhe te jete e parfumuar.
Nuk eshte se grave u pelqejne te duken keq, por eshte se ato e lane veten e tyre pas dore vetem qe te te benin TY gjelle, te te rrisnin TY femije, te te pastronin TY shtepine. Po e gjete gruan ashtu, shko dhe puthe dhe thuaji, "Faleminderit, e dashur, qe me vure mua dhe femijet dhe shendetin tone perpara tendit. Faleminderit qe vjen era gjelle, sepse e kuptoj mundimin tend per punen qe po e ben per mua dhe qe nje here nuk the, 'E di cfare? Do iki nga kjo shtepi sepse juve nuk me vleresoni! Dua te iki sepse nuk dua te ver jeten tuaj perpara timit.'"
Te jesh perfekte eshte qe te mos ndjehesh keq kur tjetri nuk te vlereson. Eshte gruaja ideale sllav? C'fare tregon kjo per karakterin tend si mashkull kur kerkon nje sllave?
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Aty ska as karakter dhe as shpirt, e as dashuri.Postuar mė parė nga Leila
Te jesh perfekte eshte qe te mos ndjehesh keq kur tjetri nuk te vlereson. Eshte gruaja ideale sllav? C'fare tregon kjo per karakterin tend si mashkull kur kerkon nje sllave?
Estella, e them nga qe e kam provuar vete te jem vajza ideale. Te ndryshosh jeten tende dhe personalitetin tend per dike tjeter. Dhe me ne fund, pas gjithshkaje, s'ben diference perpjekja jote. Ai nuk do te doje me shume po te jesh perfekte.
Pastaj, burrat kerkojne gruan ideale, qe te sillen komplet sic duan ata, por me ne fund ata merziten me ate sepse e dine ekzakt c'do beje ajo, dhe si do sillet, sepse ai ia dha rolin asaj qe te luante. E dine c'do vije, c'do fjale qe do thoje gruaja, sepse ai e shkruajti vete dialogun. Kjo mund ti duket e mire atij ne fillim, por pastaj behet gje e merzitshme per burrin.
trendafila manushaqe
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Leila une te kuptoj, prandaj edhe kam shkruar se nese vertet gruaja ideale eshte nje skllave atehere tek ai njeri nuk ka asgje. As karakter, as dashuri, as mirkuptim, as komunikim, asgje. Cdo gje qe behet nuk ka kuptim sepse n.q.s e di pergjigjen atehere eshte monotoni dhe askush ska deshire te jetoje nje jete monotone.
Vetem ta dinin ata burrat qe kane kerkesa te tilla. LoL!Postuar mė parė nga Estella
Leila une te kuptoj, prandaj edhe kam shkruar se nese vertet gruaja ideale eshte nje skllave atehere tek ai njeri nuk ka asgje. As karakter, as dashuri, as mirkuptim, as komunikim, asgje. Cdo gje qe behet nuk ka kuptim sepse n.q.s e di pergjigjen atehere eshte monotoni dhe askush ska deshire te jetoje nje jete monotone.
trendafila manushaqe
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Krijoni Kontakt