eh
eh
gruaja ieale eshte memece(se kam thene une!!!)
eh
Qe nje grua (bashkeshorte) te jete ideale duhet te plotesoje 3 kushte te cilat qendrojne ne thelbin e cdo mardhenijeje.
1- Kuzhiniere e zonja, e dini fjalen qe thote "Dashuria kalon nepermjet stomakut"
2- Kurve ne krevat...
3- E mirembajtur dhe e paraqitshme ne publik,ose te themi terheqese veshtrimesh, ne menyre qe te mbaje te gjalle interesin e te shoqit i cili normal qe do behet xheloz dhe keshtu nuk do e lere pas dore duke pare se eshte e deshirueshme edhe per te tjeret.
Une them se keto te treja permbledhin esencen![]()
Laguna Blu
BRAVO.............................................
ME NE FUNDE NJE FEMER E ZGJUAR.
UAUUU........
Faleminderit per vleresimin![]()
Laguna Blu
PO NUK ESHTE SE GENJEVE.
PO VETEM SE THE REALITETIN.
Postuar mė parė nga Shpirta
Qe nje grua (bashkeshorte) te jete ideale duhet te plotesoje 3 kushte te cilat qendrojne ne thelbin e cdo mardhenijeje.
1- Kuzhiniere e zonja, e dini fjalen qe thote "Dashuria kalon nepermjet stomakut"
2- Kurve ne krevat...
3- E mirembajtur dhe e paraqitshme ne publik,ose te themi terheqese veshtrimesh, ne menyre qe te mbaje te gjalle interesin e te shoqit i cili normal qe do behet xheloz dhe keshtu nuk do e lere pas dore duke pare se eshte e deshirueshme edhe per te tjeret.
Une them se keto te treja permbledhin esencen![]()
Duke u nisur nga pika e dyte...
Pra, nje "kurvė" qe mund te jete kuzhiniere e zonja dhe eshte e paraqitshme ne publik, i ploteson te gjitha kushtet per te qene nje bashkeshorte ideale.
Hė, hė....vazhdoni.........se u be interesante tema.
Where does a thought go when it's forgotten?
seshte e thene qe gruaja te jete ideale, sepse nuk ka njeri ideal.
me e shtrenjta ehste te keshe nje marredhenie ideale, nuk ehste e thene qe ta kesh burrin apo gruan ideale...
mirkuptimi eshte gjithcka...
nese gruaja ehste ideale qa do i leje burrit pastaj....
mua me pelqej mendimi i mines me se shumti... ajo ishte reale...
Normal qe flitet per nje mardhenie , sepse njerez ideale nuk ka.Te gjithe kemi cene. Por nese pranojme qe njerez ideale nuk ka atehere do te thote qe edhe mardhenia ideale nuk ekziston.Ekziston vetem perpjekja qe ajo te jete e tille dhe sa perqind arrijme t'a afrojme tek ajo.Pastaj, cdo gje varet edhe nga imazhi i seicilit per mardhenien ideale.Une kam tjeter ide se si duhet te jete ajo, tjetri ka tjeter, prinderit tane kane tjeter per te mos thene se si e perceptojne gjysherit tane ...apo jo?
Pra cdo gje eshte relative-vetem ky afirmim eshte absolut!
Megjithate une menddoj se ato 3 cilesit e mesiperme permbledhin esencen e detyres se gruas. Se cfare cilesishe duhet te kete burri kete seicila nga ne duhet t'a kuptoje vete dhe t'a modeloje mashkullin sipas kerkesave te saj,nese eshte aq e zgjuar....
Laguna Blu
Krijoni Kontakt